S 1000 XR

od 16.400 €*
192 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW S 1000 XR.

Odkrijte svet. HITREJŠI KOT KADARKOLI.

Šport, dogodivščina ali potovanje? Lahko imate vse, saj BMW S 1000 XR združuje najboljše vseh teh treh svetov in je prvi BMW Motorradov avanturistični športnik – popoln za vsakogar, ki išče udobje in zmogljivost v enem motociklu. Močan štirivaljni serijski motor v kombinaciji z okretno šasijo in vzmetenjem zagotavlja veliko učinkovitost in dinamično odzivnost. Sproščeni sedeči položaj in znana ergonomija GS zagotavljata udobje in užitek med vožnjo, ki se ju ne boste nikoli naveličali. Od vas je odvisno, kaj boste storili.

Oblika modela S 1000 XR

Izberi svoj stil.

Dinamični, pustolovski športni motocikel je na voljo v treh privlačnih barvnih različicah.

Univerzalna barva Light White/kovinska barva Racing/univerzalna barva Racing Red

Najboljše vidike vseh treh svetov odraža tudi lak – vrhunski, atletski in dinamičen.

Univerzalna barva Racing Red

Po pravem rdečem odtenku lahko takoj sklepate, da je DNA ponudnik modela S 1000 XR športni oddelek BMW-ja.

Barva Ocean Blue Metallic Matt

Poudarja športne in dinamične potovalne lastnosti modela S 1000 XR v sodobnem slogu.

Popolno zlitje.

Model S 1000 XR je izjemen in tako tudi izgleda. Združuje šport, potovanja in dogodivščine ter vizualne lastnosti in značilnosti vsake posamezne kategorije, rezultat pa je občudovanja vreden motocikel. Športna oblika in tipičen BMW-jev S 1000 RR Splitface poudarjata superšportni vpliv, medtem ko značilen »Flyline«, markanten sprednji del in relativno dolgi hod vzmeti odražajo videz in ergonomijo serije GS. Kamorkoli pridrvi S 1000 XR, se za njim zagotovo obračajo glave.
+ Izvedi več

Štirivaljni vrstni motor

121
kW (165 HP) pri 11000 min-1
114
maksimalnega zateznega momenta v Nm pri 9250 min-1
999
cm3 prostornine
228
kg je masa praznega vozila z napolnjeno posodo za gorivo, pripravljenega na vožnjo
Tekočinsko/oljno hlajeni štiritaktni štirivaljni vrstni motor

Pospešite v svojo dogodivščino na asfaltu.

Pospešite v svojo dogodivščino na asfaltu.

Močan štirivaljni vrstni motor prinaša mogočnih 121 kW (165 HP) pri 11000 min-1 in zagotavlja najmanj 114 Nm navora pri 9250 min-1. Tekočinsko hlajeni štirivaljni vrstni motor zagotavlja obilo navora, zlasti za želeno sunkovito pospeševanje pri nizki in srednji hitrosti motorja. In skupaj s pripomočkom za prestavljanje Shift Assistant Pro se lahko sproščeno potepate tako na samozavestni športni vožnji po deželi kot na dogodivščini s sopotnikom.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela S 1000 XR

Žarometi modela S 1000 XR

Moč se združi z inovacijo.

Moč se združi z inovacijo.

Model S 1000 XR ni veličasten samo zaradi zabavne športne vožnje, pač pa tudi zato, ker inovativna tehnologija nudi visoko raven udobja in varnosti. Model S 1000 XR ima serijsko možnost izbire dveh načinov vožnje (»Rain« in »Road«), kar voznikom omogoča, da se optimalno prilagodijo pogojem za vožnjo. Serijski sistem ASC (Automatic Stability Control) zaradi optimalnega oprijema zagotavlja visoko raven varnosti pri vožnji. Skratka, model S 1000 XR je sposoben vsega – od divjanja po vijugastih podeželskih cestah do potovanj v dvoje z vso prtljago.

+ Izvedi več

Dinamični paket

Da bo srce dirkača bilo še hitreje.

Da bo srce dirkača bilo še hitreje.

Vaš model S 1000 XR je lahko z dodatnim dinamičnim paketom še bolj športen. Zaradi pripomočka za prestavljanje Shift Assistant Pro je vsak premik prestave hitrejši in enostavnejši. Sistem ABS Pro izboljšuje stabilnost in zagotavlja varnost pri zaviranju tako v ovinkih kot pri nagibanju. LED-smerniki vsem pokažejo vašo športno stran.

+ Izvedi več

Potovalni paket

Za več udobja in popolno vzdržljivost na potovanju.

Za več udobja in popolno vzdržljivost na potovanju.

Dodaten potovalni paket nudi več udobja na potovanjih z vašim BMW-jevim modelom S 1000 XR. Paket vključuje več možnosti za dolga, sproščena popotovanja − s sopotnikom ali brez njega. To obsega nosilec za prtljago, nosilec za kovček in preizkušeno tehnologijo za elektronski nadzor, tj. dinamični sistem ESA (Electronic Suspension Adjustment), ki zagotavlja optimalno blaženje in udobje pri vožnji. Poleg tega sredinsko stojalo omogoča, da motorno kolo trdno stoji na tleh.

+ Izvedi več

Pustolovščina, akcija in adrenalin

Hitreje, kot dovoljuje led.

Robert Gull je svetovni rekorder v najhitrejši vožnji po zadnjem kolesu z motociklom na ledu.

Dodatki za model S 1000 XR

Oblačila za dogodivščino na cesti

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Visokokakovostna motoristična oblačila in oprema za vašo vsakdanjo vožnjo ali vaš naslednji velik izlet.

Poišči trgovca

Drugi modeli Adventure