R nineT

od 16.050 €*
188 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW R nine T.

Nezgrešljiv. Originalen. Zračno hlajen.

Motociklizem kot znak popolne svobode: pokrajina, ovinki, ravnine. Vsak meter šteje. Točno ta je vaša pot. R nineT je popoln spremljevalec in ne pozna nobenih meja pri vašem osebnem izpolnjevanju, zahvaljujoč tudi neštetim možnostim predelave. Pri tem vas karakter njegovega zračno hlajenega protibatnega motorja neustavljivo žene naprej, kar lahko jasno čutite na celotni krivulji navora in ob najsodobnejši tehnologiji. R nineT že od samega začetka prevzema motociklistične navdušence po celem svetu. Navdušuje, navdihuje in naleze.

Zasnova modela R nine T

Izberite svoj stil.

V ponudbi za individualizacijo za BMW Motorrad Spezial lahko najdete dve novi barvi Spezial Option 719 Black Storm Metallic / Vintage in Option 719 Blue Planet Metallic / Aluminum. Na vašem R nineT bosta poleg posode za gorivo v izbrani barvi tudi ustrezna aluminijasta grba sedeža in sprednji blatnik. Poleg tega je v dobavo vključen tudi serijski sprednji sedež, motorno kolo pa je opremljeno tudi s serijskim podokvirjem za sopotnika in nožnimi oporami, ki jih lahko snamete. Vaš R nineT bo z barvo Spezial Option 719 Black Storm Metallic / Vintage in zaradi ročnega brušenja izgledal edinstveno in individualno.

Kovinska barva Black Storm

Zapeljiv in klasičen: R nineT na purističen in privlačen način razkazuje svojo barvno shemo.

Opt. 719 Black Storm Metallic / Vintage

Tudi premaz enotne rumene barve z začetno številko »21« je ročno brušen in izgleda tako kot oblazinjeni stranski deli: dosledno vintage.

Opt. 719 Blue Planet Metallic / Aluminium

Končno barvanje se ujema s klasično eleganco stroja. Zlati trakovi enotno povezujejo posodo za gorivo in grbo sedeža.

Jasno R nineT.

Stil modela R nineT je zreduciran, kljub temu pa ima popolnoma jasno prezenco. Uteleša strast in novosti v več kot 90 letih izdelave motociklov – seveda ob klasičnih dimenzijah BMW Motorrada: vpadljiv bokserski motor, kompaktna posoda za gorivo, ozek zadnji del. Vsi materiali so dosledno visoke kakovosti, površine pa so prefinjene. Poleg tega je podrobnostim namenjena velika pozornost, obrtniške spretnosti pa so izjemne. Na primer, sprednji blatnik je z dvema kovanima nosilcema privit na peto teleskopa. Samo držalo žarometa je izdelano iz aluminija.
+ Izvedi več

Ustvarjen za prilagajanje.

Ustvarjen za prilagajanje.

Razvoj R nineT je bil že na samem začetku osredotočen na njegov modularni koncept. Tako ima kar največ možnosti predelave. Nešteto strokovnih in osebnih sprememb kaže, koliko potenciala ima R nineT. Zaradi odprtih vmesnikov v elektroniki so namestitve elektronskih komponent lažje in jih je manj. Poleg tega je tu dobro premišljen ločljiv okvir. Končni del zadnjega okvirja se lahko enostavno razstavi: za čisto in dovršeno vožjo brez sopotnika ali za dodatno možnost sedenja. 

+ Izvedi več

Dvovaljni bokserski motor

119
Nm pri 6000 vrt/min
1.170
cm3 prostornine
222
kg praznega vozila z napolnjeno posodo za gorivo, pripravljenega na vožnjo
805
mm višine sedeža
Zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Klasični bokserski motor.

Klasični bokserski motor.

Zmogljiv zračno hlajen dvovaljni bokserski motor ima prostornino 1170 cm3 in moč 81 kW (110 KM), ki omogoča izjemno dinamično vožnjo, tudi pri nizki hitrosti. Rezultat: vsako potovanje je posebna izkušnja, tako v mestu kot na podeželskih cestah. R nineT je poleg tega skladen z razredom EU4. Serijski sistem ABS družbe BMW Motorrad in dodatni sistem ASC (Automatic Stability Control) vam omogočata, da ste lahko na cesti zmeraj dinamični in varni. Obrnjene vilice je mogoče ročno prilagoditi za individualno usklajevanje: prednapetost vzmeti, faza tlaka in faza stiskanja ustrezajo vam in našemu načinu vožnje. Na novo zasnovani dvojni instrument z merilnikom hitrosti in merilnikom števila vrtljajev vas zanesljivo obvešča o vsem, kar morate vedeti, razen o užitku ob vožnji.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela R nine T

Poudarki modela R nine T

Dvovaljni bokserski motor.
Stabilizatorji krmila.
Tipska ploščica
Spremenljiv zadnji del.
Nosilci sedeža.
Čisti aluminij.
ABS
Nosilec blatnika.

Sproščeno sedenje, umirjena vožnja.

Sproščeno sedenje, umirjena vožnja.

Tudi ergonomija modela R nineT je popolnoma usklajena z njegovim ležernim videzom in značilno dinamično vožnjo. To morda zveni kot paradoks, vendar je kljub zmogljivosti motorja tu pomembno umirjeno upočasnjevanje – s popolnim zadovoljstvom. Uravnotežen ergonomičen trikotnik in nekoliko manjši kot krmilne glave vam omogoča, da odkrijete nove poti, medtem ko sedite vzravnano in obenem sproščeno. To pomeni, da gresta pri modelu R nineT erognomija in izjemne značilnosti vožnje dobesedno z roko v roki.

+ Izvedi več

Več individualnosti

Popolnoma R nineT. Popolnoma vi.

Vsako motorno kolo je edinstveno. Zakaj ne ni bil tak še vaš motocikel? Model R nineT lahko prilagodite na številne načine: na primer z odličnimi rezkanimi deli BMW Motorrad Spezial ali z originalnimi dodatki BMW Motorrad.

Več informacij

BMW Motorrad Spezial

Naj se vidi vaš značaj.
Brez presenečenj, brez kompromisov. Z BMW Motorrad Spezial si naredite motor po svojem okusu in z najvišjimi standardi kvalitete.

BMW Motorrad Spezial nudi posebej visokokakovostno dizajnersko dodatno opremo, kot so ekskluzivni rezkani deli Option 719 in barve Spezial ali dodatki za večjo zmogljivost, ki jih najdete med deli HP.

Sodelovanje med strokovnjaki družbe BMW Motorrad za razvoj, ki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi in raznolikimi izkušnjami, in združevanje kompleksnih proizvodnih postopkov s tradicionalnim obrtniškim znanjem je prineslo novo razumevanje izjemnosti in ekskluzivnosti.

Več informacij

Prilagojeni modelu R Nine T

Edinstveni primerki.

Predelave motocikla R nineT.

Dodatki za nov model R nine T

Slog: privlačen, čist in enostaven

Več modelov Heritage

Podobni dogodki

Pure&Crafted Festival 2017

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

Na dogodek