*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW R nineT Urban G/S.

Všečen. Zmogljiv. Zračno hlajen.

Uživajte v občutku samozavesti, ki ga ponuja bokserski motor, in kombinaciji pokončnega ter sproščenega voznega položaja in inovativne tehnologije. Svoje edinstvene zamisli lahko izrazite z nešteto možnostmi prilagoditve. R nineT Urban G/S nosi jasno sporočilo: izraža poklon zgodnjemu obdobju zgodbe o uspehu modelov G/S BMW Motorrad. Že na prvi pogled je povsem jasno, da R nineT Urban G/S v sebi skriva terenski duh tistega obdobja, hkrati pa je s svojimi voznimi lastnostmi postal polnopravni član družine nineT. Izraža način življenja iz tistega obdobja: ljudje so imeli jasno začrtane cilje in so točno vedeli, kako jih doseči. Enako kot danes.

OBLIKA R NINE T URBAN G/S

Izberi svoj stil.

Poleg barve Light White sta na voljo tudi dve novi izvedenki: Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum in Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Light White.

Light White

Izvedenka Light White poudari športni karakter modela R nineT Urban G/S.

Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Light White

Poudarjene linije v tej izvedbi dajejo modelu R nineT Urban G/S edinstven videz.

Option 719 v kovinski barvi Black Storm/Aurum

Elegantno igro barv ustvarja kombinacija bogate črne in bleščeče zlate barve.

Vir navdiha: nezgrešljiv.

Zasnova modela R nineT Urban G/S je paša za oči. Prepoznavni slogovni elementi tvorijo zmogljiv in robusten motocikel, ki izraža poklon izvirni zasnovi modelov G/S: 19-palčno sprednje kolo, teleskopske vilice s prepoznavnim mehom, maska žarometa z vetrobranom in dvignjen blatnik sestavljajo sprednji del motocikla. Njegov profil orisujejo izrazite vodoravne linije. Beli karoserijski elementi in ozek ter rahlo daljši rdeči sedež obujajo duh legendarnega motocikla R 80 G/S iz leta 1980. Ta učinek je poudarjen s črnim motorjem in okvirjem. Novi klasični okrogli instrumenti izdajajo, da je Urban G/S član družine nineT. R nineT Urban G/S se odlično znajde na vseh površinah, od neutrjenih poti do makadama. Izbirne ježevke in platišča z naperami, enduro nožne opore, privijačen toplotni ščitnik in jeklena zavorna stopalka potrjujejo to dejstvo, tako funkcionalno kot vizualno.
+ Izvedi več

dvovaljni bokserski motor

116
Nm največjega navora pri 6000 min-1
221
kg prazne teže z vsemi tekočinami
1.170
cm3 prostornine
850
mm višine sedeža
zračno/oljno hlajeni štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Tehnologija za čisti užitek v vožnji.

Tehnologija za čisti užitek v vožnji.

R nineT Urban G/S je z videzom zvest svoji preteklosti, s sodobno tehnologijo pa enako spoštovanje izkazuje tudi sedanjosti. Njegov motor in električni sistem sta preverjeni komponenti iz motocikla BMW R nineT. R nineT Urban G/S je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo, zato je tudi skladen s trenutnim standardom EU4. Zmogljiv zračno hlajen dvovaljni bokserski motor ima prostornino 1170 cm3 in moč 81 kW (110 KM), ki omogoča izjemno dinamično vožnjo, tudi pri nizki hitrosti. Ima vse, kar potrebujete za doživetje lahkotne in sodobne vožnje. Serijski sistem ABS in dodatni sistem ASC zagotavljata, da ste vedno varni, ko na cesti ali makadamu obrnete ročico za plin. Še ena vizualna povezava z enduro koreninami modelov G/S je dvignjen izpušni sistem iz brušenega nerjavnega jekla.

