*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2020 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

NOVI BMW R 1250 GS ADVENTURE.

VAŠE POTOVANJE JE VAŠ CILJ.

Novi BMW R 1250 GS Adventure je zasnovan za najtežje izzive. Grob teren, neugodne razmere in najbolj oddaljeni cilji niso problem za paradni model potovalnih enduro motociklov. S povečanjem zmogljivosti na 1.254 cm3 in 100 kW (136 KM) imate še več moči za spopad z divjino, puščavo ali podeželsko cesto. Poleg povečane zmogljivosti motor deluje tudi bolj učinkovito in vam daje vzdržljivost, ki jo potrebujete, da dosežete naslednji etapni cilj. Spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam je popolnoma nova tehnologija – ponuja vam suverenost v vsakem območju vrtilne frekvence motorja, bokserju pa omogoča uglajeni tek brez primere. Ne glede na to, kakšno pustolovščino imate pred seboj, je BMW R 1250 GS Adventure pripravljen iti z vami.

OBLIKA R 1250 GS ADVENTURE

Izberi svoj stil.

Vam dobro uhojene poti niso po godu? Spremenite svoj BMW R 1250 GS Adventure v motorno kolo z neštetimi možnostmi prilagajanja. Vse različice imajo robusten videz s platišči z naperami, varnostnimi loki motorja in ščitniki za roke. Vsaka izvedba ima seveda svoje podrobnosti in dobro premišljene razširitve ter vizualno krepi svoj značaj. Z osnovno različico v univerzalni barvi Ice Grey boste izrazili hladno eleganco. Style Exclusive poudarja odločen in samozavesten videz, z izbiro Style HP pa boste dali prednost zmogljivosti v barvah motošporta. Ni važno, kakšen je vaš slog – BMW R 1250 GS Adventure je odprt za katero koli pustolovščino.

Univerzalna barva Ice Grey

Univerzalna barva Ice Grey daje osnovnemu modelu poseben videz na vsakem terenu. Glavni okvir in krmilo sta na voljo v srebrni barvi, pogonski sklop, platišča z naperami, črni ščitniki za roke, črne zavorne čeljusti in sedeži v rdeči/črni barvi pa ustvarjajo privlačne kontraste.

Style HP

S različico Style HP je R 1250 GS Adventure še posebej športen. Dinamična barvna kombinacija je prava paša za oči. Logotip HP, široke barvne črte in strojne komponente visoke kakovosti zaokrožujejo športen videz.

Style Exclusive

V različici Style Exclusive se R 1250 GS Adventure predstavlja z elegantnim in izraznim lakom v kovinski barvi Kalamata mat. Na voljo so tudi dragoceni materiali in dovršene površine. Napis Exclusive, barvne črte in strojne komponente visoke kakovosti zaokrožujejo eleganten videz.

DVOVALJNI BOKSERSKI MOTOR

1.254
cm3
100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
143
Nm 6.250 min-1
217
kg maksimalne obtežitve
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Odkrivanje novih kultur.

Odkrivanje novih kultur.

BMW Motorrad vstopa v nov teritorij s sistemom spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam. Kaj to za vas pomeni? To pomeni večjo uglajenost delovanja v nizkem območju vrtljajev in visok navor prek celotnega območja števila vrtljajev. Rezultat tega je uravnotežen tek motorja, ki vam daje še večjo samozavest med vožnjo R 1250 GS Adventure. Delovna prostornina motorja je zdaj 1.254 cm3. Povečanje zmogljivosti na 100 kW (136 KM) in 143 Nm najv. navora pri 6.250 vrt./min je opazno na vsakem terenu. Visoka krivulja navora, elastičnost z izjemno sposobnostjo sprinta in suveren pospešek vam omogočajo, da doživite svoje pustolovščine s še večjo intenzivnostjo. Prenova motorja z BMW Shiftcam pa zagotavlja optimalen proces zgorevanja in s tem skupno povečanje energetske učinkovitosti.

+ Izvedi več

Doživite zvok novega R 1250 GS Adventure.

Novosti.

Option 719.

Option 719.

Program Option 719 ponuja zelo kakovostne in posebej oblikovane pakete rezkanih delov za R 1250 GS Adventure. Paket rezkanih delov HP poudarja športni značaj stroja z aluminijastimi komponentami dvobarvnega videza. Paket Classic ekskluzivne Option 719 določa elegantne poudarke purističnega značaja v videzu srebrne barve.

Paket sestavljajo:

  • Pokrov glave motorja levo/desno
  • Pokrov ohišja motorja
  • Pokrov ekspanzijske posode levo/desno
  • Nastavljiva zavorna ročica
  • Nastavljiva ročica sklopke
  • Ogledalo levo/desno
  • Nastavljive opore za noge levo/desno 
+ Izvedi več

Načini vožnje Pro.

Načini vožnje Pro.

Z izbirnimi načini vožnje Pro se lahko spekter uporabe stroja dodatno razširi ter prilagodi različnim voznim razmeram in namenom. Poleg dušilke se prilagodi tudi obnašanje ABS, dinamičnega nadzora oprijema in kompenzacije vzmetenja Dynamic ESA. Nova dodatka načinov vožnje Pro sta tudi HSC Pro in novi dinamični zavorni asistent (DBC), ki vam pomaga pri zaviranju v sili, tako da prepreči pogosto neželeno dodajanje plina v skrajnih razmerah.

+ Izvedi več

POUDARKI R 1250 GS ADVENTURE

30-litrski rezervoar
BMW R 1250 GS Adventure with the 30-litre fuel tank
Standardni 6,5-palčni barvni zaslon TFT z optimalno povezljivostjo
BMW R 1250 GS Adventure with connectivity, view of the TFT display
Veliko vetrobransko steklo
BMW R 1250 GS Adventure with big windscreen
Standardni polni LED-žarometi
Riding scene with the BMW R 1250 GS Adventure in the mountains on unpaved road
BMW ShiftCam
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
Izvedba HP
BMW R 1250 GS Adventure in front of a mountain backdrop
Različice sedežev
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
Izvedba Exclusive
BMW R 1250 GS Adventure in the Exclusive style

Več individualnosti

Vaš popoln R 1250 GS Adventure.

Za R 1250 GS Adventure je na voljo širok izbor dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da si sestavite svoje motorno kolo po lastnih željah.

Izvedi več

Oblačila za vašo pustolovščino

spinner