C 650 GT

od 12.200 €*
143 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW C 650 GT.

SAMOZAVESTNO SKOZI URBANO DŽUNGLO.

BMW C 650 GT je najnovejši in najbolj ekskluziven maksi skuter družbe BMW Motorrad. Elegantna in aerodinamična silhueta poudarja njegov elegantni značaj. Široka maska, udoben sedež in visoko vetrobransko steklo omogočajo udobne dolge vožnje ne glede na vremenske razmere. Poleg tega velik shranjevalni predal omogoča preprosto shranjevanje nakupljenih stvari, prtljage ali do dveh čelad. Inovativna varnostna funkcija je izbirni pomočnik za bočni pogled (SVA), ki je uporaben zlasti v urbanem okolju, saj voznika opozarja na približevanje vozil v mrtvem kotu pri hitrosti do 80 km/h.

Zasnova modela C 650 GT

Izberite svoj stil.

Za izbiro so na voljo tri privlačne barvne različice skuterja C 650 GT: Ocean Blue Metallic Matt, Black Storm in Light White.

Ocean Blue Metallic Matt

Pritegne pozornost in poudari sodoben oblikovalski jezik.

Black Storm

Poudari eleganten značaj vozila.

Light White

V tej barvi je C 650 GT videti posebej lahek in okreten.

Pritegne poglede mimoidočih.

Novi C 650 GT ima prepoznaven in sodoben zadek s privlačnim videzom in novo zadnjo lučjo. Detajli, kot so izvezeni logotip »GT« na sedežu in novi pokrov krmila z visokosijajnim sredinskim delom ter kromiranimi dodatki, poudarjajo posebej prefinjen in ekskluziven značaj skuterja C 650 GT. Višja ogledala se manj tresejo in zagotavljajo boljši vzvratni pogled.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

44
kW (60 KM) pri 7750 min-1
180
km/h – najvišja hitrost
647
cm3 prostornine
44
litrov porabe goriva na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
C 650 GT – vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv pogon.

Zmogljiv pogon.

Z dinamičnim in zmogljivim vodno hlajenim vrstnim dvovaljnikom, ki proizvede 63 Nm navora in 44 kW (60 KM) moči za najvišjo hitrost 180 km/h, je skuter okretno vozilo za mesto in poskočni spremljevalec na dolgih vožnjah.

S prenovljeno sklopko in menjalnikom CVT skuter zdaj hitreje pospešuje pri nizkih hitrostih, na primer ob speljevanju pri semaforjih.

Različica z zmanjšano močjo (35 kW/48 KM) omogoča, da lahko v vožnji s skuterjem C 650 GT uživajo tudi mlajši od 25 let, ki imajo vozniško dovoljenje, izdano v EU.

+ Izvedi več

Nov videz. Mogočen zvok.

Nov videz. Mogočen zvok.

C 650 GT ima nov izpušni sistem, ki je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Poleg tega, da je izjemno vpadljiv, je tudi veliko lažji od predhodnika ter proizvaja manj emisij in hrupa. Zagotavlja tudi doneč in mogočnejši zvok.

+ Izvedi več

Doživite zvok skuterja C 650 GT

Vrhunci modela C 650 GT

Udobno po mestu.

Udobno po mestu.

C 650 GT je najbolj ekskluziven maksi skuter družbe BMW Motorrad. Vožnja je zdaj posebej udobna, kar omogočajo električno nastavljiv vetrobran in izbirni dodatki, kot so ogrevani ročaji in sedež. Skuter ponuja tudi največji shranjevalni predal v razredu, ki je nevidno integriran v raztegnjeno silhueto.

+ Izvedi več
 • Ohranite pregled nad dogajanjem v okolici.
  Inovativna varnostna funkcija je izbirni pomočnik za bočni pogled (SVA), ki je uporaben zlasti v urbanem okolju, saj voznika opozarja na približevanje vozil v mrtvem kotu pri hitrosti do 80 km/h.
 • Največja možna varnost pri zaviranju in pospeševanju.
  Poleg protiblokirnega zavornega sistema (ABS) je C 650 GT zdaj serijsko opremljen tudi s polno delujočim protizdrsnim sistemom (ASC). Sistem ASC poveča varnost voznika z aktivnim posegom v krmiljenje motorja, zlasti v nepredvidljivih cestnih razmerah. Preprečuje na primer zdrsavanje zadnjega kolesa med vožnjo v dežju.
 • Nova, priročnejša nastavitev.
  Nastavitev šasije in vzmetenja skuterja C 650 GT je popolnoma prenovljena. Vzmetno število vzmeti sprednjih vilic in zadnjega vzmetnega blažilnika je zmanjšano za 10 odstotkov. To zagotavlja bolj občutljiv odziv vozila brez zmanjšanja stabilnosti.
 • Samodejno zagotavlja najboljšo osvetlitev.
  Dnevna luč se samodejno prilagaja okolju. Ko na primer zapeljete v predor, se samodejno preklopi na zasenčene luči in obratno. Vozniku ni več treba ročno prilagajati luči, zato se lažje osredotoči na promet.
 • Lažje dviganje.
  C 650 GT zdaj omogoča še lažje dviganje. Kinematika glavnega stojala je prenovljena, zato je za dviganje skuterja zdaj potrebna 30 % manjša moč.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

Podobo tega vrhunskega maksi skuterja zaključuje bogata ponudba posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad.

Več informacij

Intervju z Edgarjem Heinrichom

Po Indiji nazaj na Bavarsko.

Intervju z Edgarjem Heinrichom, vodjo oblikovanja pri BMW Motorrad.

Po kratkem službovanju v Indiji se je Edgar Heinrich vrnil v München, da bi vodil oblikovalsko ekipo BMW Motorrad. To je bila srečna vrnitev za motorističnega navdušenca, ki je svojo kariero začel pri družbi BMW leta 1986. Bil je na čelu več zasnov motornih vozil BMW: motornega kolesa relija Pariz–Dakar, modelov K 1200 S in R, HP2 Enduro, R 1150 GS, R 1200 GS in nazadnje S 1000 RR.

Preden je delal v indijski tovarni avtomobilov Bajaj, je sodeloval tudi pri zasnovi modela K 1600 GT in turnih motornih koles GTL, C 600 Sport in maksi skuterja C 650 GT. Vsa ta motorna kolesa so bila uspešna, razširila so obzorja uveljavljenemu tržnemu segmentu ter privabila veliko novih strank. V ekskluzivnem intervjuju z družbo BMW Motorrad Edgar Heinrich govori o svoji strasti do oblikovanja, zbiranja in obnavljanja vseh vrst motornih koles.

Preberi več

Dodatki za C 650 GT

Oblačila z občutkom maksi skuterja

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Oprema in oblačila, ki se popolnoma ujemajo z maksi skuterjem – za popolno kombinacijo modnosti in funkcionalnosti.

Poiščite prodajalca

Drugi modeli Urban Mobility