Lovec na najboljši čas

Najboljši čas, vaš čas, boljši čas.

Si brezkompromisen in se na vsakem metru boriš za idealno linijo? Ta različica S 1000 XR predstavlja strnjeno zmogljivost. Glede trenja optimizirana veriga M Endurance prinaša še večjo zmogljivost zadnjega kolesa, športni dušilnik iz titana pa dodaja še ustrezen zvok. Lakiranje v kombinaciji s kratkim športnim vetrobranskim steklom optično postavlja rekord – in čas je za naslednji ovinek.

+ Izvedi več
Vetrobran Sport

Vetrobran Sport ima prevleko, ki je odporna proti praskam, in občutno varuje zgornji del telesa pred pritiskom vetra.

Športni dušilnik zvoka

Športni dušilnik zvoka iz titana s karbonsko kapico daje izjemno poln zvok in je tako vizualno kot akustično jasen poklon dirkalnemu športu.

Paket M

Juriš in rinjenje v ospredje: Paket M poudarja zmogljivost vašega stroja – za druge nezgrešljiv, za vas pa jasno občuten. Obljubo zmogljivosti, ki jo je po zaslugi barve paketa M in črno eloksiranih, v dirkalnem športu uveljavljenih kovanih platišč M mogoče opaziti že na prvi pogled, držijo športni sedež M z močnejšim oprijemom, proti praskam odporen vetrobran Sport, 2000 g lažji litij-ionski akumulator M Lightweight, športni dušilnik iz titana s karbonsko kapico in veriga M Endurance z valji, premazanimi z DLC.

Zbiralec kilometrov

Noben cilj ni predaleč.

Do zadnjega uporabljate brezkompromisne zmogljivosti svojega S 1000 XR? V tem primeru je paket XR vključno s paketom Touren in Dynamik motorno kolo za vas. Od tempomata do ogrevanih ročajev in inteligentnega klica v sili ECALL, imate vse, kar omogoča udobna in varna daljša potovanja. Zahvaljujoč potovalnemu kovčku bo tudi vaša prtljaga našla svoje mesto.

+ Izvedi več
Potovalni kovček

Kakovosten trden potovalni kovček z 30-litrsko prostornino nudi dovolj prostora za vso prtljago ali motoristično čelado. Vodotesni črni kovček je mogoče zakleniti in je popoln spremljevalec tako na kratkih kot tudi na dolgih potovanjih.

Nosilec za prtljago in kovček

Vsestranski, nezapleten, potovalni in primeren za vse pogoje: Na nosilec za prtljago z integriranim odklopom zgornjega kovčka lahko udobno in varno namestite zgornji kovček.

M karbonski zaščitni pokrov motorja

Izjemno kakovostni karbonski zaščitni pokrovi motorja M so stabilni kot jeklo, na vsaki strani pa tehtajo le 620 g. Material omogoča tanko obliko integrirano v obliko motornega kolesa z aerodinamičnim prerezom. Edinstvena visokotehnološka komponenta združuje športno optiko z visoko stopnjo zaščite, ne da bi omejila optiko ali svobodo nagibanja v ovinkih

Nadzor tlaka v pnevmatikah RDC

Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC) posreduje informacije o trenutnem tlaku v pnevmatikah in s tem poskrbi, da je voznik v primeru znižanja tlaka pravočasno obveščen o morebitnih nevarnostih. Prikaz vrednosti se lahko prikliče prek zaslona armaturne plošče. Rumena informacijska lučka in rdeča opozorilna lučka med vožnjo samodejno prikažeta večje odstopanje želenih vrednosti.

Komfortni sedež

Komfortni sedež nudi vozniku občutno več udobja zahvaljujoč 10 mm debelejšemu oblazinjenju. Istočasno se zahvaljujoč širši peni poveča tudi sopotnikov sedež. Posebej prefinjen je material prevleke Heat Reflect, saj temperaturo na neposredni sončni svetlobi zniža za do 15 °C.

Glavno stojalo

Glavno stojalo skrbi za varnost in stabilnost motornega kolesa ter nudi dodatno prednost pri točenju goriva, natovarjanju in raztovarjanju kovčka ali pri vzdrževalnih delih. Poleg tega pri daljšem mirovanju razbremeni pnevmatike in vzmetenje.

Iskalec pozornosti

V mestnem vrvežu.

Obožujete nize stavb, ozke ulice, priljubljene kraje? Če da, ste na S 1000 XR na pravem mestu. Zahvaljujoč žarometom Headlight Pro, lučem za dnevno vožnjo in dodatnim žarometom, boste zagotovo videli in bili videni. Keyless Ride in ECALL prav tako zagotavljata udobje in pomirjujoč občutek na vsaki vožnji.

+ Izvedi več
Žarometi Headlight Pro in dnevne luči

Pri Headlight Pro ima žaromet ikonične svetlobne elemente, ki delujejo kot pozicijska ali dnevna luč. V povezavi s prilagodljivimi žarometi za ovinke se izboljšata vidljivost in vidnost, s čimer se poveča varnost.

Dodatni žaromet

Zahvaljujoč nepogrešljivemu videzu zmogljivi LED pomožni žarometi v aluminijastem ohišju na prvi pogled jasno ločijo motorno kolo od avtomobilov in s tem povečajo varnost. Ker je barva svetlobe podobna dnevni svetlobi, hkrati poskrbita za boljšo osvetlitev ceste. Tehnologija LED zagotavlja delovanje skoraj brez obrabe.

Zatemnjeno vetrobransko steklo

Zatemnjeno vetrobransko steklo poudari športni videz motornega kolesa. Premaz z zaščito proti praskam poskrbi za dolgotrajno vidljivost. Alternativno je zatemnjeno vetrobransko steklo na voljo tudi v 70 mm daljši izvedbi.

Keyless Ride

Sistem Keyless Ride omogoča, da bo kontaktni ključ od zdaj naprej ostal v torbici. Sistem za vožnjo brez ključa je namreč izjemno enostaven in vozniku omogoča, da svoj motocikel enostavno zažene s pritiskom tipke. Na ta način se odkleneta tudi ključavnica za krmilo in pokrov rezervoarja. Od tod tudi geslo: le skoči gor in se odpelji!

ECALL

Inteligentni klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira reševalna veriga. Pri tem se posreduje lokacija vozila in po možnosti vzpostavi glasovna komunikacija s ponesrečencem. Sistem je mogoče sprožiti tudi ročno, če želiš na primer pomagati drugim udeležencem v prometu.

Originalna dodatna oprema BMW Motorrad

Želite nepogrešljivo S 1000 XR? V našem katalogu dodatne opreme boste našli vse, kar potrebujete za izdelavo individualnega motornega kolesa S 1000 XR.

+ Izvedi več

Prenesite katalog dodatne opreme

Katalog originalne dodatne opreme BMW Motorrad 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Oblikujte svoj S 1000 XR

S 1000 XR

Adventure

Izvedi več

Nadaljnja vsebina, ki bi vas morda zanimala.

spinner