+ Izvedi več

Poudarki motocikla R nineT Urban G/S

Prepoznaven sprednji del.
Maska žarometa motocikla R nineT Urban G/S
Sprednji blatnik.
Sprednji blatnik modela R nineT Urban G/S
Popolna barvna shema.
Rdeča barvna shema modela R nineT Urban G/S
Enduro nožne opore.
Enduro nožne opore modela R nineT Urban G/S
Veliko 19-palčno sprednje kolo.
19-palčno sprednje kolo modela R nineT Urban G/S
Rdeči sedež.
Sedež modela R nineT Urban G/S
Beli smerniki.
Beli smerniki modela R nineT Urban G/S.
Privijačen toplotni ščitnik.
Privijačen toplotni ščitnik modela R nineT Urban G/S

Pokončen in odločen.

Pokončen in odločen.

Uravnotežen ergonomičen trikotnik modela Urban G/S vam zagotavlja okretnost in samozavest na cesti: rahlo višje krmilo, dolga sedežna površina in rahlo globlje ter širše zadnje nožne opore omogočajo bolj sproščeno in samozavestno doživetje vožnje. Višina serijskega sedeža je 850 mm. Z izbirnim nižjim sedežem pa R nineT Urban G/S ponuja stabilnost voznikom skoraj vseh velikosti.

Še en vizualni vrhunec je sedež v usnjenem videzu. Je nepremočljiv in visokokakovostne izdelave s poudarkom na pristni površini in barvi. Nekatera oblačila, na primer temne kavbojke, lahko zato na sedežu pustijo madeže. Tega učinka patine običajno ni mogoče odpraviti in ne predstavlja napake.

+ Izvedi več

Duh legende.

Občutek na reliju Pariz–Dakar z motociklom R nineT Urban G/S.

Reli Pariz–Dakar je legendaren, tako kot ljudje in motocikli, ki so bili del tekmovanja. Joy Lewis raziskuje začetke epskega puščavskega relija v mestih, kjer se je tekma začela in končala. Njena sopotnika: Hubert Auriol, dvakratni zmagovalec relija Pariz–Dakar v 80. letih z motociklom BMW, in R nineT Urban G/S – motocikel, katerega izvedba spominja na legendarni R 80 G/S.  

Preberi več

Več individualnosti

Predelava praktično brez omejitev.

Predelava praktično brez omejitev.

 

Ne glede na to, ali želite ustvariti terenski videz oziroma retro vzdušje, lahko R nineT Urban G/S v vsakem primeru izrazi vašo miselnost. Z vidika predelave so možnosti praktično brezmejne, kar nazorno dokazujejo številne pustolovščine v zgodovini modelov G/S. Model R nineT Urban G/S lahko z odstranitvijo okvirja za sopotnika hitro pretvorite v enosedežnik.

Na voljo je tudi prilagojena ponudba originalnih dodatkov BMW Motorrad in ekskluzivne vrhunske dodatne opreme Option 719. Skratka, vaša individualnost je enako neomejena kot vaši užitki v vožnji.   

+ Izvedi več

Dodatki za novi R nine T Urban G/S

Slog: privlačen, čist in enostaven

Več modelov Heritage

Podobni dogodki

Pure&Crafted Festival 2017

Nova lokacija, stari prijatelji: po dveh letih na berlinskem prireditvenem prostoru Postbahnhof bo naslednji festival Pure&Crafted potekal v stari elektrarni v predelu Rummelsburg 26. in 27. avgusta 2017. Zaradi svojega industrijskega čara, ki je tako značilen za Berlin, bo zgodovinska lokacija ob reki Spree popolno prizorišče za cela dva dneva vintage kulture, glasbe in predelanih motornih koles. Po festivalu Pure&Crafted iz leta 2015 je postalo jasno: glasba in motorna kolesa preprosto sodijo skupaj. Vse je že v imenu: ljubitelje čiste, neposredne in neizumetničene kitarske glasbe na tretji izdaji festivala čaka prava poslastica z glasbenim programom, ki se ponaša z mednarodno priznanimi skupinami. Motorna kolesa in nova dediščina bodo na tokratnem festivalu bolj v ospredju v nedeljo. Vse bo posvečeno motociklističnemu življenjskemu slogu, s številnimi predelovalci, motorističnim izletom in otroškim programom. Toda obilo glasbe bo mogoče slišati tudi v nedeljo. Vas je zamikalo? Potem nas obiščite!

Na dogodek
spinner