*Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 28. 10. 2021 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Novi BMW R 1250 R.

Tako vsestranski in izrazen kot še nikoli doslej.

Novi R 1250 R je zasnovan za bolj dinamičen videz. To je predvsem posledica popolnoma novega bokserja – s 143 Nm največjega navora predelani motor razvije več moči kot kdajkoli prej. Spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam je inovativna tehnologija, ki vam nudi optimalno zmogljivost v vsakem območju vrtilne frekvence motorja. Med sproščeno, umirjeno vožnjo ali športnim pobegom boste doživeli čisto vznemirjenje vožnje in tipičen potisk bokserja v vsakem trenutku.  

OBLIKA R 1250 R

Tvoj Roadster, tvoj stil.

Za osvežen videz so poskrbeli novo oblikovani spojler motorja in zaščite hladilnika. Tako kot je brezčasno to motorno kolo, je brezčasna tudi osnovna barva modela R 1250 R: kovinska barva Blackstorm še poudari neokrnjen videz tega motornega kolesa. Za ljubitelje dinamičnih motornih koles je na voljo slog Style Sport. Popolno eleganco lahko izžarevate, če izberete slog Style Exclusive. Ne glede na to, kateri je tvoj izbrani slog – vožnja s tvojim cestnim motociklom bo pravi užitek.

Kovinska barva Blackstorm

Za klasičen videz je osnovna različica lakirana v kovinski barvi Blackstorm – sprednji blatnik, stranska zaščita za rezervoar in zadnji stranski deli so prefinjeno lakirani. Številne podrobnosti v črni barvi dopolnjujejo celoten usklajeni videz cestnega motornega kolesa: glavni in zadnji okvir, zavorno sedlo, zaščite hladilnika ter tudi sedež.

Style Sport

Brezkompromisno: slog Style Sport s kombinacijo barv univerzalne Lightwhite, kovinske Racingblue in univerzalne Racingred poudarja dinamičen videz. Premišljeni poudarki pa so zlato obarvano zavorno sedlo ter spojler motorja, zaščite hladilnika in osrednji pokrov rezervoarja, ki so izdelani iz legiranega jekla.

Style Exclusive

Tvoj cestni motocikel je v slogu Style Exclusive na vsaki vožnji videti naravnost čudovito. Vse karoserijske komponente so lakirane v mineralno sivi kovinski barvi. Eleganco poudarjajo zavorno sedlo v zlati barvi, glavni okvir ter zaščite hladilnika in osrednji pokrov rezervoarja iz legiranega jekla – za izjemen videz.

Dvovaljni bokserski motor

1.254
cm3 prostornina motorja
100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
143
Nm pri 6.250 min-1
18
l prostornine posode za gorivo
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Večji potisk bokserja.

Premijske lastnosti novega bokserja lahko občutite že od samega začetka: sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja vrhunski in enakomeren razvoj moči v vsakem območju vrtilne frekvence motorja. S povečanjem delovne prostornine na 1.254 cm3 in 143 Nm največjega navora novi motor ponuja izboljšano zmogljivost, ki je na voljo v vsakem trenutku in s katero se katapultirate iz še tako ostrega zavoja s še večjo potisno silo.  

+ Izvedi več
Novi bokserski motor external-link-arrow-slim

DOŽIVITE ZVOK MODELA R 1250 R

Novosti.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA (elektronska nastavitev podvozja) zagotavlja stabilnejšo in zato še varnejšo vožnjo. Sistem samodejno uravnava blaženje in prednapetost vzmeti teleskopskih vilic in vzmetnih nog, odvisno od pogojev vožnje in obremenitve vašega motornega kolesa, hkrati pa ponuja najvišjo stopnjo udobja in oprijema na vseh površinah, tudi v nagnjenem položaju.

+ Izvedi več

Poudarki R 1250 R

Style Sport.
BMW R 1250 R v slogu Style Sport z rezervoarjem v središču pozornosti
Nerjavno jeklo.
The tank of the BMW R 1250 R with stainless steel tank cover
Barvni zaslon TFT visoke ločljivosti.
BMW R 1250 R with TFT display and connectivity
Style Exclusive.
BMW R 1250 R in the Style Exclusive against the backdrop of mountains
ECALL – inteligentni klic v sili kot dodatna oprema.
BMW R 1250 R with view of tank, handlebars and display
Način vožnje Pro.
Riding scene with the BMW R 1250 R
Napis ShiftCam.
BMW R 1250 R s podrobnim prikazom pokrova glave cilindra in napisa ShiftCam
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R with handlebars and TFT display in focus

Več individualnosti

Za vaše potrebe.

Za R 1250 R je na voljo širok izbor dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da si sestavite motorno kolo po lastnih željah.

Izvedi več

Primerna oblačila

spinner