F 800 R

od 9.500 €*
111 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 800 R.

Sodobni univerzalec.

S tem aktivnim cestnim motociklom si lahko privoščite vse, od urbanega križarjenja in potovalne vožnje do ambiciozne športne vožnje po vijugastih podeželskih cestah. BMW F 800 R je integriran športni paket, ki združuje okretnost, vsakodnevno praktičnost in dinamično zmogljivost. Poskočni motor z močjo 66 kW (90 KM) vam vsakič, ko obrnete ročico za plin, da vedeti, da je motocikel narejen za vrhunsko vodljivost in popoln nadzor nad cesto. F 800 R pa vam poleg športne zmogljivosti in lahke vodljivosti ponuja tudi inovativno tehnologijo: sistem Ride-by-Wire, nabor načinov vožnje, serijski sistem ABS in dodatni sistemi, kot sta ASC in dinamični ESA, poskrbijo, da se vsa ta moč varno prenese na cesto.

Zasnova modela F 800 R

Izberi svoj stil.

Tri barve poudarjajo dinamično zasnovo. F 800 R ima v BMW-jevih športnih barvah posebej športen in dinamičen videz. Izberete lahko rdečo kolesno obrobo, ki je poklon modelu S 1000 RR – legendarnemu superšportniku.

Univerzalna barva Light White/kovinska barva Lupin Blue/Univerzalna barva Racing Red

V klasičnih BMW-jevih športnih barvah je F 800 R videti lahek in okreten.

Univerzalna barva Racing Red

V tej všečni barvni kombinaciji je F 800 R videti posebej športen.

Kovinska barva Black Storm

Črna barva daje motociklu F 800 R izrazito agresiven in dinamičen videz.

Zasnova, ki prinaša številne užitke.

Že po videzu je več kot očitno: F 800 R je popoln motocikel za vse, ki želijo samo voziti in se zabavati. Natančne linije in minimalistični karoserijski elementi ustvarjajo občutek lahke okretnosti, obrnjene vilice pa nakazujejo dinamično pogonsko moč celo, ko motocikel stoji na mestu. Visokozmogljiva armaturna plošča vključuje nove instrumente, pregleden večfunkcijski zaslon pa prikazuje še več podatkov. Še ena novost je nov zadnji dušilnik, ki je poleg tega, da ima dober videz in ustvarja enako dober zvok, tudi skladen s standardom EU4.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

86
Nm največjega navora pri 5800 min-1
203
kg prazne teže z vsemi tekočinami
798
cm3 prostornine
790
mm višine sedeža
F 800 R – vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv dvovaljnik za dinamično pogonsko moč.

Zmogljiv dvovaljnik za dinamično pogonsko moč.

Zmogljiv vodno hlajeni dvovaljni vrstni motor z delovno prostornino 798 cm3 zagotavlja dinamično pogonsko moč. Z močjo 66 kW (90 KM) pri 8000 min-1 zagotavlja hiter odziv, impresivne pospeške in odlično učinkovitost porabe goriva – poleg vsega pa je še skladen z novim standardom EU4. Za nove voznike, mlajše od 25 let, je na voljo tudi različica z močjo 35 kW (48 KM).

+ Izvedi več

Doživite zvok motocikla F 800 R

Poudarki modela F 800 R

Varni na cesti.

Varni na cesti.

F 800 R je zasnovan za čist in preprost užitek v vožnji, vendar je ena od prioritet tudi varnost: vsi modeli so opremljeni s sistemom ABS BMW Motorrad ter stabilnim in uravnoteženim vzmetenjem za vrhunsko delovanje in popoln nadzor nad cesto. Za še večjo varnost, zmogljivost in udobje so na voljo dodatne možnosti, kot sta samodejni nadzor stabilnosti (ASC) in dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA). Tehnologija Ride-by-Wire vam omogoča veliko bolj natančno upravljanje plina. S serijskima programoma Rain in Road ter dodatnim programom Dynamic se lahko F 800 R še bolje prilagodi vsem cestnim površinam in slogom vožnje.

+ Izvedi več

Neskončne možnosti prilagoditve.

Neskončne možnosti prilagoditve.

Motocikel je serijsko opremljen s prilagodljivo zavorno ročico in ročico sklopke, na voljo pa je tudi velika izbira različic sedeža, zato ga lahko povsem prilagodite svojim ergonomskim potrebam. BMW Motorrad ponuja tudi široko izbiro dodatne opreme in dodatkov za prilagoditev modela F 800 R. Na voljo je na primer novo dvignjeno krmilo. Ta možnost je v kombinaciji z nizkim sedežem idealna za bolj sproščen vozni položaj, zlasti za nižje voznike.

+ Izvedi več

Več individualnosti.

Posebna oprema in dodatki.

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov znamke BMW Motorrad lahko model F 800 R najbolje prilagodite svojim zahtevam.

Več informacij

Portret Chrisa Pfeifferja

Od učitelja do akrobatske legende.

Chris Pfeiffer in revolucija akrobatskega motociklizma.

Dodatki za F 800 R

Vaš cestni motocikel, vaša oblačila

Več modelov cestnih motociklov