Osvežilen

Povsem klasično na poti

Želiš vintage videz svojega motorja še bolj poudariti, vendar kljub temu biti sodobno dinamičen na poti? Potem izberi model R nineT Pure v kovinski barvi Tealblue mat. Option 719 Rad Classic brez notranje cevi za pnevmatiko in s stransko torbo dodatno dopolnjuje tvoj pristen videz. Zahvaljujoč sistemu prilagodljivega žarometa pa boš lahko v zavojih še bolj užival. 

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Kovinska barva Tealblue mat

Kovinska barva Tealblue mat se elegantno ujema z vintage videzom.

Sistem prilagodljivega žarometa

Sistem prilagodljivega žarometa zagotavlja občutno izboljšano osvetlitev cestišča med vožnjo po ovinkih.

Stranska torba desno

Vodoodporna stranska torba v retro videzu je videti izredno ležerno in s 14 litri prostornine nudi veliko prostora za prtljago.

Option 719 Rad Classic

Option 719 Rad Classic je kolo z naperami brez notranje cevi za pnevmatiko v sodobnem dizajnu in je 3 kg lažje od kolesa z naperami z notranjo cevjo za pnevmatiko.

Izrazit

Intenziven in samozavesten

Kovinska barva Option 719 Cosmic Blue/univerzalna barva Lightwhite tvojemu motorju R nineT Pure dajeta športni značaj. To lahko z Option 719 Rad Sport in športni dušilnikom zvoka podkrepiš še izraziteje. Paket rezkanih delov Classic II in enosedežna klop Urban pri tem dokazujeta zavestno izbran slog in dokazujeta, da imaš občutek za podrobnosti v dizajnu.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Kovinska barva Option 719 Cosmic Blue/univerzalna barva Lightwhite

Kovinska barva Option 719 Cosmic Blue/univerzalna barva Lightwhite skupaj z globokomorsko modro kovinsko barvo na rezervoarju za gorivo tvori klasično-dinamičen barvni trizvok.

Paket rezkanih delov Classic II

Paket rezkanih delov Classic II pri izvedbi Option 719 s kakovostnimi komponentami srebrnega videza ustvarja dizajnerske poudarke. Paket zajema nastavljive ročice in nožni opori, rezkan pokrov izravnalne posode ter nožni opori za sopotnika. Posebnost sta rezkani ogledali na krmilu.

Option 719 Rad Sport

Ekskluzivna dvobarvna športna kolesa Option 719 s kontrastnim rezkanjem poudarjajo zasnovo motornega kolesa.

Športni dušilnik zvoka

Kakovosten športni dušilnik zvoka iz titana s karbonsko zaključno kapico poskrbi za mogočen zvok in športen videz.

Enosedežna klop Urban

Klasična enosedežna klop Scrambler v espresso črni barvi je slogovno varna rešitev za vse, ki se najraje vozijo sami.

Oblikuj si svoj individualni motor R nineT Pure

Noben motor R nineT Pure ni enak drugemu. Z obsežnim programom dodatne in originalne opreme BMW Motorrad si lahko ustvariš motor, ki bo odražal tvojo osebnost.

Konfiguriraj zdaj
spinner