Omejena izdaja
R nineT 100 Years

od 22.162 €*
od 285 € mesečno** s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 15. 03. 2023 znaša 6%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Motorno kolo BMW R nineT 100 Years

Omejeni model Edition

Pred 100 leti se je z motornim kolesom R 32 začela edinstvena zgodba o uspehu. Danes slavimo našo razgibano zgodovino z novo ikono: BMW R nineT 100 Years.

Omejeno na 1923 kosov je pravi model ljubiteljev, ki prinese občutek nostalgije. Opremljeno s številnimi ekskluzivnimi rezkanimi deli Option 719 in seveda prepoznavnim bokser motorjem predstavlja #SoulFuel v svoji najbolj ekskluzivni obliki. Velika posebnost izvedbe Edition je kovinska barva Blackstorm na kromiranem rezervoarju. Ta tradicionalna tehnika, imenovana »Paint-on-Chrome«, predstavlja poklon motornemu kolesu R 75/5 iz leta 1969.

„ 

100 let čiste strasti

 “
Kolaž slik motornega kolesa R nineT 100 Years znamke BMW Motorrad

Eno od 1923

Blišč desetih desetletij lahko naredi tako brezčasen in sodoben videz. To motorno kolo je bilo in ostaja oblikovalska ikona. Jasen izraz. Ta različica Limited Edition bo z ljubeznijo do zgodovinskih detajlov postala objekt ljubiteljev in zbirateljev. Je vpadljiva, opazimo jo. Vključeni rezkani deli Option 719 v črni barvi ji dajejo prevladujoč, visokokakovosten videz. Pravi mojstrovina. Po zaslugi značke 100 let je uradno: »1 of 1923 (1 od 1923),« pravi. In s tem misli: To ni motorno kolo za vsakega. Temveč za prave navdušence.

+ Izvedi več

Podrobnosti o motornem kolesu 100 Years

Ekskluzivno in markantno

Eleganten nastop: Model 100 Years je opremljen z visokokakovostnima paketoma rezkanih delov Option 719 Shadow in Shadow II. Ta vključujeta na primer ogledalo za krmilo, sklope nožnih opor in številne druge dele. Poleg tega je tu še paket Comfort, ki prinaša uporabne funkcije, kot je na primer smerno prilagodljiva luč.

Klasični krom

Lakiranje Klasični krom daje vznemirljive poudarke. Tehnika »Paint-on-Chrome« poskrbi za visokokakovosten videz. Bela linija poudarja njegovo zgodovinsko poreklo.

Galerija slik in videoposnetkov motornega kolesa R nineT 100 Years znamke BMW Motorrad.

Ekskluzivno kot še nikoli

Kot ustanoviteljica sveta Heritage nosi motorno kolo R nineT v sebi vedno kos zgodovine BMW in kljub temu ostane sodobno. Motorno kolo BMW R nineT 100 Years še bolj poudari ikonične komponente. Deli Option 719 Shadow in Shadow II mu dajejo vpadljiv, zelo ekskluziven videz. Številni črni poudarki ustvarjajo vznemirljiv kontrast z enojnim sedežem v rdeči barvi kot volova kri, kolo Option 719 Classic pa ta ekskluzivni videz zaokroži.

+ Izvedi več

Dodatki v slogu 100 Years

Po zaslugi dodatkov v slogu 100 Years bo vaš slog popoln. S torbo iz kolekcije Edition 100 Years boste na poti v stilu. Preproga za motorno kolo z logotipom 100 Years pa spremeni garažo v razstavno površino za vaše motorno kolo R nineT 100 Years.

+ Izvedi več

Več o jubileju

spinner