R 1250 GS

od 16.990 €*
199 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

NOVI BMW R 1250 GS.

S ŠE VEČ POGONA ZA PUSTOLOVŠČINO.

Novi BMW R 1250 GS: koncentrirana zmogljivost se združi z impresivno učinkovitostjo. Z novim BMW R 1250 GS boste novi bokser doživeli še bolj neposredno. Povečanje delovne prostornine motorja vam prinaša večjo zmogljivost – 100 kW (136 KM) in 1.250 cm3. Sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja izjemen razvoj – v visokem in nizkem območju vrtilne frekvence motorja. V mestu, na avtocesti ali po brezpotju: z vsakim metrom občutite več svobode in več užitka v vožnji. Nove izvedbe in barve, številne tehnične podrobnosti in zanimive možnosti za individualizacijo pa še nadalje krepijo značaj novega BMW R 1250 GS.

Oblika R 1250 GS

Izberi svoj stil.

R 1250 GS je takšen, kot si ga želite. Pristen – in čisti GS. Njegove poteze so zelo prepoznavne in absolutno vznemirljive. Oblikovni elementi visoke kakovosti pa lepo poudarjajo nezamenljiv videz GS.

Kovinska barva Black Storm

Temno oblikovanje osnovne različice je jasno in močno.

Kovinska barva Cosmic Blue

Svetlejša, modra osnovna različica uteleša močno željo po razdalji in pot do obzorja, ki se zdi dovolj blizu, da se ga lahko dotakne.

Style HP

Nova oblika z barvami BMW Motorsport je brezkompromisna in dinamična. Dodatne funkcije podpirajo terenski značaj.

Style Exclusive

Kovinska barva Black Storm v kombinaciji z odtenkom Night Black mat, skupaj z materiali visoke kakovosti in dovršenimi površinami – tako elegantno je lahko videti pustolovščina.

100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
1.254
cm3 prostornina motorja
143
Nm pri 6.250 min-1
850
/ 870 mm višina sedeža
R 1250 GS

Dvovaljni bokserski motor

Zmogljivost, učinkovitost, nadzor.

Zmogljivost, učinkovitost, nadzor.

Dvovaljni bokser novega R 1250 GS že od prvega trenutka navduši s svojo raznolikostjo. Njegov značaj je razpoznaven – v vsakem območju vrtilne frekvence. Ponuja vam povečano zmogljivost in hkrati uglajen tek pri nizkih vrtljajih. Spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCamm zagotavlja močnejšo krivuljo navora v celotnem območju vrtilne frekvence motorja, kar vam zagotavlja večji nadzor v vseh situacijah vožnje. Daje vam moč, ko jo potrebujete. Večja delovna prostornina, več moči – z večjo učinkovitostjo. Odločna zmogljivost z manj pretikanja vam daje suverenost. Na kratko: energijo bokserja boste občutili še bolj neposredno.

+ Izvedi več

DOŽIVITE ZVOK NOVEGA R 1250 GS

Novosti.

Dinamični nadzor zaviranja.

Dinamični nadzor zaviranja.

Sistem DBC vas podpira pri zaviranju v sili, tako da prepreči pogosto neželeno dodajanje plina v tako skrajnih razmerah. Posredovanje v krmiljenje motorja zmanjša njegov navor. Hkrati se na zadnjem kolesu poveča zavorna moč. Rezultat: večja varnost zaradi najboljše možne uporabe zavorne zmogljivosti za stabilizacijo vašega motornega kolesa in skrajšanje zavorne poti. 

+ Izvedi več

Poudarki R 1250 GS

VEČ INDIVIDUALNOSTI

Za vaše potrebe.

R 1250 GS je na voljo s širokim izborom dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da sestavite motorno kolo po svojih željah.

Izvedi več

Oblačila za vašo pustolovščino