Brezčasni

Vedno popolno urejen

R nineT Option 719 aluminij izžareva brezčasno eleganco, ki jo lahko še dodatno izpopolnite s paketom rezkanih delov Classic iz aluminija. Kontrast k temu predstavljajo kakovostni črni karbonski pokrovi za cevko za vsesavanje zraka in ključavnica za vžig na krmilu. Dvobarvna lita platišča Option 719 Bicolor bodo poskrbela za športni zaključek videza. Za večjo varnost in veselje pri vožnji pa bo poskrbel sistem prilagodljivega žarometa.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Aluminijasti paket

Z različico Option 719, aluminij in mat prozornim lakom pride do izraza materialnost krtačenega aluminija.

Option 719, paket rezkanih delov Classic

Option 719, paket rezkanih delov Classic s svojimi kakovostnimi komponentami v čistem videzu aluminija na tvojem motorju poskrbi za ekskluzivne poudarke.

Option 719 Rad Sport

Ekskluzivna dvobarvna športna platišča Option 719 s kontrastnim rezkanjem poudarjajo zasnovo motornega kolesa.

Karbonski pokrov cevke za vsesavanje zraka

Kakovostni karbonski pokrov cevke za vsesavanje zraka povezuje plemeniti videz s popolnostjo lahkega visokotehnološkega materiala.

Sistem prilagodljivega žarometa

Sistem prilagodljivega žarometa zagotavlja občutno izboljšano osvetlitev cestišča med vožnjo po ovinkih.

Poln kontrastov

Za dinamični nastop

Želite pokazati svojo športno plat? Potem izberite model R nineT Option 719 v univerzalni nočno črni mat barvi/aluminij mat barvi. Kajti z rdeče lakiranim glavnim okvirjem in sodobnim dizajnom s trakovi te bodo zagotovo opazili vsi. Po zaslugi različic Option 719, paket rezkanih delov Shadow ter Option 719, paket rezkanih delov Shadow II s kakovostnimi in rezkanimi deli boš imel na cesti še bolj športnen videz. Že tako dinamični videz motorja dopolnjujeta Option 719 Rad Classic in držalo za športni dušilnik zvoka.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Option 719, univerzalna nočnočrna mat barva/mat aluminij

Option 719, univerzalna nočnočrna mat barva/mat aluminij v kombinaciji s plemenitimi materiali s sodobnim slogom.

Option 719, paket rezkanih delov Shadow

Klasični paket rezkanih delov Shadow Option 719 z izjemno kakovostnimi sestavnimi deli v črni in srebrni barvi iz aluminija poudarja športni značaj motornega kolesa.

Option 719, paket rezkanih delov Shadow II

Option 719, paket rezkanih delov Shadow II s kakovostnimi komponentami iz aluminija v črni/srebrni barvi poudarja športni značaj motorja. Paket zajema nastavljive ročice in nožni opori ter rezkan pokrov izravnalne posode ter nožni opori za sopotnika. Posebnost sta rezkani ogledali na krmilu.

Option 719 Rad Classic

Option 719 Rad Classic je kolo z naperami brez notranje cevi za pnevmatiko v sodobnem dizajnu in je 3 kg lažje od kolesa z naperami z notranjo cevjo za pnevmatiko.

Držalo za visoko nameščeni športni dušilnik zvoka

Držalo je predvideno za varno pritrditev visoko nameščenega športnega dušilnika zvoka na okvir.

Ustvari si svoj individualni BMW R nineT

R nineT je narejen za individualizacijo. Z obsežnim programom dodatne in originalne opreme BMW Motorrad si lahko ustvariš motor, ki bo odražal tvoj značaj.

Konfiguriraj zdaj
spinner