*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW R nine T.

Nezgrešljiv. Originalen. Zračno hlajen.

Motociklizem kot znak popolne svobode: pokrajina, ovinki, ravnine. Vsak meter šteje. Točno ta je vaša pot. R nineT je popoln spremljevalec in ne pozna nobenih meja pri vašem osebnem izpolnjevanju, zahvaljujoč tudi neštetim možnostim predelave. Pri tem vas karakter njegovega zračno hlajenega protibatnega motorja neustavljivo žene naprej, kar lahko jasno čutite na celotni krivulji navora in ob najsodobnejši tehnologiji. R nineT že od samega začetka prevzema motociklistične navdušence po celem svetu. Navdušuje, navdihuje in naleze.

Oblika R nine T

Izberi svoj stil.

Poleg kovinske barve Black Storm so zdaj na voljo tudi posebne tri barve Option 719.

Kovinska barva Black Storm

Zapeljiv in klasičen: R nineT na purističen in privlačen način razkazuje svojo barvno shemo.

Option 719 v kovinski barvi Black storm/Vintage

Tudi premaz enotne rumene barve z začetno številko »21« je ročno brušen in izgleda tako kot oblazinjeni stranski deli: dosledno vintage.

Option 719 v kovinski barvi Pollux/Aluminium

Končno barvanje se ujema s klasično eleganco stroja. Zlati trakovi enotno povezujejo posodo za gorivo in grbo sedeža.

Option 719 v kovinski barvi Mars red matt/Cosmic blue matt

Option 719 v kovinski barvi Mars red matt/Cosmic blue matt prikazuje popolno mat barvno igro, ki jo dopolnjuje z logotipom Option 719 na posodi za gorivo.

Jasno R nineT.

Stil modela R nineT je zreduciran, kljub temu pa ima popolnoma jasno prezenco. Uteleša strast in novosti v več kot 90 letih izdelave motociklov – seveda ob klasičnih dimenzijah BMW Motorrada: vpadljiv bokserski motor, kompaktna posoda za gorivo, ozek zadnji del. Vsi materiali so dosledno visoke kakovosti, površine pa so prefinjene. Poleg tega je podrobnostim namenjena velika pozornost, obrtniške spretnosti pa so izjemne. Na primer, sprednji blatnik je z dvema kovanima nosilcema privit na peto teleskopa. Samo držalo žarometa je izdelano iz aluminija.
+ Izvedi več

Ustvarjen za prilagajanje.

Ustvarjen za prilagajanje.

Razvoj R nineT je bil že na samem začetku osredotočen na njegov modularni koncept. Tako ima kar največ možnosti predelave. Nešteto strokovnih in osebnih sprememb kaže, koliko potenciala ima R nineT. Zaradi odprtih vmesnikov v elektroniki so namestitve elektronskih komponent lažje in jih je manj. Poleg tega je tu dobro premišljen ločljiv okvir. Končni del zadnjega okvirja se lahko enostavno razstavi: za čisto in dovršeno vožjo brez sopotnika ali za dodatno možnost sedenja. 

+ Izvedi več

Dvovaljni bokserski motor

116
Nm pri 6000 vrt/min
1.170
cm3 prostornine
222
kg praznega vozila z napolnjeno posodo za gorivo, pripravljenega na vožnjo
805
mm višine sedeža
Zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Klasični bokserski motor.

Klasični bokserski motor.

Zmogljiv zračno hlajen dvovaljni bokserski motor ima prostornino 1170 cm3 in moč 81 kW (110 KM), ki omogoča izjemno dinamično vožnjo, tudi pri nizki hitrosti. Rezultat: vsako potovanje je posebna izkušnja, tako v mestu kot na podeželskih cestah. R nineT je poleg tega skladen z razredom EU4. Serijski sistem ABS družbe BMW Motorrad in dodatni sistem ASC (Automatic Stability Control) vam omogočata, da ste lahko na cesti zmeraj dinamični in varni. Obrnjene vilice je mogoče ročno prilagoditi za individualno usklajevanje: prednapetost vzmeti, faza tlaka in faza stiskanja ustrezajo vam in našemu načinu vožnje. Na novo zasnovani dvojni instrument z merilnikom hitrosti in merilnikom števila vrtljajev vas zanesljivo obvešča o vsem, kar morate vedeti, razen o užitku ob vožnji.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela R nine T

Poudarki modela R nine T

Dvovaljni bokserski motor.
Protibatni motor modela R nine T
Stabilizatorji krmila.
Stabilizatorji krmila.
Tipska ploščica
Tipska ploščica
Spremenljiv zadnji del.
Spremenljiv zadnji del.
Nosilci sedeža.
Nosilci sedeža
Čisti aluminij.
Čisti aluminij
ABS
ABS
Nosilec blatnika.
Nosilec blatnika

Sproščeno sedenje, umirjena vožnja.

Sproščeno sedenje, umirjena vožnja.

Tudi ergonomija modela R nineT je popolnoma usklajena z njegovim ležernim videzom in značilno dinamično vožnjo. To morda zveni kot paradoks, vendar je kljub zmogljivosti motorja tu pomembno umirjeno upočasnjevanje – s popolnim zadovoljstvom. Uravnotežen ergonomičen trikotnik in nekoliko manjši kot krmilne glave vam omogoča, da odkrijete nove poti, medtem ko sedite vzravnano in obenem sproščeno. To pomeni, da gresta pri modelu R nineT erognomija in izjemne značilnosti vožnje dobesedno z roko v roki.

+ Izvedi več

Več individualnosti

Popolnoma R nineT. Popolnoma vi.

Vsako motorno kolo je edinstveno. Zakaj ne ni bil tak še vaš motocikel? Model R nineT lahko prilagodite na številne načine: na primer z odličnimi rezkanimi deli Option 719 ali z originalnimi dodatki BMW Motorrad.

Več informacij

R Nine T predelave

Predelava

Popolnoma edinstveni motocikli in njihovi ustvarjalci.

So mehaniki, navdušenci nad slogom in individualisti. Vsa njihova motorna kolesa so umetnine. Predelovalci se poigravajo z barvami, oblikami in materiali, iz česar nato nastane popolnoma samosvoje motorno kolo. Prepoznavni poudarki, ki jih dodajo motociklu R nineT, bodo navdušili vsakega ljubitelja predelanih motornih koles. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatera izmed teh predelanih motornih koles in razkrili zgodbo o njihovem nastajanju.

Preberi več

Dodatki za nov model R nine T

Slog: privlačen, čist in enostaven

Več modelov Heritage

Podobni dogodki

Pure&Crafted Festival 2017

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

Na dogodek
spinner