Raziskovalec

Opremljen za vsak teren

Obožujete raziskovati nov teren in želite iz svojega motornega kolesa iztisniti vse? Motorno kolo R 1250 GS v izvedbi GS Trophy je kot nalašč za vas. Že kovinska barva Gravityblue magično privlači oboževalce mednarodne dirke International GS Trophy. Da glede vzdržljivosti ne boste zaostajali za svojim strojem, je ta opremljen z reli sedežem za trdo enduro uporabo. Platišča s križnimi naperami z visokosijajnimi kraki iz plemenitega jekla mu dajejo nezamenljiv terenski videz. Nožne opore enduro nudijo več opore in stabilnost pri terenski vožnji v stoječem položaju. Opazno že na prvi pogled: od tega stroja lahko zahtevate vse.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Reli sedež

Reli sedež poudarja markantni terenski videz stroja in s tanjšim oblazinjenjem ter krajšim koračnim lokom omogoča več svobode gibanja – kot nalašč za ambiciozno terensko uporabo.

 

Platišča s križnimi naperami

Platišča s križnimi naperami, primerna za teren, z visokosijajnimi kraki iz plemenitega jekla poskrbijo, da je terenski videz popoln.

Aluminijasti ščitnik motorja enduro

Robusten aluminijasti ščitnik motorja enduro je zasnovan posebej za uporabo na terenu in učinkovito ščiti spodnji del motorja pred poškodbami.

Nožne opore enduro

Nožne opore enduro vam po zaslugi širše in daljše pohodne površine nudijo več opore pri vožnji po terenu. So še posebej nedrseče, kara vam zagotavlja več varnosti, ko vozite v stoječem položaju. Na splošno boste izkusili boljši nadzor nad vozilom, ne da bi bilo pri tem ovirano upravljanje prestavne ročice in pedala nožne zavore.

 

Nabiralec kilometrov

Udobje na vsakem kilometru

Vaš cilj je pot, vsako dodajanje plina pa čisto pričakovanje naslednjih kilometrov. Motorno kolo R 1250 GS s paketom Touring in Comfort je točno vaš stroj. Njegova obsežna tehnologija luči LED osvetli vsako temo, njegovo gretje sedeža pa vam nudi prijetno toploto na dolgih turah. Kovček Topcase in kovčki Vario za obe strani nudijo veliko prostora za shranjevanje – tukaj bo vaša prtljaga z lahkoto našla prostor. Vaše ture pa bodo po zaslugi zanesljivega navigatorja na neznanih poteh še preprostejše, varnejše in bolj sproščene.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort obsega funkcijo Keyless Ride, udobne ogrevane ročaje in kromiran izpušni sistem.

Paket Touring

Paket Touring obsega regulacijo hitrosti vožnje, predpripravo za navigacijo in ščitnik za roke ter držalo za kovček.

Tehnologija luči LED

Sistem prilagodljivega žarometa

Sistem prilagodljivega žarometa zagotavlja občutno izboljšano osvetlitev cestišča med vožnjo po ovinkih.

Večnamenski smerniki

Lučke LED večnamenskih smernikov lahko v vsakem trenutku hkrati oddajajo rumeno in rdečo barvo zavorne ali zadnje luči.

Dodatni žaromet LED

Zmogljivi dodatni žarometi LED zagotavljajo še boljšo vidljivost v primeru slabe vidljivosti.

Gretje sedeža

Gretje sedeža z ločenim uravnavanjem za voznika in sopotnika nudi dodatno udobje in tudi v hladnejšem letnem času neomejen užitek v vožnji.

Možnost Paket rezkanih delov 719 Storm II

Paket rezkanih delov Storm II ekskluzivne možnosti Option 719 s kakovostnimi komponentami in srebrno-sivim videzom poudarja zasnovo »Rough-Look«.

Shranjevanje

Kovček Topcase z držalom in hrbtnim oblazinjenjem

Vodotesni kovček Topcase s patentiranim dvostopenjskim mehanizmom nastavljanja nudi spremenljivo prostornino od 25 do 35 litrov. Držalo za kovček služi za varno namestitev kovčka Topcase, skupaj s hrbtnim oblazinjenjem za kovček Topcase pa sopotniku nudi več udobja tako na kratkem izletu kot na dolgih turah.

Kovček Vario

Kovček Vario s patentiranim mehanizmom nastavljanja nudi na levi strani spremenljivo prostornino od 30 do 39 litrov in na desni strani od 20 do 29 litrov.

Navigator VI

Z napravo Navigator VI na svoj račun ne bodo prišli le navdušenci nad dolgimi vožnjami. Poleg popolnega vodenja poti ponuja sistem še številne dodatne funkcije.

