2023 R 1250 GS Adventure

od 20.200 €
od 252 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

* XXXXX Equipment according to series standard, non-binding price recommendation ex works without any transfer costs incl. XX% VAT.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 1250 GS Adventure

Noben cilj ni predaleč

Gre za odkrivanje sveta. Vedno znova na novo. Motorno kolo R 1250 GS Adventure je kralj med potovalnimi enduro motornimi kolesi. Neprehodne poti, neugodne razmere in najbolj oddaljene destinacije so mu položeni v zibelko. Zato smo še izboljšali visok standard primernosti za dolga potovanja in udobja. Z asistenčnimi sistemi za pomoč vozniku, tehnologijo luči in razširjenimi načini vožnje ter vtičnico USB vam R 1250 GS Adventure nudi vse, kar je potrebno za raziskovanje neznanih krajev. Po zaslugi zmogljivega bokser motorja z BMW ShiftCam pa boste suvereno dosegli vsak cilj. Kajti zavedamo se: vaše ideje o potovanju okrog sveta so neskončne. Pač tipično #SpiritOfGS.

Vrhunci, ki jih je vredno spoznati

Motorno kolo R 1250 GS Adventure je doma po vsem svetu. Zanj ni noben cilj predaleč, nobena podlaga tuja. Od ceste na teren in spet nazaj. Kdor ne ve, kaj ga čaka na poti, se lahko vse do najmanjše podrobnosti zanese na svoje motorno kolo. Z motornim kolesom R 1250 GS Adventure boste na dolgih progah zdaj uživali še intenzivneje. Udobno in varno. Vedno pripravljeno na nekaj dodatnih kilometrov – in to kilometrov z dodano vrednostjo.

+ Izvedi več
Smerniki LED serijsko z možnostjo Cruising Light
Na sliki serijski smerniki LED z možnostjo Cruising Light.
Udobno povišanje krmila
Na sliki motorno kolo R 1250 GS Adventure s povišanjem krmila.
Visok doseg s 30-litrskim rezervoarjem
Na sliki 30-litrski rezervoar motornega kolesa R 1250 GS Adventure.
Gretje sedeža
Na sliki sedež z gretjem sedeža.
Sistem prilagodljivega žarometa z dinamičnim žarometom LED
Na sliki sprednji žaromet motornega kolesa R 1250 GS Adventure.
Načini vožnje Pro in način ECO
Na sliki načini vožnje Pro z načinom ECO.
Sistema DTC in ABS Pro serijsko
Na sliki sistema DTC in ABS pro na motornem kolesu R 1250 GS Adventure.
Zaslon TFT s sistemom Connectivity, polnilno vtičnico USB in nastavljivim vetrob
Oglejmo si armaturno ploščo motornega kolesa R 1250 GS Adventure.

Sproščeno na neznan teren

Sproščeno na neznan teren

Udobna ergonomija in opora, ki jo zagotavlja sedež motornega kolesa R 1250 GS Adventure, nudita suveren pregled v vsaki situaciji in vam omogočata, da preprosto obvladujete motorno kolo. Po zaslugi povišanja krmila za 30 mm se boste tudi kot voznik na dolge proge ali pri vožnji po neutrjenih poteh v stoječem položaju peljali suvereno in udobno. Poleg tega boste z raznovrstno ponudbo višin sedeža od 790 do 910 mm in obsežno izbiro sedežev gotovo našli takšno motorno kolo R 1250 GS Adventure, ki vam bo ustrezalo. Gretje sedeža pa poskrbi za to, da boste vi in vaš sopotnik v vsaki turi uživali še kar nekaj časa dlje.

+ Izvedi več

Tehnologija luči LED

Tehnologija luči LED

Več svetilne moči, vidljivosti in opaznosti: žaromet s tehnologijo »Full-LED« in sistem prilagodljivega žarometa zagotavljata suvereno osvetlitev in konstantno dolžino svetlobnega snopa – na stran, navzgor in navzdol. V odvisnosti od naklona podlage, natovorjenosti in nagnjenega položaja v ovinkih.  
Tako je svetloba zmeraj tam, kamor peljete. Smerniki LED z možnostjo Cruising Light zagotavljajo neprestano zatemnjeno svetlobo spredaj, ki poskrbi za opaznost. Zadnji večnamenski smerniki LED pa izboljšajo pasivno varnost. Ostale glavne značilnosti: funkcija prihoda in odhoda ter luč za vožnjo, ki jo je mogoče vklopiti, ko je vžig izklopljen – praktično pri manevriranju v temi.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Močan, suveren, zanesljiv

100
kW (136 KM) pri 7750 vrt/min
143
Nm največjega navora pri 6250 vrt/min
1.254
ccm delovne prostornine
30
litrov prostornine rezervoarja

Navdihujoča umirjenost delovanja

Suveren, zanesljiv, zmogljiv. Prav tak, kot mora biti najboljši spremljevalec v neznane svetove. Z bokser motorjem motornega kolesa R 1250 GS Adventure postanejo po zaslugi variabilnega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam dolge proge čisti užitek. To za vas pomeni: bolj umirjeno delovanje motorja v območju nižjih vrtljajev motorja ter večji navor v vsakem območju vrtljajev. Posledično je delovanje motorja bolj uravnoteženo, sama vožnja z vašim motornim kolesom R 1250 GS Adventure pa še bolj suverena in obenem dinamična.

+ Izvedi več

Tako zvenijo avanture

Tako edinstven kot vaši cilji

Navdih ob vsakem trenutku

Izraz: močan, robusten. In k temu dodajmo še vtis sposobnosti obvladovanja vsake vrste terena – takšen vtis pusti vsako motorno kolo R 1250 GS Adventure. Sedaj je samo na vas, kako daleč želite iti.

GS Trophy

Že od nekdaj legendarno: motorno kolo R 1250 GS Adventure v različici GS Trophy. Nasičena kovinska barva Gravityblue poudarja njegovo nenasitno lakoto po pustolovščinah. Dinamični poudarki in izraziti trakovi poudarjajo to: Mirovanje ni opcija.

Rallye

Izjemna moč: dinamična kovinska barva Racingblue poudarja športno stran R 1250 GS Adventure.

Ice Grey

V univerzalni barvi Ice Grey s kontrasti v srebrni in črni barvi ter vpadljivim sedežem v rdeči/črni barvi to motorno kolo predstavlja čisti občutek GS.

Triple Black

Preprosta eleganca: matirane in sijoče podrobnosti v kombinaciji kovinske barve Blackstorm/črne barve/ahatno sive barve poudarijo energično silhueto vašega motocikla GS.

Opremljen za klic daljave

Opremljen za klic daljave

Uhojene poti niso za vas? Za motorno kolo R 1250 GS Adventure prav tako ne. Po zaslugi njegove številne dodatne opreme, ko so paket Touring s predpripravo za navigacijski sistem in držalom za kovček, lahko sestavite točno takšen stroj, kakršnega potrebujete. Za navdih smo že pripravili tri predloge: obilo prostora za shranjevanje za najbolj oddaljene cilje, specifična oprema enduro za ljubitelje terena in posebej žlahtna končna podoba. Spremenite R 1250 GS Adventure v svoje motorno kolo za svojo avanturo.

+ Izvedi več

Dodatni modeli

spinner