*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW F 800 GT.

Zapeljite na cesto. Naj se potovanje prične.

Zajahajte motocikel in se odpravite na pot, pustite za seboj dnevno rutino in si privoščite čisti užitek v vožnji: prenovljeni BMW F 800 GT ponuja še več športnosti in primernosti za dinamična potovanja na vsaki vožnji – na idiličnih podeželskih cestah, vijugastih alpskih prelazih in neskončnih avtocestah. Zahvaljujoč poskočnemu vrstnemu dvovaljniku z impresivno močjo 66 kW (90 KM) je lahko vsak izlet dinamično hiter, obenem pa je motor skladen z novim standardom EU4. Motocikel je serijsko opremljen tudi s sistemom Ride-by-Wire, različnimi načini vožnje in sistemom ABS. Za večje udobje je poskrbljeno z nadgrajeno zaščito pred vetrom in vremenskimi razmerami. H kakovosti potovalne vožnje prispeva svoj delež tudi motor, ki je s tihim in tekočim delovanjem ter veliko močjo idealna izbira za vaše vožnje. Dodatno sta na voljo tudi samodejni nadzor stabilnosti (ASC) in preizkušeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA). Skratka, zajahajte motocikel in pričnite svoje potovanje. Klasični GT. Neustavljivi potovalnik.

Zasnova modela F 800 GT

Izberi svoj stil.

Za prepoznavni videz so na voljo tri barvne možnosti. Z vsako ima F 800 GT drugačen značaj, od elegantnega do superšportnega. Sami izberite, katera najbolje ustreza vašim potrebam in slogu vožnje.

*/-->

Kovinska barva Gravity Blue Matt

Za elegantnejši videz.

*/-->

Univerzalna barva Light White One

Posebej vpadljiva in športna.

*/-->

Kovinska barva Black Storm

Športnemu potovalniku daje še dinamičnejši videz.

Lahkost, eleganca in izjemna moč.

Dinamično oblikovana karoserija je idealna za potovanje v kakršnem koli vremenu. Čiste linije obljubljajo čisti užitek v vožnji od samega začetka – to je obljuba, ki smo jo izpolnili. Merilniki so na novo oblikovani in prikazujejo širši nabor informacij. Čudovite podrobnosti, kot sta nov vetrobran z matiranim logotipom GT ali galvaniziran stranski pokrov z napisom F 800 GT, poudarjajo nov dizajn. Naslednja stvar, ki pritegne pogled, je nov zadnji dušilnik, ki ni le atraktivnega videza, temveč tudi skladen s standardom EU4.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

66
kW (90 KM) pri 8000 min-1
86
največjega navora v Nm pri 5800 min-1
206
kg dovoljene obremenitve (s posebno opremo)
83
litrov prostora za shranjevanje
Vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv dvovaljnik za dinamično potovanje.

Zmogljiv dvovaljnik za dinamično potovanje.

Zasuk ročice za plin in 90 konjskih moči (66 kW) so zagotovilo, da vas vaša dnevna rutina zlepa ne bo dohitela. Vodno hlajen vrstni dvovaljnik s prostornino 798 kubičnih centimetrov in jermenskim pogonom, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, zagotavlja izjemne pospeške in neverjetno moč na vsakem potovanju Dolga zadnja nihajna roka in čvrsto vzmetenje zagotavljata visoko raven stabilnosti in vrhunsko doživetje vožnje.

+ Izvedi več

Doživite zvok motocikla F 800 GT

Vrhunci modela F 800 GS

Udobje in varnost sta najboljša sopotnika.

Udobje in varnost sta najboljša sopotnika.

Zmogljiv in zabaven motocikel ponuja tudi odličen nadzor in vrhunsko udobje: široka izbira različnih sedežev ter nastavljivi ročici sklopke in zavore omogočajo, da prilagodite motocikel svojim ergonomskim potrebam. Dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) omogoča nastavitev blaženja zadnjega blažilnika pri povratnem gibu za optimalno delovanje blaženja in udobje vožnje. Sistem Ride-by-Wire omogoča veliko bolj natančno upravljanje plina. S serijskima programoma Rain in Road ter dodatnim programom Dynamic se lahko F 800 GT popolnoma prilagodi vsem cestnim površinam in slogom vožnje.

Serijsko je vgrajen tudi sistem BMW Motorrad ABS za pomoč pri vsakem zaviranju. Izbirni nadzor oprijema (ASC) pa zagotavlja še višjo raven varnosti, zlasti na mokrih cestah.

+ Izvedi več

Več individualnosti: dodatna oprema in dodatki.

Več individualnosti: dodatna oprema in dodatki.

Že serijski F 800 GT združuje športnost in potovalno udobje, s čimer skoraj idealno uteleša ideal GT-ja. BMW Motorrad ponuja tudi široko izbiro dodatne opreme in dodatkov za natančno prilagoditev motocikla F 800 GT vašim potrebam. Ponujamo na primer različne praktične rešitve za prtljago. S temi rešitvami lahko vzamete s seboj kar koli, najsi se odpravljate na dolgo potovanje, kratek izlet ali pa na vsakodnevno vožnjo v službo.

+ Izvedi več

Pogled v zakulisje

Oblikovanje občutka.

Proces oblikovanja pri družbi BMW Motorrad.

V oblikovalski ekipi BMW Motorrad delajo osupljive osebnosti. Vsak oblikovalec ima svoj stil in se na motociklistični sceni počuti kot doma. In prav vsak izmed njih doda svoj navdih in strast. Te različne oblike se nato združi v procesu oblikovanja: pokažejo se v vsaki novi stvaritvi družbe BMW Motorrad. Edgar Heinrich, vodja oblikovanja pri BMW Motorrad, predstavi oblikovalsko ekipo in proces oblikovanja pri družbi BMW Motorrad.

Preberi več

Dodatki za model F 800 GT

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Funkcionalna motoristična oblačila in oprema za vašo vsakdanjo vožnjo ali vaš naslednji velik izlet.

Prodajalci