*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW R 1200 GS.

Še več dogodivščin.

BMW R 1200 GS je tisti pravi GS. Je prvi predstavnik razreda uporabnih potovalnih endurov in še danes samozavestno ohranja svoj primat. Rezultat raznolikosti (ceste, makadam, podeželje, urbano okolje, udobje, zmogljivost), združene z legendarno robustnostjo in izkušnjami, pridobljenimi v 36 letih razvoja znamke GS, je motocikel, ki se ne boji nobene konkurence, kar dokazujejo številna priznanja in nagrade specializiranih revij. R 1200 GS je vedno navdihoval. Novi model je še stopničko višje tako pri potovalnem udobju kot terenskih zmogljivostih, zato vam nudi več udobja, dinamike in zabave, torej še več dogodivščin.

Zasnova modela R 1200 GS

Izberite svoj stil.

R 1200 GS lahko prilagodite svojim željam. Na voljo sta dve osnovni barvi in dva nova stila (Exclusive in Rallye). Vsak stil ima značilno barvo in posebej prilagojeno serijsko opremo.

*/-->

Kovinska barva Black Storm

GS se dinamično in energično sooči z vsako pustolovščino.

*/-->

Nekovinska barva Light White

Ustvarja posebej športen in lahkoten vtis na terenu.

*/-->

Stil Exclusive

Stil Exclusive s kovinsko barvo Iced Chocolate izpostavlja samozavesten videz.

*/-->

Stil Rallye

Stil Rallye z modro kovinsko barvo Lupin je prava izbira za ambiciozne ljubitelje terena.

Robusten. Dinamičen. Močan značaj.

Kamorkoli vas bo popeljala pot, R 1200 GS bo pritegnil vse poglede. Vpadljiva linija, ki teče od sprednjega dela do zadka motocikla, kaže na nepotešljivo željo po pustolovščinah. Zaradi kakovostnih oblikovnih elementov in privlačnih barv ter stilov je novi GS nezamenljiv. Glavni okvir je dobavljiv v treh barvah. Podrobnosti, kot je galvanizirano ohišje hladilnika, izpostavljajo večjo optično robustnost. Posamezni stili vključujejo celo elemente iz nerjavnega jekla. Za stila Exclusive in Rallye so značilni še dodatni oblikovni poudarki: od obloge posode za gorivo do napisa GS. R 1200 GS še nikoli ni bil tako poseben – tako kot vi.
+ Izvedi več

Pripravljen na vse.

Pripravljen na vse.

Inovacije, kot so sprednji blatnik, usmerniki zraka in elementi za zaščito pri terenski vožnji, izboljšajo robustnost vašega motocikla GS. Najnovejša tehnologija se poleg tega še natančneje odziva na različne vozne pogoje in vam pomaga v težkih razmerah. Tako robustno opremljeni lahko s svojim motociklom GS osvojite vsak košček sveta.

+ Izvedi več

Popolna vodljivost.

Popolna vodljivost.

Trden okvir z motorjem kot nosilnim elementom ima nizko težišče, ki poenostavi zavijanje in hkrati zagotavlja vrhunsko stabilnost v zavojih. Vzmetenje (paralever in telelever) zagotavlja popolno blaženje na vsaki podlagi.

+ Izvedi več

Dvovaljni bokserski motor

92
kW (125 KM) pri 7750 min-1
125
Nm pri 6500 min-1
244
kg praznega vozila z napolnjeno posodo za gorivo, pripravljenega na vožnjo
850
mm višine sedeža
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Moč za vse razmere.

Moč za vse razmere.

Preizkušen in dokazano vrhunski v najtežjih pogojih znova in znova: dvovaljni bokserski motor s 92 kW (125 KM). Je zelo učinkovit in ima velik navor – za zanesljiv užitek v vožnji v vsaki situaciji. In bokserski motor ni znan le po svoji zanesljivosti. Je tudi izjemno prijazen. Sklopka v oljni kopeli s funkcijo proti zdrsavanju in električna ročica za plin zagotavljajo natančno odmerjanje moči.

+ Izvedi več

Doživite zvok motocikla R 1200 GS

Inovativna tehnologija

Ikona sreča napredno tehnologijo.

R 1200 GS je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja vrhunsko udobje in varnost. Že osnovna izvedba modela je opremljena z motornima programoma Rain in Road ter sistemom ASC. V okviru dodatne opreme so na voljo tudi številni asistenčni in varnostni sistemi, na primer najnovejša generacija dinamičnega vzmetenja ESA. Opcijski motorni programi Pro obsegajo še dodatne asistenčne in varnostne sisteme, na primer sistem za pomoč pri speljevanju na klancu. Sistem DTC (Dynamic Traction Control) s svojim prefinjenim delovanjem med vožnjo po razgibanem terenu zagotavlja večjo varnost in vozno dinamiko, sistem ABS Pro pa usklajeno upravlja zaviranje in preprečuje kritične situacije. Dinamična zavorna luč opozori udeležence v prometu za vašim hrbtom v primeru nenadnega zaviranja.
+ Izvedi več

Motorni programi.

Motorni programi.

Doživite različne podlage brez zadržkov.

