Izzivalec

Popolnoma pripravljen za teren

So brezpotja vaša strast? Izberite F 850 GS Trophy. Zoperstavite se makadamu in blatu s terenskimi pnevmatikami, aluminijastim ščitnikom motorja enduro ter zaščito žarometa. Pri stoječi vožnji po terenu je zaradi visokega krmila in stopalk enduro ter nastavljive prestavne in zavorne stopalke motorno kolo vedno pod nadzorom. Z načini vožnje Pro in sistemom Dynamic ESA brez težav obvladate vsak teren – in z asistentom za prestavljanje Pro lahko prestave menjavate tudi brez sklopke, ko želite biti malce hitrejši.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Osnove za terensko vožnjo

Terenske pnevmatike

Z brezplačno možnostjo terenskih pnevmatik lahko v celoti izkoristite potencial motornega kolesa za terensko vožnjo.

Aluminijasta zaščita motorja enduro

Robustna aluminijasta zaščita za motor enduro je posebej zasnovana za uporabo na terenu in spodnji del motorja učinkovito zaščiti pred poškodbami.

Ščitnik za žaromet

Ščitnik za žaromet, namenjen le za terensko vožnjo, se enostavno natakne in na terenu žaromet učinkovito ščiti pred poškodbami.

Dinamično vzmetenje Dynamic ESA

Dinamično vzmetenje Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) odvisno od voznih pogojev samodejno uravnava blaženje vzmetne noge.

Način vožnje Pro

Z načinom vožnje Pro lahko odziv plina in nadzorne sisteme motorja preprosto nastavite glede na različne vozne razmere.

Pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant

Pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant omogoča priročno prestavljanje in prestavljanje brez aktiviranja sklopke.

Dvignjeno krmilo

14 mm višje krmilo omogoča udobno sedenje in stoječ položaj ter opazno olajša varno upravljanje motornega kolesa na terenu.

Nožni opori enduro

Širša in daljša stopalka enduro omogoča več oprijema ter boljši nadzor pri vožnji po terenu.

Ergonomske nastavitve

Nastavljiva zavorna stopalka

Po višini nastavljiva nožna zavorna ročica ima širši korak in patentiran zložljivi mehanizem.

Nastavljiva prestavna stopalka

Prestavna stopalka z nastavljivim korakom omogoča boljše upravljanje, ki jo lahko med vožnjo po terenu stoje še lažje upravljate.

Izrazen

Pokažite #SpiritofGS

Ne cenite le natančno premišljene tehnologije, temveč tudi markanten dizajn? Potem je motorno kolo BMW F 850 GS Triple Black naravnost popolno za vas. V črnem aluminijastem zgornjem kovčku lahko shranite vse potrebno za izlet v neznano. Z ikoničnimi žarometi LED z dnevnimi lučmi LED boste tudi daleč stran od cest v vsakem trenutku ohranili pregled. Črni športni glušnik ne zagotavlja le plemenitega zaključka, temveč tudi močan zvok. In s sistemom Keyless Ride ključ priročno ostane v žepu jakne.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Sistem Keyless Ride omogoča, da bo kontaktni ključ od zdaj ostal v žepu. Preprosto sedite in se odpeljite – to je naš moto priročnosti.

LED-žarometi z dnevnimi LED-lučmi

Ikonični žaromet zagotavlja značilen videz in integrirane dnevne luči za več varnosti.

Črn aluminijasti zgornji kovček

Črn aluminijasti zgornji kovček ponuja 32 litrov prostora za čelado BMW in prepriča tudi v ekstremnih pogojih.

Rezkana ročica

Ročica sklopke

Ergonomsko optimizirana ročica sklopke iz črnega anodiziranega aluminija je nastavljiva in poudarja individualnost motornega kolesa.


Ročica zavore

Ergonomsko optimizirana ročica zavore iz črnega anodiziranega aluminija je nastavljiva in poudarja individualnost motornega kolesa.

Črni športni dušilnik

Športni dušilnik iz titana s karbonskim zaključkom zagotavlja mogočen zvok in tako vsaka vožnja predstavlja vizualno ter akustično doživetje.

Nastavljiva stopalka za voznika

Vzmeteni stopalki za voznika je mogoče nastaviti v tri položaje in omogočata izjemno udobje ter varen oprijem tako pri terenski kot cestni vožnji.

Raziskovalec

Pripravljeni na nove pustolovščine

Želite vedno odkriti kaj novega? Potem je F 850 GS v univerzalni barvi Racing Red z nalepko »New Ways« motorno kolo za vas, saj jasno nakazuje, da boste krenili po novih poteh. Shranite svojo opremo v kovčke Vario in zgornji kovček Vario, pritrdite kovčka na prtljažnik ter se odpeljite. Zahvaljujoč Navigatorju boste vedno vedeli, kje je prava pot, in s priročnim tempomatom lahko uživate v vsakem trenutku potovanja. S prozornim potovalnim vetrobranskim steklom in dodatnimi LED-žarometi bo vaš pogled jasen, ne glede na vreme. In kamorkoli se odpravite, je »inteligentni klic v sili« vedno pomirjujoč spremljevalec.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
ECALL

Inteligentni klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira reševalna veriga.

Tempomat

Elektronski tempomat, ki vzdržuje stalno hitrost vožnje, je mogoče aktivirati pri hitrosti nad 30 km/h.

Shranjevanje

Prtljažnik z nosilcem za kovček

Prtljažnik z nosilcem nadomešča standardni prtljažnik in omogoča pritrditev prtljažnega sistema Vario.

Kovčki Vario

Vodotesni levi kovčki Vario s patentiranim mehanizmom nastavljanja ponujajo spremenljivo prostornino od 30 do 39 litrov. Na desni strani ponujajo spremenljivo prostornino od 20 do 29 litrov.

Zgornji kovček Vario

Vodotesni zgornji kovčki Vario s patentiranim mehanizmom nastavljanja ponujajo spremenljivo prostornino od 25 do 35 litrov.

Nosilec za zgornji kovček

Stabilen nosilec za prtljago s privlačno zasnovo omogoča zanesljivo pritrditev zgornjega kovčka ali druge večje prtljage.

Hrbtno oblazinjenje zgornjega kovčka Vario

Zahvaljujoč hrbtnemu oblazinjenju za zgornji kovček Vario, uživa sopotnik ob večjem udobju tako na kratkem potovanju kot na dolgih turah.

Zaščita pred vetrom in vremenskimi vplivi

Clear touring windscreen

The touring windscreen has a scratch-resistant coating on both sides and its elevated design means that it offers maximum wind and weather protection for the rider and passenger.

Navigacija

Priprava za navigacijo

Priprava za navigacijo vključuje večnamenski upravljalnik, nosilec in držalo za pritrditev na vpenjalu krmila.

Navigator VI

Z napravo Navigator VI na svoj račun ne bodo prišli le navdušenci nad dolgimi vožnjami. Poleg popolnega vodenja poti ponuja sistem še številne dodatne funkcije.

“New Ways” okrasna nalepka

Komplet okrasnih nalepk »New Ways« je optimalno prilagojen za motorno kolo in ustvari privlačno, edinstveno optiko.

Pomožni LED-žarometi

Zmogljivi pomožni LED-žarometi zagotavljajo še boljšo vidljivost v primeru slabe vidljivosti.

Ustvarite svoj individualni F 850 GS

Izbirajte med široko paleto posebne opreme in originalnih dodatkov za motorna kolesa BWM ter motocikel sestavite po svojih željah.

Konfiguriraj zdaj
spinner