Omejena izdaja
2023 R 18 100 Years

od 25.248 €
od 315 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

Motorno kolo BMW R 18 100 Years

Omejeni model Edition

Pred 100 leti se je z motornim kolesom R 32 začela edinstvena zgodba o uspehu. Danes slavimo našo razgibano zgodovino z novo ikono: motornim kolesom BMW R 18 100 Years. Omejeno na 1923 kosov je pravi model ljubiteljev, ki prinese občutek nostalgije.

Model Edition prinaša zgodovinske značilnosti z veliko kroma na sebi. Na primer rezervoar kapljične oblike z belo črto, ki je že leta 1936 naredil motorno kolo R 5 nezamenljivo. In seveda edinstven bokser motor. #SoulFuel v svoji najbolj ekskluzivni obliki.

„ 

100 Years of Soul v enem samem motornem kolesu

 “
Kolaž slik motornega kolesa R 18 100 Years znamke BMW Motorrad

Eno od 1923

Blišč desetih desetletij lahko naredi tako brezčasen in sodoben videz. To motorno kolo je bilo in ostaja oblikovalska ikona. Jasen izraz. Ta različica Limited Edition bo z ljubeznijo do zgodovinskih detajlov postala kultni objekt. In z voljo do blestenja. Skromnost izgleda drugače. Velikodušna uporaba kroma mu doda očarljivost. Pravi mojstrovina. Po zaslugi značke 100 let je uradno: »1 of 1923 (1 od 1923),« pravi. In s tem misli: To ni motorno kolo za vsakega. Temveč za prave navdušence.

+ Izvedi več

Podrobnosti o motornem kolesu 100 Years

Vse, kar se svetlika, je krom

Sijajen nastop: Model 100 Years je opremljen z oblikovalsko opcijo kroma s številnimi plemenitimi kromanimi deli, kot so ročni vzvod in nožni vzvod, vpetje krmila, sprednji pokrov motorja ali ogledala.

Klasični krom

Lakiranje Klasični krom daje vznemirljive poudarke. Tehnika »Paint-on-Chrome« poskrbi za visokokakovosten videz. Bela linija poudarja zgodovinsko poreklo.

Kolaž slik in videoposnetkov motornega kolesa R 18 100 Years znamke BMW Motorrad.

Legenda je živa

Model Edition uteleša nostalgijo, a hkrati ostaja sodoben. Motorno kolo R 18 je začelo svoje potovanje kot sodobna interpretacija naših zgodovinskih motornih koles. Motorno kolo BMW R 18 100 Years naredi ikonične komponente še bolj vpadljive. Nešteto kromiranih delov odseva sonce, medtem ko z njim drsite proti obzorju. Ravni kromirani končni glušnik Akrapovič z integriranim logotipom BMW Motorrad in sedež v prešitem videzu ter v rdeči barvi kot volova kri ga naredita edinstvenega.

+ Izvedi več

Dodatki v slogu 100 Years

Po zaslugi dodatkov v slogu 100 Years bo vaš slog popoln. S torbo iz kolekcije Edition 100 Years boste na poti v stilu. Preproga za motorno kolo z logotipom 100 Years pa spremeni garažo v razstavno površino za vaše motorno kolo R 18 100 Years.

+ Izvedi več

Več o jubileju

spinner