*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW R 1200 RS.

Najboljše iz sveta športno-potovalne vožnje.

Kombinacija vozne dinamike in primernosti za potovanje na najvišji ravni: to je BMW RS. Z zmogljivim motorjem in stabilnim vzmetenjem ta športni potovalni motocikel ponuja več kot le veliko mero užitka v vožnji. Zahvaljujoč sproščenemu, a športnemu položaju sedenja ter popolni zaščiti pred vetrom in vremenskimi vplivi ta motocikel ponuja popolnoma nov občutek med hitro vožnjo in potovanjem po podeželskih cestah v športnem slogu.

Zasnova modela R 1200 RS

Izberite svoj slog.

S svojimi barvami in slogovnimi različicami lahko sestavite R 1200 RS, ki je še bolj individualen.

*/-->

Light Grey Metallic / Magellan Grey Metallic Matt

Barva Light Grey Metallic / Magellan Grey Metallic Matt in okvir v kontrastni rdeči barvi poudarjata agresivni značaj.

*/-->

Frozen Bronze Metallic / Black Storm Metallic

S to kombinacijo postane R 1200 RS dinamična atrakcija na cesti.

*/-->

Black Storm Metallic

Barva Black Storm Metallic je optični izraz zmogljivosti.

Fuzija zmogljivosti in oblikovanja.

Sodoben koncept dinamične zmesi športnega in potovalnega motocikla je izražen tudi vizualno: simetrična žarometa v polovičnem oklepu izhajata iz prejšnjih dveh generacij RR. Elegantno oblikovano krmilo z elementom iz kovanega aluminija brezhibno združuje uporabnost in ergonomičnost.
+ Izvedi več

Dvovaljni bokserski motor

92
kW (125 KM) pri 7750 min-1
125
Nm največjega navora pri 6500 min-1
3,3
sekunde od 0 do 100 km/h
820
mm – višina sedeža
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Dinamična sprostitev moči.

Dinamična sprostitev moči.

Športni potovalni motocikel svojo izjemno moč 92 kW (125 KM) črpa iz zračno/tekočinsko hlajenega dvovaljnega štiritaktnega bokserskega motorja z dvema odmičnima gredema v glavi, gnanima prek čelnih zobnikov, in izravnalno gredjo. Za zagotavljanje stabilnosti na vsaki podeželski cesti je serijsko opremljen z aktivnim elektronsko krmiljenim sistemom ESA (Electronic Suspension Adjustment). Za optimalno izkušnjo vožnje pa je sistem dopolnjen z motornima programoma »Rain« in »Road«, ki sta prav tako del serijske opreme.

+ Izvedi več

Doživite zvok modela R 1200 RS

Vrhunci modela R 1200 RS

Z opremo in dodatki motociklu dodate popolne zaključne detajle.

Z opremo in dodatki motociklu dodate popolne zaključne detajle.

Široka paleta tovarniške opreme med drugim vključuje nosilce za kovčke, nosilce za prtljago, tempomat in priročen brezkontaktni ključ. S sistemskim kovčkom in praktičnim zgornjim kovčkom je motocikel zaokrožen v skladno celoto. Kovčki so popolnoma ergonomsko zasnovani in elegantno vdelani v videz motocikla ter ponujajo raven potovalnega udobja, kakršnega običajno ne bi pričakovali od športnega potovalnika.

Posebna oprema »profesionalni motorni programi« vključuje dva dodatna motorna programa ter sistem ABS Pro in dinamično zavorno luč (odvisno od države).

+ Izvedi več

Posebna oprema in dodatki.

Bogata ponudba originalnih dodatkov BMW Motorrad omogoča še več individualnosti. Motocikel R 1200 RS lahko tako še bolj prilagodite svojim zahtevam.

Več informacij

Pogled v zakulisje

Oblikovanje občutka.

Proces oblikovanja pri družbi BMW Motorrad.

V oblikovalski ekipi BMW Motorrad delajo osupljive osebnosti. Vsak oblikovalec ima svoj stil in se na motociklistični sceni počuti kot doma. In prav vsak izmed njih doda svoj navdih in strast. Te različne oblike se nato združi v procesu oblikovanja: pokažejo se v vsaki novi stvaritvi družbe BMW Motorrad. Edgar Heinrich, vodja oblikovanja pri BMW Motorrad, predstavi oblikovalsko ekipo in proces oblikovanja pri družbi BMW Motorrad.

Preberi več

Dodatki za R 1200 RS

Oblačila za vaš naslednji izlet