#NeverStopChallenging

Družina M

Njihove gene iz profesionalnih dirk je mogoče videti na strojih na prvi pogled. Tudi motorji in tehnični asistenčni sistem za voznika so zasnovani za največjo zmogljivost: za adrenalinsko vožnjo po podeželski cesti in seveda za maksimalno zmogljivost na dirkališču in v motošportu. Seveda je mogoče stroje z le nekaj prijemi spremeniti v čistokrvna dirkalna kolesa.

+ Izvedi več

Naši modeli M

M 1000 RR

»Racing like no other«. Naše motorno kolo Superbike nudi čistokrvno dirkalno tehniko za najboljši položaj in ekskluzivnost do najmanjše podrobnosti.

M 1000 R

»Life in the fast lane.« Naš dinamični Roadster z močjo motornega kolesa Superbike zaradi svojih zmogljivosti prevladuje na podeželskih cestah in dirkališčih.

M 1000 XR

Nedosegljiva zmogljivost na dolge proge in suverena dominantnost motocikla M. Novi na vrhu.

Adrenalin kot način življenja

Z BMW Motorrad Motorsport smo zastopani v dirkaških serijah po vsem svetu in z M RR in RR slavimo zmage po vsem svetu. Tako pridobljeno znanje usmerjeno vključujemo v svoje cestne motorje. Tako nenehno širimo svoj koncept delovanja z novimi standardi in inovativnimi projekti.

+ Izvedi več
K BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Zmogljivost za dnevne sobe

Tako kot pri originalu sta tudi pri modelu LEGO® Technic M RR v 1.920 delih LEGO® Technic upoštevana najvišja natančnost in vsaka podrobnost. Tako so bili razviti deli in ustvarjene inovativne rešitve: Največji model motornega kolesa LEGO® Technic je bil ustvarjen v merilu 1:5 in je zelo podoben izvirniku.

+ Izvedi več
K LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Občutite edinstvenost M

spinner