*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 14. 11. 2019 znaša 3,38%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Novi BMW F 900 XR.

Višje, hitreje, dlje.

XR predstavlja brezkompromisno kombinacijo športnosti in zmogljivosti na dolge razdalje: Adrenalin dan za dnem, ovinek za ovinkom.

Z novim F 900 XR boste te ovinke lovili dolgo in brez truda – kilometer za kilometrom. Njegova vznemirljiva zasnova obljublja čisto zmogljivost. Pri vsem tem tudi pokončen, sproščen položaj sedenja in zaščita pred vetrom in vremenom namigujeta na to, da: Tukaj samo nekdo določa, kdaj se bo potovanje končalo - Vi.

Zahvaljujoč obsežni opremi ste enako dobro pripravljeni na športne aktivnosti in dolga potovanja, kot tudi za mesto. F 900 XR je motorno kolo, ki ustreza vam in vaši športni miselnosti.

Prosimo, upoštevajte, da nekatere barve, ki so prikazane v videu, niso več na voljo v aktualni paleti modelov. 

#neverstopchallenging.

Jasna govorica telesa - edinstveni XR.

Zmogljivost modela F 900 XR je očitna že na prvi pogled. Presenetljivi LED vodniki novo razvitega žarometa poudarjajo izzivalen izraz modela F 900 XR - občutek, ki ga sami najbolje poznate. In maska to dinamično napetost še stopnjuje. Natančni robovi definirajo agresivno zasnovo. Tanek in vizualno kratek rep nakazuje na športne gene tega motornega kolesa, ustvarjenega za dolge razdalje.

+ Izvedi več

Izrazite barve.

Tri barvne različice poudarjajo natančno zastavljen zadnji del in definirane površine modela F 900 XR. In vsem različicam je skupno eno: jasna usmerjenost naprej.

Style Sport

Dinamično agresivna univerzalna barva Racing Red je v nasprotju s tehnično granitno sivo kovinsko mat barvo ter govori o tem, da v vas bije srce športnika.

Style Triple Black

Čista zabava v vožnji in vedno na lovu za naslednjim ovinkom: barva Blackstorm kovinska 2 impresivno poudarja ta zmogljivost F 900 XR.

Light white

Osrednji pokrov rezervoarja in zaščita hladilnika v granitno sivi mat kovinski barvi, k temu pa še srebrna platišča: Hladno, odločno in puristično-tehnično, s to kombinacijo boste zagotovo poželi pozornost.

Pokončno in sproščeno.

Pokončno in sproščeno.

Ob koncu dneva nimate na števcu nobenega premalo-in v kosteh nobenega preveč prevoženega kilometra: To ponuja ergonomija modela F 900 XR. Zasnovana za športno zmogljivost na dolge razdalje. Tako boste sedeč za zaščitno sprednjo masko osvajali ovinek za ovinkom. Največja variabilnost pri tem ne velja samo za višine sedeža od 775 do 870 mm, temveč tudi za popolnoma nastavljivo ročico in za dvostopenjsko nastavitev vetrobranskega stekla. Z nastavitvijo optimalnega položaja nožnih opor in sedeža se bo tudi vaš sopotnik strastno podal v vsak kilometer.

+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

77
kW (105 hp) moč motorja pri 8,500 vrt/min
92
Nm mnavora pri 6,500 vrt/min
895
ccm prostornine motorja
775
Višina sedeža od 775 do 870 mm

Vaš srčni utrip: 92 Nm.

Vaš srčni utrip: 92 Nm.

Z idealno črto pred očmi in čistim pogledom daleč naprej boste v vsak ovinek zapeljali samozavestno in sproščeno. Enega za drugim, vedno znova. Tipično #neverstopchallenging. In dobro je, ko ta nenasitna želja po vsaki ravnici, ta nagon, ki vedno želi iti dlje, spozna pravega partnerja: Dvovaljni vrstni motor modela F 900 XR z visokim navorom pri 87 Nm nudi od 4.500 do 8.500 obr./min. Opcijska dodatna oprema Dynamic ESA zagotavlja optimalno blaženje in zelo stabilne vozne lastnosti. Tisti, ki vozijo na dinamičen način, radi pustijo druge za sabo.

+ Izvedi več

XR od začetka: A2 različica motornega kolesa F 900 XR.

XR od začetka: A2 različica motornega kolesa F 900 XR.

Ste se pred kratkim pridružili? Ni razloga, da bi se odrekli dolgim razdaljam in intuitivnemu upravljanju: Razpoložljivi različici modela F 900 XR s 95 KM lahko zadušite moč, tako da jo lahko vozite z vozniškim dovoljenjem A2.

+ Izvedi več

S pogledom usmerjenim naprej - dobesedno.

S pogledom usmerjenim naprej - dobesedno.

F 900 XR postavlja standarde tudi na področju osvetlitve. Ima prilagodljive žaromete - prvi v srednjem razredu. Novo razviti prepoznavni LED žarometi optimalno osvetljujejo območje ovinka od nagiba pod kotom 7°: odločen plus za vožnjo ponoči ali v slabih svetlobnih pogojih.

+ Izvedi več

Sistemska varnost.

Sistemska varnost.

Številne druge novosti zagotavljajo užitek v vožnji in nudijo pomirjujoč občutek. Sistem za nadzor nad zaviranjem (Dynamic Brake Control DBC) in stopenjska nastavitev vlečnega navora motorja zagotavljata večjo varnost v primeru nujnega nenadnega zaviranja in v primeru nenadnega odvzema plina ter tudi pri nenadnem prestavljanju v nižjo prestavo.

+ Izvedi več

Doživite zvok F 900 XR

Poudarki F 900 XR

Dvovaljni vrstni motor
We see a close-up of the two-cylinder in-line engine.
Dynamic ESA.
We see a close-up of the Dynamic ESA.
Sistem prilagodljivih žarometov.
We see the lights of the BMW F 900 XR.
Višine sedeža: Raznolikost, ki preprosto ustreza.
We see the seat of the BMW F 900 XR.
Po višini nastavljivo vetrobransko steklo.
We see the windshield of the BMW F 900 XR.
Vedno obveščeni s pomočjo BMW Motorrad Connectivity in TFT zaslona.
We see the TFT colour display of the BMW F 900 XR.
Udoben prostor za shranjevanje.
We see the storage options of the BMW F 900 XR.
Funkcija ECALL, pomirjujoč spremljevalec.
We see the ECALL switch installed on the vehicle handlebar.

Naši predlogi za vaše osebne želje

F 900 XR ne sprejema kompromisov med športnostjo in zmogljivostjo na dolge razdalje. A vendar ima vsak voznik različne prioritete - in ravno zaradi tega smo za vas pripravili tri predloge.

+ Izvedi več

#NeverStopChallenging

Na družbenem zidu najdeš podobno misleče ljudi in mnogo navdiha. Geslo se glasi: Videti in biti viden. Uspešnost in izziv: Tukaj lahko pokažeš, kaj imaš in kaj zmoreš.

 

+ Izvedi več

Oblačila

Dodatni modeli

spinner