Nemiren

Povsem svobodnega duha – vedno na poti

Komaj prispeš in že te vleče naprej. Enako kot sam uživaš v vsakem kilometru, je tvoj R nineT Scrambler v kovinski barvi Kalamata mat s pokrovi glave valjev iz aluminijaste litine v retro videzu in platišči s križnimi naperami neustavljiv in samozavesten. V stranski torbi je poleg tega dovolj prostora za vse, kar potrebuješ za svoje spontane izlete. Prilagodljiv žaromet za zavoje pa ti omogoča, da vsak zavoj spelješ s še večjim veseljem in še bolj dinamično.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Kovinska barva Kalamata mat

Kovinska barva Kalamata mat še posebej izrazito poudari videz motornega kolesa.

Pokrov glave valja 2V-Style

Pokrovi glave valjev iz aluminijaste litine so zasnovani v pravem retro dizajnu v slogu klasičnega dvoventilnega bokser motorja.

Desna stranska torba v usnjeni različici

Vodoodporna desna stranska torba v usnjeni različici iz črnega spranega platna navdušuje s klasičnim videzom in 14 litri prostornine.

Sistem prilagodljivega žarometa

Sistem prilagodljivega žarometa zagotavlja občutno izboljšano osvetlitev cestišča med vožnjo po ovinkih.

Platišča s križnimi naperami

Po zlato eloksiranih platiščih s križnimi naperami in pnevmatikami za terensko vožnjo je takoj razvidno, da se nobena vožnja ne rabi končati na koncu ceste.

Klasik

Nastop – vedno prepričljiv

Barvna različica Option 719 v kovinski barvi in Option 719 paket rezkanih delov Shadow II v kombinaciji z barvami in materiali še dodatno poudarjata dinamiko motornega kolesa. Zaradi spuščenega položaja se med drugim zmanjša tudi velikost sprednjega kolesa na 17 palcev, nameščene pa so pnevmatike s tipičnim profilom za terensko vožnjo. Kolo brez notranje cevi za pnevmatiko Option 719 Rad Classic in predelan zadek z zaključkom Tracker pri tem popolno dopolnjujeta značaj motornega kolesa. Celoten nastop pa je zaokrožen s kompletom nalepk. 

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket rezkanih delov Option 719 Shadow II

Option 719 paket rezkanih delov Shadow II s kakovostnimi komponentami iz aluminija v črni/srebrni barvi poudarja športen značaj motorja.

Option 719 Rad Classic

Option 719 Rad Classic je kolo z naperami brez notranje cevi za pnevmatiko v sodobnem dizajnu in je 3 kg lažje od kolesa z naperami z notranjo cevjo za pnevmatiko.

Zaključek zadka Tracker v nočno črni univerzalni barvi

Zaključek zadka Tracker motornemu kolesu daje pristen videz ameriških peščenih stez.

Komplet nalepk za zaključek zadka Tracker black and white

Črno-beli komplet je popolno usklajen z motornim kolesom in poskrbi za njegov privlačen, edinstven videz.

Naj bo tvoje motorno kolo R nineT Scrambler še bolj edinstveno

Sestavi si svoje motorno kolo povsem po svojih željah.

Konfiguriraj zdaj
spinner