*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

NOVI BMW R 1250 GS.

S ŠE VEČ POGONA ZA PUSTOLOVŠČINO.

Novi BMW R 1250 GS: koncentrirana zmogljivost se združi z impresivno učinkovitostjo. Z novim BMW R 1250 GS boste novi bokser doživeli še bolj neposredno. Povečanje delovne prostornine motorja vam prinaša večjo zmogljivost – 100 kW (136 KM) in 1.250 cm3. Sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja izjemen razvoj – v visokem in nizkem območju vrtilne frekvence motorja. V mestu, na avtocesti ali po brezpotju: z vsakim metrom občutite več svobode in več užitka v vožnji. Nove izvedbe in barve, številne tehnične podrobnosti in zanimive možnosti za individualizacijo pa še nadalje krepijo značaj novega BMW R 1250 GS.

Oblika R 1250 GS

Izberi svoj stil.

R 1250 GS je takšen, kot si ga želite. Pristen – in čisti GS. Njegove poteze so zelo prepoznavne in absolutno vznemirljive. Oblikovni elementi visoke kakovosti pa lepo poudarjajo nezamenljiv videz GS.

*/-->

Kovinska barva Black Storm

Temno oblikovanje osnovne različice je jasno in močno.

*/-->

Kovinska barva Cosmic Blue

Svetlejša, modra osnovna različica uteleša močno željo po razdalji in pot do obzorja, ki se zdi dovolj blizu, da se ga lahko dotakne.

*/-->

Style HP

Nova oblika z barvami BMW Motorsport je brezkompromisna in dinamična. Dodatne funkcije podpirajo terenski značaj.

*/-->

Style Exclusive

Kovinska barva Black Storm v kombinaciji z odtenkom Night Black mat, skupaj z materiali visoke kakovosti in dovršenimi površinami – tako elegantno je lahko videti pustolovščina.

100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
1.254
cm3 prostornina motorja
143
Nm pri 6.250 min-1
850
/ 870 mm višina sedeža
R 1250 GS

Dvovaljni bokserski motor

Zmogljivost, učinkovitost, nadzor.

Zmogljivost, učinkovitost, nadzor.

Dvovaljni bokser novega R 1250 GS že od prvega trenutka navduši s svojo raznolikostjo. Njegov značaj je razpoznaven – v vsakem območju vrtilne frekvence. Ponuja vam povečano zmogljivost in hkrati uglajen tek pri nizkih vrtljajih. Spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCamm zagotavlja močnejšo krivuljo navora v celotnem območju vrtilne frekvence motorja, kar vam zagotavlja večji nadzor v vseh situacijah vožnje. Daje vam moč, ko jo potrebujete. Večja delovna prostornina, več moči – z večjo učinkovitostjo. Odločna zmogljivost z manj pretikanja vam daje suverenost. Na kratko: energijo bokserja boste občutili še bolj neposredno.

+ Izvedi več

DOŽIVITE ZVOK NOVEGA R 1250 GS

Novosti.

Dinamični nadzor zaviranja.

Dinamični nadzor zaviranja.

Sistem DBC vas podpira pri zaviranju v sili, tako da prepreči pogosto neželeno dodajanje plina v tako skrajnih razmerah. Posredovanje v krmiljenje motorja zmanjša njegov navor. Hkrati se na zadnjem kolesu poveča zavorna moč. Rezultat: večja varnost zaradi najboljše možne uporabe zavorne zmogljivosti za stabilizacijo vašega motornega kolesa in skrajšanje zavorne poti. 

+ Izvedi več

Poudarki R 1250 GS

Za vaše potrebe.

R 1250 GS je na voljo s širokim izborom dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da sestavite motorno kolo po svojih željah.

Izvedi več

Oblačila za vašo pustolovščino