*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Novi BMW R 1250 R.

Tako vsestranski in izrazen kot še nikoli doslej.

Novi R 1250 R je zasnovan za bolj dinamičen videz. To je predvsem posledica popolnoma novega bokserja – s 143 Nm največjega navora predelani motor razvije več moči kot kdajkoli prej. Spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam je inovativna tehnologija, ki vam nudi optimalno zmogljivost v vsakem območju vrtilne frekvence motorja. Med sproščeno, umirjeno vožnjo ali športnim pobegom boste doživeli čisto vznemirjenje vožnje in tipičen potisk bokserja v vsakem trenutku.  

OBLIKA R 1250 R

Izberi svoj stil.

Na novo zasnovani spojlerji motorja in maska hladilnika prinašajo svež videz. Osnovna barva R 1250 R je tako brezčasna kot sam roadster: kovinska barva Black Storm poudarja pristen videz motornega kolesa. Style HP je namenjena tistim, ki imajo športno predispozicijo. Style Exclusive izžareva čisto eleganco, medtem ko individualisti najraje posežejo po Option 719 v kovinski barvi Stardust, da ustvarijo edinstven videz. Ne glede na slog, ki ga izberete, s svojim roadsterjem boste uživali na vsakem potovanju na svoj način.

*/-->

Kovinska barva Black Storm

Za klasičen videz je osnovna različica polakirana v kovinski barvi Black Storm – sprednji blatnik, sprednji spojler, stranska obloga rezervoarja za gorivo in stranski oblogi na zadku prejmejo prefinjen nanos. Številne podrobnosti črne barve, kot so glavni in zadnji okvir, zavorne čeljusti, maska hladilnika in sedež, pa lepo dopolnjujejo skladno celostno podobo roadsterja.

*/-->

Style HP

Brez kompromisov: Style HP poudarja dinamično in športno plat s kompletom barv Light White, kovinska Racing Blue in Racing Red. Zavorne čeljusti zlate barve, kot tudi spojler motorja, maska hladilnika in obloge rezervoarja za gorivo iz nerjavnega jekla, pa zagotavljajo jasne poudarke. Style HP vključuje tudi Core Screen Sport v zaslonu TFT, ki na primer prekrije merilnik vrtljajev na vidnem mestu in prikaže informacije o kotu nagiba.

*/-->

Style Exclusive

S Style Exclusive vaš roadster na vsakem potovanju poskrbi za brezhiben videz. Vse komponente okrasnih oblog so polakirane v kovinski barvi Pollux mat. Zavorne čeljusti zlate barve, maska hladilnika in obloga rezervoarja za gorivo iz nerjavnega jekla pa poudarjajo eleganco – za edinstven videz.

*/-->

Option 719 v kovinski barvi Stardust

Individualnost ima ime: Option 719 v kovinski barvi Stardust. Lak vključno z barvnim okrasjem na edinstven način odraža roadster in mu daje največ individualnosti. Slednja je poudarjena s komponentami iz nerjavnega jekla: obloga rezervoarja za gorivo, maska hladilnika in spojler motorja. Nadaljnji kontrast pa ponuja sedež Option 719 temno rjave barve, ki je na voljo kot dodatna oprema.

Dvovaljni bokserski motor

1.254
cm3 prostornina motorja
100
kW (136 KM) pri 7.750 min-1
143
Nm pri 6.250 min-1
18
l prostornine posode za gorivo
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Večji potisk bokserja.

Premijske lastnosti novega bokserja lahko občutite že od samega začetka: sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja vrhunski in enakomeren razvoj moči v vsakem območju vrtilne frekvence motorja. S povečanjem delovne prostornine na 1.254 cm3 in 143 Nm največjega navora novi motor ponuja izboljšano zmogljivost, ki je na voljo v vsakem trenutku in s katero se katapultirate iz še tako ostrega zavoja s še večjo potisno silo.  

+ Izvedi več
Novi bokserski motor

DOŽIVITE ZVOK MODELA R 1250 R

Novosti.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA (elektronska nastavitev podvozja) zagotavlja stabilnejšo in zato še varnejšo vožnjo. Sistem samodejno uravnava blaženje in prednapetost vzmeti teleskopskih vilic in vzmetnih nog, odvisno od pogojev vožnje in obremenitve vašega motornega kolesa, hkrati pa ponuja najvišjo stopnjo udobja in oprijema na vseh površinah, tudi v nagnjenem položaju.

+ Izvedi več

Poudarki R 1250 R

Za vaše potrebe.

Za R 1250 R je na voljo širok izbor dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad. To vam omogoča, da si sestavite motorno kolo po lastnih željah.

Izvedi več

Primerna oblačila