*Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 28. 10. 2021 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Novi BMW R 1250 R

Tako vsestranski in izrazit kot še nikoli

Motorno kolo R 1250 R je v tej izvedbi bolj kot kadar koli prej zasnovano za zahtevno, dinamično vožnjo - pač #NeverStopChallenging. To je predvsem zaradi novega bokser motorja - z navorom največ 143 Nm predelani pogon zagotovi več moči kot kadar koli prej. Tukaj je spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam inovativna tehnologija, ki ti vam vsakem vrtilnem območju zagotavlja optimalno zmogljivost. Naj gre za sproščeno vožnjo ali športni izlet: čaka te čisto veselje do vožnje in tipičen učinek bokser motorja. 

OBLIKA R 1250 R

Tvoj Roadster, tvoj stil.

Izberite pristen videz: Kovinska barva Blackstorm poudari brezčasen značaj roadsterja. Ali pa mu podelite vzburljive poudarke: Sport pomeni dinamični nastop, Exclusive pa izžareva čisto eleganco. Ne glede na to, za kaj se odločite – v svojem roadsterju boste našli zadovoljstvo, v vsakem potovanju pa boste uživali na sebi lasten način.

Kovinska barva Blackstorm

Klasični videz v kovinski barvi Blackstorm: ta diskretna barva krasi prednji blatnik, stransko oblogo posode za gorivo in zadnje stranske dele. Številne podrobnosti v črni barvi dopolnjujejo celoten usklajeni videz roadsterja: glavni in zadnji okvir, zavorni sedli, maske hladilnika ter tudi sedež.

Sport

Brez kompromisov: Sport. Z barvno kombinacijo univerzalne barve Lightwhite/kovinske barve Racing Blue/univerzalne barve Racing Red pride do izraza njegova dinamična stran. Premišljeni poudarki pa so predvsem zlato obarvani zavorni sedli ter spojler motorja, maske hladilnika in osrednji pokrov posode za gorivo, ki so izdelani iz plemenitega jekla.

Exclusive

Izjemen nastop: Exclusive. Vse obloge so lakirane z mineralno sivo kovinsko barvo. Zlati zavorni sedli, ahatno siv glavni okvir ter maske hladilnika in osrednji pokrov posode za gorivo iz plemenitega jekla poudarjajo elegantnost vašega roadsterja.

Dvovaljni bokserski motor

1.254
cm3 prostornina motorja
100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
143
Nm pri 6.250 min-1
18
l prostornine posode za gorivo
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Večji potisk bokserja.

Premijske lastnosti novega bokserja lahko občutite že od samega začetka: sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja vrhunski in enakomeren razvoj moči v vsakem območju vrtilne frekvence motorja. S povečanjem delovne prostornine na 1.254 cm3 in 143 Nm največjega navora novi motor ponuja izboljšano zmogljivost, ki je na voljo v vsakem trenutku in s katero se katapultirate iz še tako ostrega zavoja s še večjo potisno silo.  

+ Izvedi več
Novi bokserski motor external-link-arrow-slim

DOŽIVITE ZVOK MODELA R 1250 R

Novosti.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA (elektronska nastavitev podvozja) zagotavlja stabilnejšo in zato še varnejšo vožnjo. Sistem samodejno uravnava blaženje in prednapetost vzmeti teleskopskih vilic in vzmetnih nog, odvisno od pogojev vožnje in obremenitve vašega motornega kolesa, hkrati pa ponuja najvišjo stopnjo udobja in oprijema na vseh površinah, tudi v nagnjenem položaju.

+ Izvedi več

Poudarki R 1250 R

Style Sport.
BMW R 1250 R v slogu Style Sport z rezervoarjem v središču pozornosti
Nerjavno jeklo.
The tank of the BMW R 1250 R with stainless steel tank cover
Barvni zaslon TFT visoke ločljivosti.
BMW R 1250 R with TFT display and connectivity
Style Exclusive.
BMW R 1250 R in the Style Exclusive against the backdrop of mountains
ECALL – inteligentni klic v sili kot dodatna oprema.
BMW R 1250 R with view of tank, handlebars and display
Način vožnje Pro.
Riding scene with the BMW R 1250 R
Napis ShiftCam.
BMW R 1250 R s podrobnim prikazom pokrova glave cilindra in napisa ShiftCam
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R with handlebars and TFT display in focus

Več individualnosti

Za vaše potrebe.

Za R 1250 R je na voljo širok izbor dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da si sestavite motorno kolo po lastnih željah.

Izvedi več

Primerna oblačila

spinner