*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW R nineT Racer.

Močan značaj. Dinamičen. Zračno hlajen.

Z motociklom BMW R nineT Racer lahko podoživite obdobje legendarnih superšportnikov. Več kot očitno ne spada v sfero obsesivne retro romantike, ampak gre za motocikel, ki omogoča predelave z inovativno tehnologijo in v standardni kakovosti BMW Motorrad. Ko ste sklonjeni za vpadljivo polovično sprednjo masko z obema rokama trdno na nizkih ročajih krmila, lahko čutite delovanje zmogljivega protibatnega motorja in slišite njegovo nezgrešljivo rjovenje. In kot že veste: samo močan značaj lahko ostane na idealni liniji. Na cesti in v življenju.

Oblika R nine T Racer

Izberi svoj stil.

Osupljiv motocikel potrebuje osupljivo barvo: R nineT Racer je na voljo v barvi Light White z atraktivnimi trakovi v dirkaških barvah BMW in z Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum.

Light White

Ta barva poudarja športni značaj R nineT Racer.

Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum

Elegantno igro barv ustvarja kombinacija bogate črne in bleščeče zlate barve.

Eleganca na prehitevalnem pasu.

Zasnova motocikla R nineT Racer nedvomno črpa navdih iz motošporta sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Podaljšane mere se raztezajo po celotni zasnovi in obetajo čisto pospeševanje. Prepoznavna polovična sprednja maska, posoda za gorivo in sedež tvorijo vitko silhueto. Nizek in športen položaj sedenja je dopolnjen z veliko medosno razdaljo in nizkim krmilom, postavljenim daleč naprej. Nožne opore so nameščene visoko in daleč nazaj, zato dobesedno ležite na motociklu. Obdajajoča bela karoserija jasno izstopa v primerjavi s temnimi pogonskimi deli in tehnologijo. Celo trak, ki v BMW-jevih športnih barvah teče od sprednjega dela proti zadnjemu, ustvarja vtis nenehne želje po naslednjem pospeševanju.
+ Izvedi več

dvovaljni boskerski motor

116
Nm največjega navora pri 6000 min-1
220
kg z napolnjeno posodo za gorivo, vozilo pripravljeno na vožnjo
1.170
cm3 prostornine
805
mm višine sedeža
zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Zmogljiv bokserski motor za sledenje idealni liniji

Zmogljiv bokserski motor za sledenje idealni liniji

Tehnologija motocikla R nineT Racer je enako samozavestna in napredna kot njegova zasnova: vožnja in električni sistem vozila navdušujeta svet že od modela BMW R nineT. R nineT Racer je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo, zato je tudi skladen s trenutnim standardom EU4. Zmogljiv zračno hlajen dvovaljni bokserski motor ima prostornino 1170 cm3 in moč 81 kW (110 KM), ki omogoča izjemno dinamično vožnjo, tudi pri nizki hitrosti. Preprosto tipični bokserski motor.

Polovična sprednja maska in nizek položaj sedenja omogočata, da uživate v daljših vožnjah pri visoki hitrosti. Serijski sistem ABS in dodatni sistem ASC zagotavljata, da ste vedno varni, ko na cesti obrnete ročico za plin do konca. Poleg tega izpušni sistem 2 v 1 v značilnem slogu café racerja dokazuje, da tehnologije ni treba skrivati.

+ Izvedi več

Poudarki motocikla R nineT Racer

Polovična sprednja maska v značilnem racerjevem videzu.
Sprednja maska R nineT Racer
Trak v značilnih BMW-jevih športnih barvah.
Trak R nineT Racer
Merilnik hitrosti in merilnik števila vrtljajev.
Tahometer R nineT Racer
Dirkaška grba sedeža z majhnim shranjevalnim predalom.
Grba sedeža R nineT Racer
Lita platišča.
Lita platišča z naperami R nineT Racer
Prepoznaven linijski slog.
Linijski slog R nineT Racer
Logotip »nineT« na dovodu zraka.
Logotip R nineT Racer
izpušni sistem iz nerjavnega jekla
Izpušni sistem R nineT Racer

Vozite tako, kot sedite.

Vozite tako, kot sedite.

Športno in dinamično: krmilo motocikla R nineT Racer je nameščeno nizko na zgornji most vilic. Zmerni zavoj varuje zapestja. Nožne opore so nameščene nazaj in visoko, kar zagotavlja športni položaj sedenja. Dodatno je na voljo tudi prilagojen voznikov sedež, ki zniža višino sedeža z 805 mm na 795 mm.

Blazina voznikovega sedeža je na zadnjem delu rahlo dvignjena. To zagotavlja občutno blaženje obremenitve hrbtenice na dolgih vožnjah. Enako kot dinamično oblikovana polovična sprednja maska – zlasti pri hitrosti nad 90 km/h.

+ Izvedi več
Zlitje stare klasike in najsodobnejše tehnologije: ABS in dodatni ASC.

R nineT Racer združuje podobo dirkalne preteklosti in najsodobnejšo tehnologijo, zato je serijsko vgrajen sistem ABS BMW Motorrad. Dodatni sistem ASC (samodejni nadzor stabilnosti) preprečuje vrtenje zadnjega kolesa in zagotavlja učinkovitejši prenos moči, kar služi varnosti pri aktivnejši vožnji v ekstremnih pogojih. Na voljo je tudi na zahtevo med potovanjem.
Različice sedeža – natanko po vaših željah.

R nineT Racer črpa navdih iz motošporta preteklih dni, zato je serijsko opremljen tako, da imate na njem prostor samo vi – popolna in čista samostojnost. Njegova oblika ima določen namen – kar je opazno že na prvi pogled. Okvir za sopotnika, ki se lahko vgradi naknadno, ga hitro spremeni v dvosedežnik. To je samo ena od številnih možnosti, s katerimi lahko motorno kolo prilagodite svojemu okusu.

Več individualnosti

Predelava s slogom

Z bogato ponudbo ekskluzivne dodatne opreme Option 719 lahko dobite več od svojega Racerja – na primer s kompletom dizajnerskih rezkanih delov Option 719 Classic. Deli HP vam zagotavljajo več moči. Za vse drugo so tukaj originalni dodatki BMW Motorrad.

Več informacij

R nine T Racer na Japonskem

Živahno dirkanje.

R nine T Racer na Japonskem.

Pri dirkanju ne gre vedno le za hitrost in zmogljivost. Gre tudi za zabavo in slog, prijateljstvo in svobodo. Japonski vintage dirkači slavijo predvsem dirkaškega duha. V japonski metropoli se Joy Lewis sreča s predelovalcem Daisukejem Mukaso in njegovo ekipo Curry Speed Club. Na svojem motociklu R nineT Racer se vozi skozi megamesto in se napoti proti osamljenim gorskim cestam blizu gore Fuji in na vintage motociklistično dirko na stezi Fuji Speedway.  

Preberi več

Dodatki za R nine T Racer

Slog: privlačen, čist in enostaven

Drugi modeli Heritage

Podobni dogodki

Pure&Crafted Festival 2017

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

Na dogodek
spinner