Svetovni popotnik

Nobena pot ni predolga, noben izziv prevelik

Prah ali blato, dež ali vročina: nič vas ne more ustaviti, sprejmete vsak izziv. Motorno kolo R 1250 GS Adventure s paketom Comfort in Touring je idealen partner za vaše avanture. Vse, kar potrebujete za potovanje v neznano, lahko preprosto shranite v zgornji kovček, aluminijaste kovčke ali v 27-litrski modul za razširitev prostornine pri izvedbi Edition 40 Years GS Look. Udobje tudi za vas: gretje sedeža, ki vas greje na dolgih turah.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort obsega funkcijo Keyless Ride, udobne ogrevane ročaje in kromiran izpušni sistem.

Paket Touring

Paket Touring obsega regulacijo hitrosti vožnje, predpripravo za navigacijo in držalo za aluminijasti kovček.

Tehnologija luči LED

Sistem prilagodljivega žarometa

Sistem prilagodljivega žarometa zagotavlja občutno izboljšano osvetlitev cestišča med vožnjo po ovinkih.

Dnevna luč LED

Dnevna luč LED s svojo izrazito zasnovo skrbi za večjo varnost v cestnem prometu.

Cruising Light

Možnost Cruising Light na obeh zatemnjenih sprednjih smernikih vzbuja pozornost in s tem poveča varnost.

Gretje sedeža

Gretje sedeža z ločenim uravnavanjem za voznika in sopotnika nudi dodatno udobje in tudi v hladnejšem letnem času neomejen užitek v vožnji.

Robustni oblikovni elementi

Možnost Paket rezkanih delov Option 719 Classic II

Paket rezkanih delov Classic II ekskluzivne možnosti Option 719 s kakovostnimi komponentami in srebrnim videzom poudari obliko motornega kolesa.

Aluminijasti rezervoar 1

Aluminijasti rezervoar 1 s krtačenimi in prozorno lakiranimi stranskimi površinami je popolna izbira za voznika, ki želi nekaj posebnega.

Shranjevanje

Aluminijasti kovček z držalom za kovček

Na držali za kovček iz legiranega jekla je mogoče na obeh straneh stroja z lahkoto in varno pritrditi aluminijasta kovčka.

Aluminijasti zgornji kovček

Robusten aluminijasti črni zgornji kovček nudi 32 litrov prostora za čelado in prepriča tudi v ekstremnih pogojih.

Komplet za razširitev prostornine aluminijastega kovčka Limited Edition 40 Years GS

Komplet za povečanje prostora za shranjevanje v aluminijastem kovčku poveča prostornino kovčkov na vsaki strani iz 13,5 l na 27 l.

Notranja torba za aluminijasti kovček

Vodotesna notranja torba za aluminijasti kovček med prtljago vnese red ter olajša natovarjanje in raztovarjanje.

Hrbtno oblazinjenje za zgornji kovček, 35 l

Z udobnim hrbtnim oblazinjenjem za aluminijasti zgornji kovček bo sopotnik užival v večjem udobju tako na kratkem izletu kot na dolgih turah.

Torba za rezervoar, velika

Velika torba za rezervoar s 13 do 18 litri prostornine nudi koristne podrobnosti, kot sta vodotesna, odstranljiva notranja vreča in pritrditev z jermenom.

Inteligentni klic v sili

Inteligentni klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira reševalna veriga.

Terenec

Avantura onkraj poznanih poti

Ni treba, da je vedno asfalt. Z motornim kolesom R 1250 GS Adventure s paketom Dynamic lahko uživate na vsaki vrsti podlage. V izvedbi Style Rallye s povišanjem krmila, športnim glušnikom in raznovrstnimi dodatki za teren, kot so aluminijasta zaščita za motor enduro, ščitnik za žaromet in terenske pnevmatike, vas nič ne more ustaviti.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Povišanje krmila

Robustno in natančno prilegajoče se povišanje krmila dvigne serijsko krmilo 30 mm višje.

Paket Dynamic

Paket Dynamic obsega sistem Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), načine vožnje Pro in asistenco za prestavljanje Pro.

Style Rallye

Izvedba Style Rallye poudari športni potencial potovalnega enduro motornega kolesa. Barvna kombinacija univerzalne barve Lightwhite, kovinske barve Racing Blue in univerzalne barve Racing Red poskrbi skupaj z izbirnimi črnimi ali zlatimi kolesi s križnimi naperami in nizkim tribarvnim reli sedežem za pristen reli občutek.

Športni dušilnik

Športni dušilnik iz titana s karbonskim zaključkom zagotavlja mogočen zvok in tako vsaka vožnja predstavlja vizualno ter akustično doživetje.

Dodatki za teren

Aluminijasta zaščita za motor enduro

Robustna aluminijasta zaščita za motor enduro predvsem pri vožnji po terenu učinkovito ščiti pred udarci kamenja in poškodbami.

