Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 1250 R

Izrazit Roadster s sistemom Boxer-Punch

Neprimerljiv užitek v vožnji s klasičnim sistemom Boxer Punch: BMW R 1250 R. Tako edinstvena kot njegov pogon s tehnologijo BMW ShiftCam je tudi njegova vsestranskost: športno dinamičen, puristično klasičen ali brezhibno sproščen – doživetje vožnje s tem Roadsterjem je vedno neprimerljivo. Njegov pogon in največji navor 143 Nm sta jasno opazna – kadar koli boš to želel. S svojo vodljivostjo pa lahko obvladaš vsak kilometer – tako kot želiš. Povsem v smislu slogana #NeverStopChallenging.

Oprema za vse: poudarki

Novi markantni glavni žaromet LED
New striking LED headlights
Ekskluzivno kolo Option 719 Classic/Sport
Ekskluzivno kolo Option 719 Classic/Sport
Športno vitka enosedna različica
Športno vitka enosedna različica
Praktičen Corec Screen Sport
Praktičen Core Screen Sport
Praktična polnilna vtičnica USB
Praktična polnilna vtičnica USB
Udobno gretje sedeža
Udobno gretje sedeža
Uporabna 12-voltna vtičnica
Uporabna 12-voltna vtičnica
ABS Pro za varno vožnjo skozi ovinke in serijski DTC
ABS Pro za varno vožnjo skozi ovinke in serijski DTC

Vidna športnost

Vidna športnost

Motor Boxer in njegov razvoj navora čutite in v njem uživate ob vsakem zasuku zapestja. S Core Screen Sport imaš to športnost zdaj, v pravem pomenu besede, tudi na zaslonu. Na zaslonu TFT lahko prebereš informacije, kot so posegi regulatorja DTC, trenutni in maksimalni nagib ter moč zaviranja.

+ Izvedi več

Način Eco za učinkovitejšo vožnjo

Način Eco za učinkovitejšo vožnjo

Z mogočnim motorjem Boxer je tudi v neomajnem miru mogoče učinkovito dati vse od sebe: tudi to je znak vsestranskosti. Z novim načinom Eco motornega kolesa R 1250 R lahko iz vsakega polnjenja rezervoarja dosežeš maksimalni doseg. Zaslon TFT te obvešča o učinkovitosti tvojega načina vožnje, za maksimalno zmogljivost pa lahko kadar koli hitro in enostavno preklopiš na drug način vožnje. K serijskim načinom vožnje Rain in Road spadata tudi ABS Pro in DTC. Z opcijskima načinoma vožnje Pro Dynamic in Dynamic Pro pa boš razkril polni potencial motornega kolesa R 1250 R.

+ Izvedi več

Učinkovitost, ki jo občutiš

1.254
cm³ delovne prostornine
100
kW (136 KM) pri 7750 vrt/min
143
Nm maks. navora pri 6250 vrt./min
18
litrov prostornine posode za gorivo
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni motor Boxer

Legendarno razvijanje zmogljivosti

Srce motornega kolesa R 1250 R prepriča z odlično prilagodljivostjo: motor Boxer s 1254 ccm s tehnologijo BMW ShiftCam ima spremenljivo krmiljenje odmične gredi. Ta poskrbi za suvereno in enakomerno razvijanje moči. Ne glede na to, kako se trenutno želiš peljati. Mogoče je vse: od sproščenega premikanja do spontane vožnje. In najpozneje takrat, ko pri polni zmogljivosti začutiš največji navor 143 Nm, bo nezamenljivi zvok motorja Boxer poskrbel za enkraten občutek Roadsterja.

+ Izvedi več

Nezamenljiv dizajn

En Roadster – trije obrazi

Odločitev je tvoja. Nate čakajo trije edinstveni videzi Roadsterja: Od purističnega prek športnega do klasične elegance.

Sport

Kovinska barva Racing Blue z belim okvirjem in črnim športnim krmilom zagotavlja čisto športnost. Zlata zavorna sedla, modri sprednji spojler ter enosedna različica poudarjajo to dinamiko.

Triple Black

Kovinska barva Blackstorm: tukaj prevladuje eleganca do zadnje podrobnosti: okvir je ahatno siv, maska hladilnika in spojler motorja sta izdelana iz plemenitega jekla. Zlata zavorna sedla se – tako kot kratka enosedna različica – odlično vključujejo v koncept.

Univerzalna barva Ice Grey

Univerzalna barva Ice Grey s črnim okvirjem uteleša čisti purizem. Kako vpadljivo si na poti, se odločaš z zasukom zapestja.

Markantni Boxer Roadster

Markantni Boxer Roadster

Na novo oblikovani markantni glavni žaromet LED z ikoničnim vodilom svetlobe LED srpaste oblike, daje motornemu kolesu R 1250 R tipičen videz Roadsterja. In prav tako edinstveno se nadaljuje: Steklo ali lepljeni spoj? Jih ni: moč, ki jo preneseš na cesto, boš tudi občutil. Na srečo. Ta moč je namreč tvoja neposredna povratna informacija o užitku v vožnji. Z novo opcijsko enosedno različico pa je športni videz motornega kolesa R 1250 R popoln.

+ Izvedi več
Paket Dynamic

Popoln za tvojo željo po napredovanju: dodatni načini vožnje Pro ti z Dynamic in Dynamic Pro ponujajo dva programa, ki sta zasnovana za zmogljivost. Funkcija uravnavanja potisnega momenta motorja (MSR) preprečuje zdrs ali poskakovanje zadnjega kolesa: za večjo stabilnost in nadzor. Zahvaljujoč pomočniku za prestavljanje Pro prestavljaš v skoraj vseh razponih obremenitve in števila vrtljajev brez pritiska sklopke navzgor in navzdol. Poleg tega poskrbi Dynamic ESA z raznolikimi možnostmi nastavitve za popoln občutek pri vožnji: od udobnega do športnega.

Paket Comfort

S paketom Comfort si lahko sproščen med vsako vožnjo. Že pred prvim metrom šteje tukaj samo še brezskrben užitek v vožnji. S sistemom Keyless Ride lahko ključ za zagon vozila preprosto ostane v žepu. Poleg tega sta tu še ogrevana ročaja za prijetno tople prste in nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC). Kromiran izpušni sistem oz. alternativno kromirano koleno pa predstavlja dodatni optični poudarek.

Paket Touring

Ali je kdaj lahko prevoženih še nekaj kilometrov več? Za udobno potovanje poskrbi paket Touring. Priprava za navigacijsko napravo in regulacijo hitrosti sta pri tem skoraj samoumevni. Glavno stojalo pa zanesljivo zavaruje tvoje motorno kolo, tudi če je na vsakem od obeh držal za kovček pritrjen težka prtljaga.

Spremeni R 1250 R v svoj Roadster

Z našo obsežno ponudbo originalnega pribora BMW Motorrad in ustrezno dodatno opremo bo iz motornega kolesa R 1250 nastal natanko tvoj Roadster.

Na individualizacijo

Več #NeverStopChallenging

spinner