R nineT Scrambler

od 13.700 €*
160 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW R nine T Scrambler.

ISKREN. NEUKROČEN. ZRAČNO HLAJEN.

Pobegnite iz vsakdana in pospešite proti svobodi, doživite nove stvari in uživajte v pišu vetra – z motornim kolesom BMW R nineT Scrambler. Robusten motocikel s pristnim videzom scramblerja, ki združuje inovativno tehnologijo in preizkušeno kakovost BMW Motorrad. Tako v mestu kot na vijugastih podeželskih cestah ali na plaži vam zmogljiv dvovaljni bokserski motor in visoko nameščen dvojni dušilnik zagotavljata močno pospeševanje in nezgrešljiv zvok. Zaradi sproščenega položaja sedenja so tudi dolge vožnje s sopotnikom mala malica. In v samo nekaj korakih lahko motociklu R nineT Scrambler dodate še osebno noto.

Zasnova motocikla R nine T Scrambler

Tipični Scrambler.

R nineT Scrambler črpa navdih iz obdobja legendarnih scramblerjev in ima vse glavne značilnosti tega posebnega tipa motornih koles: teleskopske vilice z mehom, prepoznavno dvignjen izpuh in veliko 19-palčno sprednje kolo. Kompaktna jeklena posoda za gorivo v mat kovinski barvi Monolith poudarja purističen videz. Poleg tega vam izbirna platišča s križnimi naperami in terenske ježevke dajo vedeti že na prvi pogled, da konec ceste še ne pomeni konca vaše poti. Pozornost zbujata tudi usnjeni sedež in merilnik hitrosti z analognim zaslonom. Visokokakovostne podrobnosti, kot so okrogli žarometi z BMW-jevim znakom, dajejo klasični dediščini videz popolnosti.
+ Izvedi več

dvovaljni bokserski motor

116
Nm največjega navora pri 6000 min-1
220
kg prazne teže z vsemi tekočinami
1.170
cm3 prostornine
820
mm višine sedeža
zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Zmogljiv bokserski motor za dinamično in zabavno vožnjo

Zmogljiv bokserski motor za dinamično in zabavno vožnjo

Motor in električni sistem sta že preverjeni komponenti motociklov BMW R nineT. Zmogljiv zračno hlajen dvovaljni bokserski motor ima prostornino 1170 cm3 in moč 81 kW (110 KM), ki omogoča izjemno dinamično vožnjo. To moč lahko zaradi standardnega sistema ABS in dodatnega sistema ASC v vsakem trenutku varno prenesete na cesto.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela R nine T Scrambler

Poudarki modela R nine T Scrambler

Natančnost pri podrobnostih.
Teleskopske vilice z mehom.
Kompaktna jeklena posoda za gorivo.
Indikator hitrosti z analognim zaslonom.
Grobo nazobčane nožne opore.
Sedež v patentiranem usnjenem slogu.
Sodobna zadnja LED-luč.
Dvignjen izpušni sistem.

Ležerni občutek s scramblerjem.

Ležerni občutek s scramblerjem.

Sproščen vozni položaj s pokončnim sedenjem je ena od glavnih značilnosti scramblerja. Vožnja je izjemno sproščena tako na videz kot po občutku. Motocikel ima višje krmilo od modela R nineT, rahlo zmanjšano oblazinjenje sedeža ter nižje in dlje nazaj nameščene nožne opore, zato so tudi dolge vožnje do najbližje plaže mala malica.

+ Izvedi več
  • Tipični Scrambler. Tipični BMW Motorrad. Z vidika varnosti, zanesljivosti in kakovosti je BMW R nineT Scrambler na samem vrhu. R nineT Scrambler je serijsko opremljen s sistemom ABS BMW Motorrad. Dodatni sistem ASC zagotavlja večjo varnost tudi pri pospeševanju.
  • Šivan sedež v patentiranem usnjenem slogu je vodoodporen in izjemno kakovostno obdelan s poudarkom na pristni površini in originalnem videzu.

Več individualnosti

Brez omejitev.

Brez omejitev.

Brezmejne možnosti prilagajanja: R nineT Scrambler vam ponuja številne različne možnosti spremembe videza in s tem tudi značaja motocikla z dinamičnim bokserskim motorjem popolnoma v skladu z vašim okusom. S prilagojeno ponudbo ekskluzivne dizajnerske dodatne opreme BMW Motorrad Spezial in originalnih dodatkov BMW Motorrad lahko motocikel popolnoma prilagodite svojim željam. Tudi poklicni predelovalci lahko dajo duška svoji ustvarjalni žilici: zaradi visoke stopnje prilagoditve so možnosti predelave modela R nineT Scrambler praktično brezmejne. 

+ Izvedi več

BMW Motorrad Spezial

Naj se vidi vaš značaj.
Brez presenečenj, brez kompromisov. Z BMW Motorrad Spezial si naredite motor po svojem okusu in z najvišjimi standardi kvalitete.

BMW Motorrad Spezial nudi posebej visokokakovostno dizajnersko dodatno opremo, kot so ekskluzivni rezkani deli Option 719 in barve Spezial ali dodatki za večjo zmogljivost, ki jih najdete med deli HP.

Sodelovanje med strokovnjaki družbe BMW Motorrad za razvoj, ki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi in raznolikimi izkušnjami, in združevanje kompleksnih proizvodnih postopkov s tradicionalnim obrtniškim znanjem je prineslo novo razumevanje izjemnosti in ekskluzivnosti.

Več informacij

Zgodbe o scramblerju

Na cesti.

Na cesti s scramblerjem R nineT.

Dodatki za R nine T Scrambler

Oblačila v slogu scramblerja

Več modelov Heritage