Posebna izdaja
2023 K 1600 B - Option 719 Midnight

od 30.025 €*
od 359 € mesečno** s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 15. 03. 2023 znaša 6%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW K 1600 B

Poseben model Option 719 Midnight

Ste bolj individualni ali imate raje res edinstveno? Vaša odločitev. Naš odgovor: prvič smo v serijsko proizvodnjo motornih koles vključili zahtevne postopke vodnega tiska in po zaslugi te vrste lakiranja je vsako motorno kolo pravi unikat. Pri tem Option 719 Midnight prikazuje celotno galaksijo. To pomeni neskončno število krajev in prostorov, ki jih je treba odkriti. Pri tem je vsaka od njegovih zvezd individualna in vendar je del večje celote.

Vpogled v izdelavo

Plast po plast

Plast po plast

Dolgotrajno in delovno intenzivno lakiranje nas je prisililo, da od prvega pigmenta naprej natančno premislimo o vsakem koraku: Grafike so izračunane tako, da po montaži nastane skladna celotna slika. Kot podlaga služi kovinska barva Meteoric Dust II. Dejanski motiv galaksije je na nosilni foliji, ki se aktivira v vodni kopeli. Pri tem se pigmenti ločijo od nosilnega materiala. Pri tem zaplavajo navzgor.

+ Izvedi več

Potapljanje na nove sfere

Potapljanje na nove sfere

Za lakiranje potopimo zadevni sestavni del skozi to kopel, tako da se pigmenti nanjo oprimejo. Zaradi pretočnega vedenja vode, postavitve grafike in oblike dela moramo ta postopek izvesti ročno. Pri tem so odločilnega pomena občutljivost materiala, kot potopa in hitrost potopa. Skratka: instinkt. Vsak del je narejen v edinstven kos in je del celotne galaksije. Na koncu se zaključi s premazom z visokim sijajem.

+ Izvedi več

Tiskanje z vodnim prenosom nam je dalo priložnost ustvariti popolnoma nove lakirane in grafične učinke ter biti prvi proizvajalec, ki jih je uporabil v serijski proizvodnji motornih koles.

 “

Theresa Stukenbrock

Oblikovalka barvnih grafičnih površin

6
Plasti potrebne za popolno lakiranje
340000
Zvezde
1
Postopek potopa – brez druge možnosti
1
Galaksija

Dodatne značilnosti izvedbe Option 719 Midnight

Dodatne značilnosti izvedbe Option 719 Midnight

Poleg lakiranja ima izvedba Option 719 Midnight še številne druge ekskluzivne značilnosti: Na pokrovu rezervoarja je nameščena vrhunska plaketa Midnight, izdelana iz aluminija. Črni sedež Option 719 ima natis oblaka in napis imena modela. Pokrovi vetrobranskega stekla in uteži krmila so v črni barvi. Sprednji blatnik, odbijač vetra in pokrov rezervoarja za gorivo izstopajo v kovinski barvi Meteoric Dust II: ekskluzivnost do zadnje podrobnosti.

+ Izvedi več

Odkrij Performance Touring

BMW K 1600 B

Poseben model Option 719 Midnight je bil razvit za prave individualiste, ki cenijo nekaj zelo posebnega. Tukaj odkrijte, kaj vam K 1600 B s svojim legendarnim šestvaljnim motorjem ponuja poleg sproščene, razkošne vožnje v značilni obliki bagerja.

Na K 1600 B
spinner