2023 F 850 GS

od 13.500 €
od 168 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW F 850 GS

Pustolovska kri

Užitek ob izzivih. Nadaljevanje poti tam, kjer se drugi obračajo. Spreminjanje ovir v priložnosti: to je #SpiritOfGS. BMW F 850 GS je popolnoma pripravljen za vožnjo po terenu, kar je takoj razvidno po 21-colskem sprednjem kolesu motorja. Vse, kar šteje, je vaša radovednost, ki vas žene naprej – ne glede na to, kako daleč in kam se peljete. Z bogatejšo serijsko opremo in raznoliko ponudbo posebne opreme ter dodatkov lahko z modelom F 850 GS brez težav odkrivate skrivnosti za obzorjem.

Poudarki za vsak teren

F 850 GS je pripravljena na vse, kar se znajde na njeni poti. Zlasti na spreminjajočih se površinah nudi varnost in udobje s številnimi funkcijami – z veliko mero užitka v vožnji.

+ Izvedi več
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro in DTC serijsko
ABS Pro in DTC serijsko
Serijski ikonski smerniki LED
Serijski ikonski smerniki LED
Napredni način vožnje Pro
Napredni način vožnje Pro
Serijsko nastavljivo vetrobransko steklo in USB-vhod
Serijsko nastavljivo vetrobransko steklo in USB-vhod
Sistem za povezovanje s prikazovalnikom TFT in večnamenskim upravljalnikom
Sistem za povezovanje s prikazovalnikom TFT in večnamenskim upravljalnikom
ECALL, zanesljiv sopotnik
ECALL, zanesljiv sopotnik
Razširjena ponudba sedežev
Razširjena ponudba sedežev

Vožnja v vašem načinu

Načini vožnje vplivajo na odziv plina in odzivnost vaše F 850 GS. Načina »Rain« in »Road« sta s pritiskom na gumb pripravljena na suho ali mokro cesto. Način »Dynamic« iztisne vso moč motornega kolesa, ko resnično želite pospešiti na asfaltu, medtem ko z načinom »enduro« napadate gramozne ceste po vsem svetu.

+ Izvedi več

Zmogljiv pogon

70
kW (95 KM) pri 8250 vrt/min
92
Nm najv. navora pri 6250 vrt/min
853
ccm delovne prostornine
15
litrov prostornine posode za gorivo
Dvovaljnii štiritaktni vrstni motor

Sprostite se

Radovednost in želja po avanturah sta šele začetek: Dvovaljni vrstni motor s 70 kW (95 KM) vas posebej s svojim visokim navorom podpira pri vseh načrtih. Varčno delovanje s porabo 4,2 l na 100 km (po WMTC) in prepričljiva zmogljivost tako na cesti kot tudi na terenu.

+ Izvedi več

Osupljiv zvok

Edinstvena zasnova, individualen slog

Izberite svojo različico barve

Vsaka izmed treh razpoložljivih barv poudarja karakter F 850 GS. Katero boste izbrali?

GS Trophy

Svet je njegov: F 850 GS v različici GS Trophy v kovinski barvi Gravityblue. Vpadljivi poudarki in ekspresivni trakovi poudarjajo njegov pustolovski duh. Vetrobransko steklo Tour in nožne opore enduro dopolnjujejo njegov terenski značaj. Po zaslugi držala za Navigator nad barvnim zaslonom TFT boste svoje cilje vedno imeli pred očmi.

Univerzalna barva Racing Red

Začarani: Motorno kolo F 850 GS v univerzalni barvi Racing Red dvigne srčni utrip voznikom, ki ljubijo zmogljivost. S svojo rdečo oblogo je stroj prava paša za oči.

Triple Black

Kovinska barva Blackstorm 2 poudari linije motornega kolesa in se do popolnosti ujema z avanturizmom motornega kolesa F 850 GS. Kaj pa z vašim?

Prilagojen vašim željam

Prilagojen vašim željam

In sedaj še zaključni pridih: Poskrbite, da bo avantura vaše F 850 GS s številnimi možnostmi opreme vidna z vseh zornih kotov. Naj vas navdihnejo naša predlagana športna terenska oprema in dve dodatni različici.

+ Izvedi več

Oblačila za vaše dogodivščine

spinner