*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW R 1200 R.

Popolnost občutka cestnega motocikla.

BMW R 1200 R vam ponuja natanko to, kar pričakujete od cestnega motocikla s bokserskim motorjem: udobje, dinamičnost in primernost za potovanja. Neposnemljiv motocikel vas žene naprej – tako fizično kot zvočno. Njegov osupljiv videz obeta pristne motoristične užitke. Obrnjene teleskopske vilice poudarjajo dinamično zunanjost ter zagotavljajo stabilnost in natančno vodljivost, vrhunski dvovaljni bokserski motor z močjo 92 kW (125 KM) pa samozavestno izstreli ta zmogljivi motocikel proti cilju. Dodatno so na voljo dinamični sistem ESA, ki poveča vozno dinamiko, ter pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant in profesionalni motorni programi s sistemom DTC, ki pokažejo, kaj se v resnici skriva za purističnim videzom: popolnost občutka cestnega motocikla.

Zasnova motocikla R 1200 R

Izberite svoj slog.

R 1200 R je na voljo v treh različicah: Light White/Cordoba Blue, Iced Chocolate Metallic, Racing Red. Izbrane površine in posebej zasnovane komponente nato ustvarijo želeni značaj motocikla.

*/-->

Light White / Cordoba Blue

Športna kombinacija barv Light White One / Cordoba Blue agresivno poudarja športne gene.

*/-->

Iced Chocolate Metallic

Stil »Exclusive« z barvo Iced Chocolate Metallic poudarja izjemen videz motocikla R 1200 R in tako tudi vizualno poskrbi za privlačni slog cestnega motocikla.

*/-->

Racing Red

Klasična barva Racing Red One poudarja dinamične linije motocikla R 1200 R.

Pravi cestni motocikel.

R 1200 R je cestni motocikel v najčistejšem pomenu besede, zreduciran na bistvene elemente: motor, dve kolesi ter karoserijo iz posode za gorivo in sedeža. R 1200 R ima togo in mišičasto zasnovo z linijami, ki dinamično tečejo na nizek sprednji del in proti sprednjemu kolesu. Obrnjene teleskopske vilice, ki temeljijo na vzorcu modela S 1000 RR, zagotavljajo temu univerzalnežu poleg osupljivega videza tudi stabilnost in natančno vodljivost. Enako osupljiva je tudi sodobna izvedba klasičnega okroglega žarometa. Po želji ga lahko opremite z dnevno LED-lučjo.
Ostro potegnjene linije vzdolž posode za gorivo in gladek prehod s sedeža na štrleči zadnji del ustvarjajo videz, ki se popolnoma ujema z načinom vožnje tega cestnega motocikla. Celotna silhueta je napeta in kljub temu vitka: za sodobno, trendovsko in udobno doživetje vožnje. Nosilni okvir v videzu cevne mreže obdaja osrednji element zasnove, klasični bokserski motor, ki obeta čisti užitek v vožnji.
+ Izvedi več

Dvovaljni bokserski motor

92
kW (125 KM) pri 7750 min-1
3,3
sekunde od 0 do 100 km/h
125
Nm največjega navora pri 6500 min-1
790
mm – višina sedeža
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokesrski motor

Fuzija zmogljivosti in strasti.

Fuzija zmogljivosti in strasti.

Zmogljiv dvovaljni bokserski motor s tekočinskim hlajenjem vam požene kri po žilah. Z močjo 92 kW (125 KM) pri 7750 min-1 in največjim navorom 125 Nm pri 6500 min-1 zagotavlja čisti užitek v vožnji v celotnem območju števila vrtljajev motorja. Ne glede na to, ali se odpravite na križarjenje, uživate v športnem in dinamičnem pospeševanju po podeželski cesti ali se sproščate na izletu s sopotnikom, stranskima kovčkoma in zgornjim kovčkom. Vaš zvesti spremljevalec na vseh tovrstnih pustolovščinah je nezgrešljiv in bogat zvok protibatnega motorja: fuzija zmogljivosti in strasti.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela R 1200 R

Poudarki modela R 1200 R

Samozavestna zmogljivost, samozavestni nadzor.

Samozavestna zmogljivost, samozavestni nadzor.

R 1200 R je vznemirljiv – tako vizualno kot tehnično. Dodatni sistem DTC (dinamični nadzor oprijema) omogoča, da v kombinaciji z motornimi programi, ki jih lahko aktivirate s pritiskom na gumb, moč protibatnega motorja prenesete na asfalt na najboljši in najvarnejši možni način. Poleg tega pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant zagotavlja več udobja in dinamike. Skratka, R 1200 R vam z bogato ponudbo posebne opreme ponuja še več cestnega motocikla, kot ste pričakovali.

+ Izvedi več
  • R 1200 R je serijsko opremljen z motornima programoma »Rain« in »Road«, da se lahko optimalno prilagodi vašim zahtevam. Poleg serijskega sistema ABS BMW Motorrad je vgrajen tudi samodejni nadzor stabilnosti (ASC), ki zagotavlja večjo varnost pri pospeševanju.
  • Profesionalni motorni program vključuje tudi dinamični in uporabniški motorni program, dinamični nadzor oprijema (DTC) s tipalom kotne hitrosti ter sistem ABS Pro, ki optimizira zavorno silo glede na nagib, in dinamično zavorno luč (odvisno od homologacije v zadevni državi prodaje).
  • Za R 1200 R je na voljo izbirni pripomoček za prestavljanje Shift Assistant Pro, ki omogoča prestavljanje navzgor in navzdol brez uporabe sklopke ali ročice za plin pri praktično vseh obremenitvah in katerem koli številu vrtljajev motorja: za več udobja in dinamike.
  • Z dinamičnim elektronsko nastavljivim vzmetenjem (ESA), ki je na voljo kot posebna oprema, lahko dodatno izboljšate doživetje dinamične vožnje z modelom R 1200 R. Dinamični sistem ESA samodejno prilagaja vzmetenje razmeram glede na stanje vožnje in vozne manevre: za še več varnosti, zmogljivosti in udobja pri vožnji.

Posebna oprema in dodatki.

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov znamke BMW Motorrad lahko model F 1200 R najbolje prilagodite svojim zahtevam.

Več informacij

Dodatki za model R 1200 R

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Visokokakovostna motoristična oblačila in oprema za vaš naslednji izlet, dolg ali kratek.

Poiščite prodajalca

Več modelov cestnih modelov