2023 R 1250 GS

od 18.600 €
od 232 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 1250 GS

Brezmejni pustolovski duh

Neukrotljiva radovednost, pogum za odkrivanje novih stvari: to je sinonim za R 1250 GS. To motorno kolo je ikona že štiri desetletja – kljub temu pa vedno znova navdušuje z novimi značilnostmi. Nova oblika luči LED mu daje sijoč videz, vam pa kar najboljšo vidljivost ter opaznost: za to poskrbita dinamični žaromet LED s sistemom prilagodljivega žarometa in možnost Cruising Light. Dodatna oprema, kot je gretje sedeža, poveča udobje, po zaslugi sedmih načinov vožnje pa boste suvereno obvladali vsake razmere na cesti. Z motornim kolesom GS vaša potreba po raziskovanju ne bo poznala meja. Živeli boste #SpiritOfGS.

Opremljeno za vsako namero

Hitro menjavanje ovinkov, po zraku leteč prod, neskončne ture: Z motornim kolesom R 1250 GS sami odločate, kakšna bo vaša avantura. Njegova vedno boljša tehnika in obsežna oprema bosta vas varno, dinamično in udobno prepeljali čez vsako progo.

+ Izvedi več
Smerniki LED serijsko z možnostjo Cruising Light
Na sliki podroben posnetek smernikov LED na motornem kolesu R 1250 GS.
Povišanje krmila za 30 mm
Na sliki motorno kolo R 1250 GS s povišanjem krmila.
Paket Enduro za izlete po neasfaltiranem terenu
Paket Enduro za izlete po neasfaltiranem terenu
Udobno gretje sedeža
We see the heated seat of the G 1250 GS.
Sistem prilagodljivega žarometa z dinamičnim žarometom LED
Sistem prilagodljivega žarometa z dinamičnim žarometom LED
Načini vožnje Pro in način ECO
Načini vožnje Pro in način ECO
Sistema DTC in ABS Pro serijsko
Na sliki sistema DTC in ABS pro na motornem kolesu R 1250 GS.
Sistem Connectivity z zaslonom TFT in polnilno USB-vtičnico
Sistem Connectivity z zaslonom TFT in polnilno USB-vtičnico.

Ustrezen način za vsako avanturo

Ustrezen način za vsako avanturo

Asfaltirane ceste, mokra cestišča ali neutrjene prodnate steze: sedem načinov vožnje motornega kolesa R 1250 GS vedno zagotavlja najboljši oprijem in suvereno upravljanje. Ko motocikel stoji, lahko v meniju individualno izberete do štiri načine vožnje, med katerimi lahko med vožnjo hitro in udobno preklapljate s tipko za izbiro načina vožnje. Novo uravnavanje potisnega momenta motorja (MSR) poskrbi v načinu vožnje Pro za več stabilnosti in preprosto obvladovanje motornega kolesa, preprečuje drsenje ali poskakovanje zadnjega kolesa. Z novim, serijskim načinom ECO pa boste dobili kar največji doseg iz vsakega napolnjenega rezervoarja.

+ Izvedi več

Videti in biti viden

Videti in biti viden

Popolna osvetlitev vsakega ovinka: sistem prilagodljivega žarometa se samodejno vklopi v nagnjenem položaju in glede na klanec in natovorjenost optimalno osvetli ovinke, s čimer znatno poveča varnost ter udobje. Večnamenski zadnji smerniki LED poskrbijo za opaznost in še več vidljivosti.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Zmogljiv pogon, miren tek

100
kW (136 KM) pri 7750 vrt/min
143
Nm največjega navora pri 6250 vrt/min
1.254
ccm delovne prostornine
4,75
litra porabe goriva na 100 km po WMTC

Zmogljivost, učinkovitost, nadzor

Bokser motor motornega kolesa R 1250 GS navduši že od prvega trenutka naprej. Njegov značaj začutite v vsakem območju števila vrtljajev, kajti nudi impresivno zmogljivost, hkrati pa bolj miren tek v pri nižjih številih vrtljajev. Variabilno krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam skrbi za močnejše razvijanje navora in posledično nudi več nadzora v vsaki situaciji. To pomeni: več delovne prostornine in več zmogljivosti ob večji učinkovitosti in posledično moči, ko je ta najbolj potrebna. Močan vlek ob manj prestavljanja vam zagotavlja suverenost. Tako še bolj neposredno čutite moč bokser motorja.

+ Izvedi več

Značajen zvok

Oblika za vašo avanturo

Doživetje – povsem GS, slog – povsem vi

Oblika z markantnim sprednjim delom in tipično bočno zasnovo GS je nezamenljiva. Vendar pa ima vsako motorno kolo R 1250 GS svoj lasten značaj – kateri se vam poda?

GS Trophy

Motorno kolo R 1250 GS Trophy v kovinski barvi Gravityblue daje vedeti, da je lačno doživetij. Vpadljivi trakovi in poudarki sporočajo: S tem motornim kolesom živite duh dirke International GS Trophy.

Triple Black

Črna v vseh odtenkih: Kombinacija kovinske barve Blackstorm/črne barve/ahatno sive barve s sijočimi in matiranimi območji poudari energično obliko vašega motocikla GS.

Light white

Osnovna univerzalna barva Lightwhite podeli motociklu GS sijoč videz in ustvari odličen kontrast glede na srebrn okvir in teleskopske vilice v zlati barvi.

Rallye

Vaše motorno kolo GS v univerzalni barvi Lightwhite/kovinski barvi Racing Blue/Racing Red daje videz brezkompromisnosti in dinamičnosti. Značilni trakovi dajejo vedeti, kam želi vaše motorno kolo.

Oblikuj svoj R 1250 GS

Oblikuj svoj R 1250 GS

Z raznovrstnimi slogi in značilnostmi pripravite motorno kolo R 1250 GS na svojo avanturo: dodatna oprema, kot sta paketa Comfort in Touring z ščitniki za roke in držalom za kovček, poskrbi na dolgih turah za dodatno udobje. Ni pomembno, ali se vozite po terenu ali po asfaltu: tukaj najdete dodatno opremo za sebe in vaš motocikel GS, ki je absolutno obvezna.

+ Izvedi več

Ostali modeli

spinner