Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 15. 03. 2023 znaša 6%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW R nineT Pure

Purističen, skrčen, samozavesten

Skrčen na bistvo. Vendar poln samozavesti. BMW R nineT Pure. Močan zračno/z oljem hlajen motor poskrbi za kurjo polt na asfaltu. Njegov klasičen videz roadsterja s kompaktnim rezervoarjem za gorivo in ozkim zadkom spominja na začetke motorjev BMW Motorrad. Puristični dizajn in vsestranske možnosti individualizacije te vabijo, da si oblikuješ povsem svoj osebni motor. Takšnega, kot ga ne vozi nihče drug. Prepusti svojim idejam prosto pot in se s svojim motorjem R nineT Pure podaj v svet #SoulFuel.

Lastnosti za vsako osebnost

Izberi svojo smer

Z eno od petih razburljivih barv lahko svojemu motornemu kolesu R nineT Pure podelite individualen dizajn. S katero se boste podali na pot?

Univerzalna barva Underground/univerzalna barva Lightwhite Option 719

Diskretna barva, a kljub temu močna vpadljivost: dizajn v univerzalni barvi Underground/univerzalni barvi Lightwhite s črnimi poudarki.

Kovinska barva Pollux/univerzalna barva Lightwhite Option 719

Izraz: močan. V kovinski barvi Pollux/univerzalni barvi Lightwhite Option 719 z zlatim poudarkom R nineT Pure osvaja asfalt.

Mineralno siva kovinska barva

Preprosto. Premakne ves svet. Po zaslugi mineralno sive kovinske barve proporcije stroja govorijo same zase.

Option 719 Aluminium

Aluminijasta različica je prava mojstrovina rokodelske umetnosti: ročno krtačen, prelakiran z mat prozornim lakom in delno spoliran rezervoar za gorivo.

Nastavljiva vzmetna noga
Na sliki je vzmetna noga modela R nineT Pure.
Sodobni LED-smerniki
Na sliki je LED-smernik modela R nineT Pure.
Dvovaljni motor bokser
Na sliki je dvovaljni motor bokser modela R nineT Pure.
Kompakten rezervoar za gorivo
Na sliki je rezervoar za gorivo modela R nineT Pure.
Klasični tahometer
Na sliki je klasičen tahometer modela R nineT Pure.
Enotokovni izpušni sistem
Na sliki je izpušni sistem motornega kolesa R nineT Pure.
Klasično lakiran blatnik
Na sliki je sprednji blatnik modela R nineT Pure.
LED-žaromet z dnevno lučjo
Na sliki je LED-žaromet modela R nineT Pure.

Popoln motor za kreiranje tvojega osebnega R nineT Pure.

 “

Norbert Rebholz

Project manager R nineT

Oživi svojo idejo

Oživi svojo idejo

Model R nineT Pure je tvoje povabilo v svet oblikovanja po meri, v katerem je neskončno možnosti. Kakovosten paket rezkanih delov Option 719 Classic II kaže tvojo ljubezen do podrobnosti. Z možnostjo Option 719 Rad Classic boš preko koles z naperami in brez notranje cevi za pnevmatiko med vožnjo še malo bolje lahko čutil mravljince.

+ Izvedi več

Priznan pogon

Uživaj v vsakem metru

Zračno/z oljem hlajen motor bokser s 1.170 ccm veliko prostornino kar poka od moči. S svojimi 80 kW (109 konjskih moči) skrbi za razburljive trenutke pri vsaki v – glede na to, ali po mestu ali izven njegovih meja. Kajti na območju med 4.000 in 6.000 vrt./min zahvaljujoč še bolj dovršenemu poteku moči in navora deluje še bolj tekoče. Povsem mimogrede pa je tudi v skladu s standardom Euro 5.

+ Izvedi več
116
Nm največji navor pri 6.000 vrt./min
219
kg brez obremenitve, vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem
1.170
ccm delovne prostornine
805
mm višina sedeža
Zračno/z oljem hlajen dvovaljni, štiritaktni motor bokser

Lastnosti za varno veselje pri vožnji

Daj si duška

Daj si duška

Z načini vožnje Pro boš iz svojega motorja spravil vse, kar omogoča. V načinu „Dynamic“ regulirna sistema ASC in DTC zagrabita pozneje – in tako omogočata bistveno bolj dinamično vožnjo na suhem asfaltu. S sistemom prilagodljivega žarometa pa se lahko tudi po nastopu mraka s polnim užitkom uležeš v naslednji zavoj. Izboljša namreč osvetlitev notranjega odseka zavoja vse do 25-stopinjskega nagiba. Tako imaš vedno pregled nad situacijo pred seboj.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Več o #Soulfuel

spinner