Ščitnik za žaromet

Ščitnik za žaromet za vožnjo po terenu ščiti žaromet onkraj javnih cest pred poškodbami, ki nastanejo zaradi udarcev kamenja.

Terenske pnevmatike

Z brezplačno možnostjo terenskih pnevmatik lahko v celoti izkoristite potencial motornega kolesa za terensko vožnjo.

Shranjevanje

Okrogla potovalna torba Atacama z zaklenljivimi natezalnim pasovi

Z zaklenljivim natezalnim pasom z jeklenimi vrvicami lahko na stroj pritrdite okroglo potovalno torbo Atacama ter drugo prtljago ali čelade.

Stranski torbi Atacama z adapterjem in zaklenljivimi natezalnimi pasovi

Odporni stranski torbi Atacama nudita številne koristne podrobnosti in skupno 60 litrov prostornine. Z zaklenljivimi natezalnimi pasovi z jeklenimi vrvicami lahko na motorno kolo pritrdite stranski torbi Atacama ter drugo prtljago ali čelade.

Akumulator M Lightweight

Akumulator M Lightweight z najsodobnejšo litij-ionsko tehnologijo je celih 3 kg lažji od serijskega akumulatorja.

Elegantnež

Ustvarjen za najlepše cilje na planetu

Odkrijte in bodite odkriti: to je vaš svet. Videz se prilega: Motocikel R 1250 GS Adventure je v izvedbi Style Triple Black minimalističen in še posebej žlahten. Z obsežnim paketom luči boste vi sami in ceste sveta videti v najboljši luči. Kakovostna aluminijasta zaščita za motor enduro pa poskrbi za zaščito in ekskluzivnost. Kolesa z križnimi naperami v zlati barvi, kakovostni črno-srebrni rezkani deli in tonirano vetrobransko steklo zaokrožijo žlahtno končno podobo.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Style Triple Black

Potovalno enduro motorno kolo v izvedbi Style TripleBlack pusti prikrito eleganten vtis.

Paket luči

Paket luči obsega Headlight pro z dnevnimi lučmi in sistemom prilagodljivega žarometa, povrhu pa še možnost Cruising Light spredaj in večnamenske smernike zadaj.

Kolesa s križnimi naperami v zlati barvi

Sicer črna platišča s križnimi naperami II postanejo po zaslugi zlate barve in naperami iz legiranega jekla visokega sijaja prava paša za oči.

Možnost Paketa rezkanih delov Option 719 Storm in Storm II

Paketa rezkanih delov Storm in Storm II ekskluzivne možnosti Option 719 s kakovostnimi komponentami in srebrno-sivim videzom poudarja zasnovo »Rough-Look«.

Oblikovni pribor v videzu Style Triple Black

Tonirano vetrobransko steklo

Tonirano vetrobransko steklo poudari športni videz motornega kolesa in s svojim proti praskam odpornim slojem dolgoročno zagotavlja prosojnost.

Nastavljiva menjalna ročica v črni barvi

Variabilno menjalno ročico z nastavljivim pohodnim kosom je mogoče prilagoditi velikosti čevljev in omogoča bolj udobno upravljanje pri vožnji stoje.

Držali za nožni opori zadaj v črni barvi

Komplet držal za nožni opori zadaj v črni barvi nudi enako funkcijo in kakovost kot serijski del v črni eloksirani mat barvi.

Shranjevanje

Držalo za kovček v črni barvi za aluminijasti kovček, prečni opornik zadaj

Črn prečni opornik povezuje desno in levo držalo za kovček in zagotavlja visoko stabilnost tudi pri polni natovorjenosti.

Držalo za kovček v črni barvi za aluminijasti kovček

Na stabilno držalo za kovček iz črnega, praškasto barvanega legiranega jekla je mogoče enostavno in varno pritrditi sistem mehkih potovalnih torb Atacama.

Aluminijasti zgornji kovček v črni barvi, 32 l

Črn aluminijasti zgornji kovček ponuja 32 litrov prostora za čelado BMW in prepriča tudi v ekstremnih pogojih.

Črn aluminijast kovček

Robusten aluminijasti kovček nudi 36 litrov prostora za shranjevanje na desni strani in 44 litrov na levi strani. Veliko praktičnih detajlov se odlično obnese tudi ob ekstremnih pogojih.

Komplet za razširitev prostornine aluminijastega kovčka Limited Edition 40 Years GS

Komplet za povečanje prostora za shranjevanje v aluminijastem kovčku poveča prostornino kovčkov na vsaki strani iz 13,5 l na 27 l.

Aluminijasta zaščita za motor enduro, črna

Robustna in lahka zaščita za motor enduro iz črno premazanega aluminija ščiti predvsem pri vožnji po terenu pred udarci kamenja in poškodbami.

Oblikuj svoj R 1250 GS Adventure

Od barve do originalnega pribora BMW Motorrad – v konfiguratorju lahko sestavite svoje individualno sanjsko motorno kolo.

Konfiguriraj zdaj
spinner