*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW R nine T Pure.

Čist. Zreduciran. Zračno hlajen.

BMW-jev model R nineT Pure je popolna izbira za vsakogar, ki obožuje zasnovo klasičnih cestnih motociklov in išče pravo motoristično doživetje. Prvi motocikli so neposredni navdih zasnove, ki spominja na obdobje 70-ih and 80-ih 20. stoletja. Njegove korenine pa so globlje – tudi čisto prvi BMW-jev motocikel je bil preprost, zreduciran in dinamičen. Že leta 1923 je bil osrčje celotnega koncepta BMW-jev dvovaljni protibatni motor. Hkrati imate veliko možnosti za prilagajanje vašega motocikla. Svoj sanjski motor in življenjski slog imate zdaj na dlani. Čutili boste, od kod prihaja, tako pri prilagajanju motocikla kot pri vznemirljivem pritiskanju na plin.

Oblika R nine T Pure

Izberi svoj stil.

Poleg univerzalne barve Catalano grey sta zdaj na voljo tudi Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum in Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Light White.

*/-->

Univerzalna barva Catalano grey

Čisti užitek. Univerzalna barva Catalano grey poudarja čisti značaj.

*/-->

Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum

Elegantno igro barv ustvarja kombinacija bogate črne in bleščeče zlate barve.

*/-->

Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Light White

Poudarejene linije v tej izvedbi dajejo modelu R nineT Pure edinstven videz.

Zreduciran na osnove

Zasnova modela R nineT Pure spominja na tipični cestni motocikel. Na videz sprednjega dela vplivajo okrogli žarometi s kromiranim obročem, lakirano ohišje in nov, okrogli tahometer. Tridelni mostni okvir z novimi, klasičnimi teleskopskimi vilicami določa dimenzije. Dvovaljni bokserski motor kot podporni element kar čaka, da zarjovi. Jeklena posoda za gorivo in tipično ozek zadnji del motornega kolesa dopolnjujeta silhueto, ki je dovršena in elegantna, kar mu daje živahen in samozavesten videz – vse to pa nosijo osupljiva lita platišča s 5 naperami.
Močno okleščena zasnova pa nima nič opraviti z muhavo nostalgijo. Model R nineT Pure lahko v celoti prilagodite: ga opremite, spremenite, sestavite – vaš motocikel, vaš slog. Osnova motocikla je preizkušen koncept in seveda običajna kakovost BMW Motorrada.
+ Izvedi več

dvovaljni bokserski motor

116
Nm največjega navora pri 6000 min-1
219
kg praznega vozila z napolnjeno posodo za gorivo, pripravljenega na vožnjo
1.170
cm3 prostornine
805
mm višine sedeža
zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Preverjen dvovaljni bokserski motor za popolnoma individualno vožnjo.

Preverjen dvovaljni bokserski motor za popolnoma individualno vožnjo.

Motor in električni sistem modela R nineT Pure sta oboževalce motociklizma navduševala že pri modelu R nineT. Zračno hlajeni dvovaljni bokserski motor s svojimi 110 KM (81 kW) zagotavlja razkošno, živahno vožnjo in drži besedo – značilno za dvojni motor. Izpušni sistem 2 v 1 s tipičnim videzom cestnega motocikla poudarja ta samozavestni slog s polnim, močnim zvokom. To moč lahko zaradi standardnega sistema ABS in dodatnega sistema ASC varno prenesete na cesto.

+ Izvedi več

Poudarki modela R nine T Pure

Ergonomija: dovršen in samozavesten.

Ergonomija: dovršen in samozavesten.

Model R nineT Pure vam omogoča, da izživite sanje o prilagojenem motociklu popolnoma po svojih željah. Ustvarite svoje motorno kolo – v svojem slogu. Motocikel je zaradi razmeroma nizkega sedeža primeren za osebe z več različnimi telesnimi višinami. Poleg tega lahko svoj R nineT Pure spustite še niže s tovarniško nastavljenim nižjim vzmetenjem. V nizkem in ozkem položaju ter dobro oblazinjeni se boste vozili kot z najboljšim cestnim motociklom – samozavestno, nedvoumno in jasno.

+ Izvedi več
  • Model R nineT Pure je dovzeten za vaše ideje. Kar se tiče varnosti, zelo jasno odraža naše ideje, zato je serijsko opremljen z BMW Motorradovim sistemom ABS. Dodatni sistem ASC (Automatic Stability Control) preprečuje vrtenje zadnjega kolesa in zagotavlja učinkovitejši prenos moči, kar služi varnosti pri aktivnejši vožnji v ekstremnih pogojih. Na voljo je tudi na zahtevo med potovanjem.
  • Model R NineT Pure nudi naslednje tri možnosti – po vaših željah: serijsko je nameščen sopotnikov sedež z okvirjem. Če se vozite sami, lahko sopotnikov sedež hitro razstavite. S tem pridobite več prostora za shranjevanje pod majhno grbo sedeža. Svoj model R nineT Pure lahko vozite tudi na zelo športen in slogovno purističen način: brez sopotnikovega sedeža in okvirja.

Natanko po vaših željah.

Svoj model R nineT Pure dopolnite, kakor želite – enostavno, kos za kosom. To lahko na primer storite z ekskluzivno in odlično dodatno opremo Option 719 in originalnimi dodatki BMW Motorrad.

Več informacij

Duh sprinterskih dirk

Heritage. Čista strast.

Svet Big Boxerja.

Tukaj boste našli vse, kar morate vedeti o Big Boxerju. Od izdelav po meri do prihajajočega serijskega motornega kolesa. Odkrijte ta razburljiv svet skupaj z nami.

Preberi več

Dodatki za nov model R nine T Pure

Slog: privlačen, čist in enostaven

Drugi modeli Heritage

Pure&Crafted Festival 2017

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

Na dogodek