*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2020 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW C 650 GT.

SAMOZAVESTNO SKOZI URBANO DŽUNGLO.

BMW C 650 GT je najnovejši in najbolj ekskluziven maksi skuter družbe BMW Motorrad. Elegantna in aerodinamična silhueta poudarja njegov elegantni značaj. Široka maska, udoben sedež in visoko vetrobransko steklo omogočajo udobne dolge vožnje ne glede na vremenske razmere. Poleg tega velik shranjevalni predal omogoča preprosto shranjevanje nakupljenih stvari, prtljage ali do dveh čelad. Inovativna varnostna funkcija je izbirni pomočnik za bočni pogled (SVA), ki je uporaben zlasti v urbanem okolju, saj voznika opozarja na približevanje vozil v mrtvem kotu pri hitrosti do 80 km/h.

Oblika C 650 GT

Izberi svoj stil.

Motorno kolo C 650 GT je na voljo v dveh privlačnih barvnih različicah: Novo kovinsko barvo Hockenheim Silver dopolnjuje kovinska barva Blackstorm ter oprema Option 719 s kovinsko barvo Sparkling Storm.

Kovinska barva Hockenheim Silver

Narejena za urbano džunglo: z novo kovinsko barvo Hockenheim Silver je tvoje motorno kolo C 650 GT še posebej privlačno v mestnem okolju.

Kovinska barva Black Storm

Barvna različica kovinske barve Black Storm poudarja eleganten značaj tvojega motornega kolesa C 650 GT.

Pritegne poglede mimoidočih.

Novi C 650 GT ima prepoznaven in sodoben zadek s privlačnim videzom in novo zadnjo lučjo. Detajli, kot so izvezeni logotip »GT« na sedežu in novi pokrov krmila z visokosijajnim sredinskim delom ter kromiranimi dodatki, poudarjajo posebej prefinjen in ekskluziven značaj skuterja C 650 GT. Višja ogledala se manj tresejo in zagotavljajo boljši vzvratni pogled.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

44
kW (60 KM) pri 7750 min-1
180
km/h – najvišja hitrost
647
cm3 prostornine
4,6
litrov porabe goriva na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
C 650 GT – vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv pogon.

Zmogljiv pogon.Z dinamičnim in zmogljivim vodno hlajenim vrstnim dvovaljnikom, ki proizvede 63 Nm navora in 44 kW (60 KM) moči za najvišjo hitrost 180 km/h, je skuter okretno vozilo za mesto in poskočni spremljevalec na dolgih vožnjah.

S prenovljeno sklopko in menjalnikom CVT skuter zdaj hitreje pospešuje pri nizkih hitrostih, na primer ob speljevanju pri semaforjih.

Različica z zmanjšano močjo (35 kW/48 KM) omogoča, da lahko v vožnji s skuterjem C 650 GT uživajo tudi mlajši od 25 let, ki imajo vozniško dovoljenje, izdano v EU.

+ Izvedi več

Nov videz. Mogočen zvok.

C 650 GT ima nov izpušni sistem, ki je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Poleg tega, da je izjemno vpadljiv, je tudi veliko lažji od predhodnika ter proizvaja manj emisij in hrupa. Zagotavlja tudi doneč in mogočnejši zvok.

+ Izvedi več

Doživite zvok C 650 GT

Vrhunci modela C 650 GT

Jedrnata sprednja stran.
C 650 GT spredaj
Nova pokrova krmila.
C 650 GT – pokrova krmila
Visokokakovostna armaturna plošča.
C 650 GT – armaturna plošča
Številne privlačne podrobnosti.
C 650 GT - detajli
Optimizirano sredinsko stojalo.
C 650 GT – sredinsko stojalo
Novi dušilnik.
C 650 GT – dušilnik
Eleganten zadek.
C 650 GT – zadek
Velik shranjevalni prostor.
C 650 GT – shranjevalni prostor

Udobno po mestu.

Udobno po mestu.

