Omejena izdaja
2023 R 18 100 Years

od 25.248 €
od 315 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

Motorno kolo BMW R 18 100 Years

Omejeni model Edition

Pred 100 leti se je z motornim kolesom R 32 začela edinstvena zgodba o uspehu. Danes slavimo našo razgibano zgodovino z novo ikono: motornim kolesom BMW R 18 100 Years. Omejeno na 1923 kosov je pravi model ljubiteljev, ki prinese občutek nostalgije.

Model Edition prinaša zgodovinske značilnosti z veliko kroma na sebi. Na primer rezervoar kapljične oblike z belo črto, ki je že leta 1936 naredil motorno kolo R 5 nezamenljivo. In seveda edinstven bokser motor. #SoulFuel v svoji najbolj ekskluzivni obliki.

„ 

100 Years of Soul v enem samem motornem kolesu

 “

Eno od 1923

Blišč desetih desetletij lahko naredi tako brezčasen in sodoben videz. To motorno kolo je bilo in ostaja oblikovalska ikona. Jasen izraz. Ta različica Limited Edition bo z ljubeznijo do zgodovinskih detajlov postala kultni objekt. In z voljo do blestenja. Skromnost izgleda drugače. Velikodušna uporaba kroma mu doda očarljivost. Pravi mojstrovina. Po zaslugi značke 100 let je uradno: »1 of 1923 (1 od 1923),« pravi. In s tem misli: To ni motorno kolo za vsakega. Temveč za prave navdušence.

+ Izvedi več

Podrobnosti o motornem kolesu 100 Years

Vse, kar se svetlika, je krom

Sijajen nastop: Model 100 Years je opremljen z oblikovalsko opcijo kroma s številnimi plemenitimi kromanimi deli, kot so ročni vzvod in nožni vzvod, vpetje krmila, sprednji pokrov motorja ali ogledala.

Klasični krom

Lakiranje Klasični krom daje vznemirljive poudarke. Tehnika »Paint-on-Chrome« poskrbi za visokokakovosten videz. Bela linija poudarja zgodovinsko poreklo.

Legenda je živa

Model Edition uteleša nostalgijo, a hkrati ostaja sodoben. Motorno kolo R 18 je začelo svoje potovanje kot sodobna interpretacija naših zgodovinskih motornih koles. Motorno kolo BMW R 18 100 Years naredi ikonične komponente še bolj vpadljive. Nešteto kromiranih delov odseva sonce, medtem ko z njim drsite proti obzorju. Ravni kromirani končni glušnik Akrapovič z integriranim logotipom BMW Motorrad in sedež v prešitem videzu ter v rdeči barvi kot volova kri ga naredita edinstvenega.

+ Izvedi več

Dodatki v slogu 100 Years

Po zaslugi dodatkov v slogu 100 Years bo vaš slog popoln. S torbo iz kolekcije Edition 100 Years boste na poti v stilu. Preproga za motorno kolo z logotipom 100 Years pa spremeni garažo v razstavno površino za vaše motorno kolo R 18 100 Years.

+ Izvedi več

Več o jubileju

spinner