F 850 GS

od 12.200 €*
142 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 850 GS.

PUSTOLOVEC PO DUŠI.

Živiš za izziv. Ko se drugi vrnejo, ti nadaljuješ. Premagaj omejitve. Ovire postanejo priložnosti. Pustolovščine so v tvoji krvi. Z 21-palčno sprednjo pnevmatiko bosta ti in tvoj F 850 GS kos vsem brezpotjem. Pomembno je, da pustiš prosto pot pogumu in radovednosti – ne glede na to, kako dolgo pot bosta prepotovala F 850 GS in ti. Niti vožnja po blatu ne predstavlja nobene ovire: z možnostjo tovarniško vgrajenega sistema Connectivity imate vedno enostaven dostop do navigacije, telefona, medijev in podatkov o motornem kolesu. Jasno in pregledno prek 6,5-palčnega zaslona TFT – brez drugih motenj. Zato se lahko posvetiš pomembnim stvarem. In odkriješ, kaj je na koncu obzorja.  

ZASNOVA MODELA F 850 GS

Izberite svoj slog.

Izbira je tvoja: v stilu Exclusive je F 850 GS z matirano kovinsko barvo Pollux deležen vseh pogledov. S stilom Rallye in barvami Light White, Racing Red in kovinsko modro Lupin pa motorno kolo dobi še bolj športen pridih. Lahko pa se odločiš za F 850 GS v osnovni barvi Racing Red.

Stil Rallye

Tako je F 850 GS videti v športni podobi: stil Rallye vključuje barve Light White, Racing Red in kovinsko modro barvo Lupin. V dinamičnemu videzu prispevajo tudi eloksirana platišča v zlati barvi.

Nekovinska barva Racing Red

Neustavljivo privlačna in nikoli dolgočasna: z barvo Racing Red pritegneš vse poglede.

Stil Exclusive

Strast, ki je ni mogoče zanikati: stil Exclusive z matirano kovinsko barvo Pollux motociklu doda pridih elegance.

Še bolj v slogu GS.

Odločen videz: ti in tvoj F 850 GS z značilno linijo Flyline. Oblikovan je tako, da se pustolovski duh občuti na vseh površinah, kotičkih in krivuljah. Vse od zadka, posode za gorivo pa do sprednjega žarometa v slogu GS, katerega dnevna luč spominja na ležeče glasbene vilice (na voljo kot dodatna oprema), so oblikovalski elementi prilagojeni brezpotjem, zato se lahko brezskrbno podaš na pot. Galvanizirana zaščita hladilnika v stilih Rallye in Exclusive z elegantnim videzom prepriča pri cestni vožnji in po brezpotjih.

+ Izvedi več

DVOVALJNI VRSTNI MOTOR

70
kW (95 KM) pri 8250 vrt/min
92
Nm največjega navora pri 6.500 vrt/min
853
Prostornina v cm3
860
mm višine sedeža
Vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Notranji pogon.

Notranji pogon.

Žene te radovednost in želja po odkrivanju. Dvovaljni vrstni motor s 70 kW (95 KM) te podpre pri vseh podvigih – njegova moč se skriva v velikem navoru in poskočnem karakterju. Močan zvok motorja je navdušujoč, obenem pa deluje gospodarno in vedno zagotovi največjo učinkovitost delovanja. Naj te F 850 GS popelje v neznano.  

+ Izvedi več

DOŽIVI ZVOK MOTOCIKLA F 850 GS

V svojem elementu.

V svojem elementu.

Misli gredo svojo pot, tvoj pogled je usmerjen na cesto. Zavijaš, zamenjaš prestavo in zaviraš skoraj instinktivno – F 850 GS omogoča neprekosljivo vodljivost, zato lahko ostaneš v svojem elementu, z mislimi pri naslednjem podvigu. Ergonomičnost, značilna za GS, omogoča pokončno in suvereno vožnjo, ki jo lahko vedno nadaljuješ.  

+ Izvedi več

Prednosti modela F 850 GS

Nov koncept motorja.
Šasija in vzmetenje.
Moč navora.
Potovalni računalnik.
ASC standardno, motorna programa.
Connectivity z zaslonom TFT in večnamenskim upravljalnikom (SA).
Kolesa z aluminijevimi platišči s križnimi naperami in pnevmatikami brez zračnice.
Obsežna paleta opreme.

Užitek v udobni vožnji.

Užitek v udobni vožnji.

Vozniki vseh tipov lahko najdejo kaj zase: F 850 GS se lahko prilagodi osebnim potrebam – na voljo je cela paleta sedežev z različnimi višinami. Na voljo sta tudi nizek dvojni sedež in udoben sedež. Po želji pa je na voljo tudi možnost znižanega vzmetenja.

+ Izvedi več

Priročni pripomočki.

Priročni pripomočki.

Za zahtevno vožnjo po brezpotjih ima F 850 GS platišča s križnimi naperami in pnevmatikami brez zračnice. Zato lahko dosežeš nove in težje cilje ter nove navale adrenalina. Obenem pa so tvoji podvigi v neznano zdaj varnejši, saj imaš na voljo inteligentni klic v sili (ali eCall): v resnih primerih lahko voznik sproži sistem, nameščen na krmilu, že s pritiskom gumba ter tako dobi potrebno pomoč. Odvisno od okoliščin se lahko eCall sproži tudi samodejno in pripomore k hitrejšemu odzivu reševalcev – ne glede na tvojo lokacijo.  

 

+ Izvedi več
Več prednosti modela F 850 GS.
  • Oprema s pnevmatikami enduro

    Za suvereno vožnjo po brezpotjih lahko na platišča s križnimi naperami namestiš pnevmatike enduro.  

  • Ščitnik za motor

    Serijski ščitnik za motor je izdelan iz plastike in ščiti motor modela BMW F 850 GS pred kamenjem in drugimi poškodbami pri vožnji po brezpotjih. Za bolj športen slog vsebuje široka paleta opreme tudi ščitnik podvozja iz aluminija.  

  • Krmilo iz aluminija

    Široko krmilo iz aluminija se lepo prilega dlanem in omogoča lažjo vodljivost modela BMW F 850 GS. Eloksirana površina pa še dodatno poudari vrednost motocikla.  

Popolnoma v svojem elementu.

Sterling Taylor izjemno rad premika svoje meje.

Ko se vzpenja, poišče stop za nogo in se oprime dela skale, ki moli iz stene: Sterling Taylor je plezalec, ki ne dopusti, da bi ga strah pred višino omejeval. Obožuje izzive – in svoj motocikel.

Preberi več

Več individualnosti

F 850 GS po meri.

Želiš prilagojen F 850 GS? Pomagaš si lahko s široko paleto dodatne opreme in pripomočkov. Zato lahko sestaviš motocikel popolnoma po lastnih željah.

PREBERI VEČ

Dodatki za F 850 GS

Oblačila za vse tvoje dogodivščine

Drugi modeli Adventure