C 650 GT je najbolj ekskluziven maksi skuter družbe BMW Motorrad. Vožnja je zdaj posebej udobna, kar omogočajo električno nastavljiv vetrobran in izbirni dodatki, kot so ogrevani ročaji in sedež. Skuter ponuja tudi največji shranjevalni predal v razredu, ki je nevidno integriran v raztegnjeno silhueto.

+ Izvedi več
Pomočnik za bočni pogled (SVA).

Ohranite pregled nad dogajanjem v okolici.
Inovativna varnostna funkcija je izbirni pomočnik za bočni pogled (SVA), ki je uporaben zlasti v urbanem okolju, saj voznika opozarja na približevanje vozil v mrtvem kotu pri hitrosti do 80 km/h.
Serijsko vgrajena sistema ABS in ASC.

Največja možna varnost pri zaviranju in pospeševanju.
Poleg protiblokirnega zavornega sistema (ABS) je C 650 GT zdaj serijsko opremljen tudi s polno delujočim protizdrsnim sistemom (ASC). Sistem ASC poveča varnost voznika z aktivnim posegom v krmiljenje motorja, zlasti v nepredvidljivih cestnih razmerah. Preprečuje na primer zdrsavanje zadnjega kolesa med vožnjo v dežju.
Nova nastavitev vzmeti in blažilnika.

Nova, priročnejša nastavitev.
Nastavitev šasije in vzmetenja skuterja C 650 GT je popolnoma prenovljena. Vzmetno število vzmeti sprednjih vilic in zadnjega vzmetnega blažilnika je zmanjšano za 10 odstotkov. To zagotavlja bolj občutljiv odziv vozila brez zmanjšanja stabilnosti.
Prilagodljiva dnevna luč.

Samodejno zagotavlja najboljšo osvetlitev.
Dnevna luč se samodejno prilagaja okolju. Ko na primer zapeljete v predor, se samodejno preklopi na zasenčene luči in obratno. Vozniku ni več treba ročno prilagajati luči, zato se lažje osredotoči na promet.
Optimizirano sredinsko stojalo.

Lažje dviganje.
C 650 GT zdaj omogoča še lažje dviganje. Kinematika glavnega stojala je prenovljena, zato je za dviganje skuterja zdaj potrebna 30 % manjša moč.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

Podobo tega vrhunskega maksi skuterja zaključuje bogata ponudba posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad.

Več informacij

Intervju z Edgarjem Heinrichom

Po Indiji nazaj na Bavarsko.

Intervju z Edgarjem Heinrichom, vodjo oblikovanja pri BMW Motorrad.

Po kratkem službovanju v Indiji se je Edgar Heinrich vrnil v München, da bi vodil oblikovalsko ekipo BMW Motorrad. To je bila srečna vrnitev za motorističnega navdušenca, ki je svojo kariero začel pri družbi BMW leta 1986. Bil je na čelu več zasnov motornih vozil BMW: motornega kolesa relija Pariz–Dakar, modelov K 1200 S in R, HP2 Enduro, R 1150 GS, R 1200 GS in nazadnje S 1000 RR.

Preden je delal v indijski tovarni avtomobilov Bajaj, je sodeloval tudi pri zasnovi modela K 1600 GT in turnih motornih koles GTL, C 600 Sport in maksi skuterja C 650 GT. Vsa ta motorna kolesa so bila uspešna, razširila so obzorja uveljavljenemu tržnemu segmentu ter privabila veliko novih strank. V ekskluzivnem intervjuju z družbo BMW Motorrad Edgar Heinrich govori o svoji strasti do oblikovanja, zbiranja in obnavljanja vseh vrst motornih koles.

Preberi več

Dodatki za C 650 GT

Oblačila z občutkom maksi skuterja

Oblačila BMW Motorrad.

Oprema in oblačila, ki se popolnoma ujemajo z maksi skuterjem – za popolno kombinacijo modnosti in funkcionalnosti.

Poišči trgovca

Drugi modeli Urban Mobility

spinner