Terenec

Na prodnato stezo

Dol s ceste in na teren: motorno kolo R 1250 GS s paketom Enduro in Dynamic je vaš partner za vožnjo na zahtevnem terenu. V športni izvedbi Style Rallye ima vse, kar potrebujete za svojo avanturo. Vetrobransko steklo Rallye poudari njegovo značilno obliko, športni dušilnik pa mu podeli močan zvok. Po zaslugi zaščite motorja Enduro iz aluminija in zaščiti glave cilindra vaš pustolovski duh ne bo poznal meja.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Enduro

S paketom Enduro s terenskimi pnevmatikami, športnim vzmetenjem, povišanjem krmila in zaščitnim drogom za motor je motorno kolo bolj primerno za vožnjo po terenu.

Paket Dynamic

Paket Dynamic obsega sistem Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), načine vožnje Pro in asistenco za prestavljanje Pro.

Style Rallye

Izvedba Style Rallye poudari športni potencial potovalnega enduro motornega kolesa.

Športni dušilnik

Športni dušilnik iz titana s karbonskim zaključkom zagotavlja mogočen zvok in tako vsaka vožnja predstavlja vizualno ter akustično doživetje.

Zaščita motorja

Aluminijasta zaščita za motor enduro

Robustna aluminijasta zaščita za motor enduro je posebej zasnovana za uporabo na terenu in spodnji del motorja učinkovito zaščiti pred poškodbami.

Zaščita glave cilindra

Zaščita glave cilindra iz eloksiranega aluminija ščiti glavo cilindra pred poškodbami in vizualno nadgradi videz stroja.

Shranjevanje

Aluminijasti zgornji kovček

Robusten aluminijasti črni zgornji kovček nudi 32 litrov prostora za čelado in prepriča tudi v ekstremnih pogojih.

Aluminijasti kovček z držalom za kovček

Robusten aluminijasti kovček nudi 36 litrov prostora za shranjevanje na desni strani in 44 litrov na levi strani. Veliko praktičnih detajlov se odlično obnese tudi ob ekstremnih pogojih. Na stabilno držalo za kovček iz poliranega legiranega jekla je mogoče na desni in levi strani preprosto in varno pritrditi aluminijasti kovček.

Komplet za razširitev prostornine aluminijastega kovčka Limited Edition 40 Years GS

Komplet za povečanje prostora za shranjevanje v aluminijastem kovčku poveča prostornino kovčkov na vsaki strani iz 13,5 l na 27 l.

 

Vetrobransko steklo Rallye, tonirano

Tonirano vetrobransko steklo Rallye vizualno nadgradi motorno kolo.

Elegantnež

Črna v vseh odtenkih

Za ekskluziven videz: motorno kolo R 1250 GS v izvedbi Style Triple Black je ozaljšano s sijočimi in matiranimi podrobnostmi – in črni barvi omogoča, da zasije v vseh svojih odtenkih. Njegova tehnologija luči LED ne poudari samo njegove silhuete, temveč vam omogoča popoln pregled v vseh svetlobnih pogojih. Za značilen videz in žlahtno končno podobo poskrbita črni platišči s križnimi naperami, tonirano vetrobransko steklo in visokokakovostni aluminijasti rezkani deli Option 719 v črno-srebrni barvi.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Style Triple Black

Potovalno enduro motorno kolo v izvedbi Style Triple Black pusti prikrito eleganten vtis.

Paket luči

Paket luči obsega Headlight pro z dnevnimi lučmi in sistemom prilagodljivega žarometa, povrhu pa še možnost Cruising Light spredaj in večnamenske smernike zadaj.

Kolesa s križnimi naperami v črni barvi

Stabilna kolesa s križnimi naperami so popolnoma primerna za vožnjo po terenu in do popolnosti poudarijo terenski videz.

Možnost Paket rezkanih delov Option 719 Shadow in Shadow II

Klasični paket rezkanih delov Shadow Option 719 z izjemno kakovostnimi sestavnimi deli v črni in srebrni barvi iz aluminija poudarja športni karakter motornega kolesa.

Aluminijasta zaščita za motor enduro, črna

Robustna in lahka zaščita za motor enduro iz črno premazanega aluminija ščiti predvsem pri vožnji po terenu pred udarci kamenja in poškodbami.

Tonirano vetrobransko steklo

Tonirano vetrobransko steklo poudari športni videz motornega kolesa. Poseben premaz pa trajno preprečuje praske.

Maske hladilnika »Style« v črni barvi

Maske hladilnika Style iz legiranega jekla so pobarvane s črno barvo in poudarijo športni značaj stroja.

Oblikuj svoj R 1250 GS

Od barve do originalne opreme BMW Motorrad – v konfiguratorju lahko sestavite svoje individualno sanjsko motorno kolo.

Konfiguriraj zdaj
spinner