Motorni progami najnovejše generacije vedno zagotavljajo ustrezen oprijem. Poleg serijskih programov Rain in Road sta na voljo tudi programa Dynamic in Enduro, ki vaš motocikel ustrezno prilagodita dodatnim podlagam. S pritiskom na gumb lahko primeren program izberete v nekaj sekundah in tako nadaljujete svojo pustolovščino brez nepotrebnih prekinitev.

+ Izvedi več

Hill Start Control.

Hill Start Control.

Za več zabave pri vožnji po razgibanem terenu.

Sistem za pomoč pri speljevanju na klancu (Hill Start Control) poenostavi speljevanje na terenu z naklonom, saj s posegom v delovanje delno integriranega sistema ABS vzdržuje zavorni tlak zadnje zavore, vam pa ni več treba neprekinjeno pritiskati zavorne ročice, da bi preprečili nenadzorovano premikanje motocikla. Idealno za vaše gorske pustolovščine.

+ Izvedi več

Dinamično vzmetenje ESA.

Dinamično vzmetenje ESA.

Nova dimenzija vožnje motornega kolesa.

Najnovejša generacija dinamičnega vzmetenja ESA dodatno izboljša prvorazredno udobje. Dinamični sistem ESA samodejno prilagaja vzmetenje glede na vozne razmere in vozne manevre. Optimalna prednapetost zadnje vzmetne noge in ustrezno blaženje blažilnih elementov sta zmeraj na voljo tudi pri različnih obremenitvah. Za še boljšo stabilnost, varnost in zmogljivost ter več udobja med vožnjo.

+ Izvedi več

Več individualnosti

Še večja zaščita. Še večja varnost. Še večja zanesljivost. Še boljši videz. Širok nabor opreme in dodatkov vam omogoča individualno prilagoditev motocikla – od prenovljenega ščitnika glave motorja, zgornjega kovčka za dve čeladi, zaščitnih elementov za vožnjo po terenu, kot sta ščitnik za hladilnik in ščitnik za okvir, do sistemov za prtljago. Model GS tako lahko zares prilagodite svojim željam.
+ Izvedi več
Ena strast, dva stila.

Stil Exclusive.

Stil Exclusive.

Vaš eleganten videz.

Uživate na daljših poteh s svojim R 1200 GS? Potem je stil Exclusive pravi za vas. Udoben sedež poskrbi za potrebno ugodje, nerjavno jeklo in optični vrhunci pa za eleganten videz, kjerkoli se boste pojavili.

+ Izvedi več

Stil Rallye

Stil Rallye

Pravo terensko doživetje.

Želeli boste na teren. Brezkompromisni dodatki za teren so serijski ali so na voljo kot dodatna oprema. Ekskluzivna barva stila Rallye ima pridih športnih barv znamke BMW. Stil skladno dopolnjujejo črna platišča z naperami. Stil Rallye je zasnovan za vaše terenske pustolovščine.

+ Izvedi več

Tri posebnosti.

Tri posebnosti.

Vsak od treh paketov opreme (Touring, Comfort in Dynamic) motociklu daje prav posebno značajsko noto. Z opremo, kot je dinamično vzmetenje ESA, je paket Touring popolna izbira za vsako potovanje. Paket Comfort zagotavlja popoln užitek v vožnji in boljšo varnost. Med drugim vključuje ogrevana ročaja in sistem TPC za nadzor tlaka v pnevmatikah. S paketom Dynamic je vaš motocikel opremljen z motornim programom Pro in sistemom za pomoč pri prestavljanju Pro shift assistant, ki v vsaki situaciji zagotavljata dodatne športne lastnosti in boljšo vodljivost.

+ Izvedi več

Udobje za vse voznike.

Udobje za vse voznike.

Sedenje ni težava, saj je na voljo toliko različnih možnosti. Tudi če kot izkušeni voznik motocikla GS med vožnjo po terenu raje stojite, se je vredno usesti. Različne izvedbe po višini nastavljivih sedežev zadostijo vse potrebe. Izbirate lahko med višjo, športno, udobno ali potovalno različico. Potovanja bodo zato vedno udobna, tudi v dvoje.

+ Izvedi več

Izjemna raznolikost.

Vsakič nov izziv, ker nikoli ne greste dvakrat po isti ali znani poti. Zaradi številnih možnosti individualizacije lahko R 1200 GS povsem prilagodite svojim potrebam.

Več informacij

Odkrijte duh modela GS

Vedno naprej.

Svet nima meja.

Spakirajte torbe in se podajte na potovanje v neznano. Radovedni smo in pustolovščine nas čakajo za vsakim ovinkom. Vsak kilometer nam odkrije nekaj novega, vsaka sekunda nam prinese nove perspektive in vsak pogled nam vtisne sliko v spomin. Rastemo z vsako izkušnjo, vsakim sklenjenim prijateljstvom in vsako pustolovščino – to je duh #spiritofGS. Spoznaj motocikliste, ki so ustvarili »motociklistični duh GS«. Preizkusi motocikle GS ali izkusi doživetje GS na enem od dogodkov za motocikle GS. Tisti, ki ste trenutno sredi pustolovščine, pa nam povejte o njej in uporabite #spiritofGS.

Preberi več

Kolekcija oblačil GS

Ostali modeli Adventure