C 650 Sport

od 11.600 €*
135 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

C 650 Sport.

VEČ NAVORA VSAK DAN.

Novi BMW C 650 Sport je odlična izbira za vsakdanje mestno življenje in spremeni še tako rutinsko pot v zabavno vozniško izkušnjo. Zmogljiv vrstni dvovaljnik proizvede 44 kW (60 KM) moči in zagotavlja najvišjo hitrost 180 km/h, zato boste svoj cilj lahko dosegli hitro in udobno. Sodoben dizajn z jasnim poudarkom na aerodinamiki izraža športne ambicije tega skuterja. Nov izpušni sistem iz nerjavnega jekla ni le bolj atraktivnega videza, ampak zagotavlja tudi še bolj osupljiv zvok. Šasija je prefinjena in okretna, kar omogoča lahkotno vožnjo skozi zavoje in spretno smukanje skozi ozke vrzeli v gostem mestnem prometu.

Zasnova modela C 650 Sport

Izberite svoj stil.

Za izbiro so na voljo tri privlačne barvne različice skuterja C 650 Sport: Austin Yellow Metallic, Light White in Black Storm Metallic.

Austin Yellow Metallic

Skuterju C 650 Sport daje dinamičen in sodoben videz s kontrastnimi površinami.

Light White

Skuterju C 650 Sport daje zelo tehničen, kompakten in lahkoten videz.

Black Storm Metallic

V kombinaciji s kontrastnimi barvnimi odtenki nastane skladna barvna shema.

Sodoben videz.

Dizajn skuterja C 650 Sport jasno izraža dinamiko in sodobnost. Prenovljen sprednji del daje maksi skuterju posebej športen videz. Nova pokrova krmila z visokosijajnim sredinskim delom in kromirani dodatki pa še povečata vizualno privlačnost skuterja. Detajli, kot so zapah shranjevalnega predala z visokokakovostno kromirano površino, novi šivi sedeža in nov logotip C 650 Sport, še dodatno izboljšujejo videz. Prav vse na skuterju C 650 Sport izraža okretnost in dinamiko.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

44
kW (60 KM) pri 7750 min-1
180
km/h – najvišja hitrost
647
cm3 prostornine
4,6
litrov porabe goriva na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
Vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv pogon.

Zmogljiv pogon.

Dinamičen in zmogljiv vodno hlajeni vrstni dvovaljnik z navorom 63 Nm in močjo 44 kW (60 KM) zagotavlja najvišjo hitrost 180 km/h, zato boste s skuterjem C 650 Sport zanesljivo dosegli želeni cilj.

S prenovljeno sklopko in menjalnikom CVT skuter zdaj hitreje pospešuje pri nizkih hitrostih, na primer ob speljevanju pri semaforjih.

Različica z zmanjšano močjo (35 kW/48 KM) omogoča, da lahko v vožnji s skuterjem C 650 Sport uživajo tudi mlajši od 25 let, ki imajo vozniško dovoljenje, izdano v EU.

+ Izvedi več

Nov videz. Mogočen zvok.

Nov videz. Mogočen zvok.

C 650 Sport ima nov izpušni sistem, ki je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Poleg izjemno športnega videza je tudi veliko lažji od predhodnika ter proizvaja manj emisij in hrupa. Zagotavlja tudi doneč in mogočnejši zvok.

+ Izvedi več

Doživite zvok skuterja C 650 Sport

Vrhunci modela C 650 Sport

Jedrnata sprednja stran.
Visokokakovostne površine.
Večfunkcijska armaturna plošča
Številne privlačne podrobnosti.
Optimizirano sredinsko stojalo.
Novi dušilnik.
Nova oblika zadka.
Stabilna konstrukcija zadnjega nosilca.

Športna in udobna mestna vožnja.

Športna in udobna mestna vožnja.

C 650 Sport se z izbirnimi dodatki, kot so ogrevani ročaji in ogrevan sedež, odlično izkaže tudi z vidika udobja. Še ena prednost je velik shranjevalni prostor, v katerega zlahka spravite dve motoristični čeladi, nakupljene stvari ali torbe.

+ Izvedi več
 • Serijsko vgrajena sistema ABS in ASC.

  Največja možna varnost pri zaviranju in pospeševanju.
  C 650 Sport je že s serijsko vgrajenim sistemom BMW Motorrad ABS postavil nove standarde. Zdaj pa je serijsko opremljen tudi s polno delujočim sistemom ASC. Sistem ASC poveča varnost voznika z aktivnim posegom v krmiljenje motorja, zlasti v nepredvidljivih cestnih razmerah.
 • Nova nastavitev vzmeti in blažilnika.

  Nova, priročnejša nastavitev.
  Nastavitev šasije in vzmetenja skuterja C 650 Sport je popolnoma prenovljena. Vzmetno število vzmeti sprednjih vilic in zadnjega vzmetnega blažilnika je zmanjšano za 10 odstotkov. To zagotavlja bolj občutljivo vodljivost vozila brez zmanjšanja stabilnosti.

 • Prilagodljiva dnevna luč.

  Samodejno zagotavlja najboljšo osvetlitev.
  Dnevna luč se samodejno prilagaja okolju. Ko na primer zapeljete v predor, se samodejno preklopi na zasenčene luči in obratno. Vozniku ni več treba ročno prilagajati luči, zato se lažje osredotoči na promet.
 • Optimizirano sredinsko stojalo.

  Lažje dviganje.
  C 650 Sport zdaj omogoča še lažje dviganje. Stojalo ima podaljšan nosilni drog z optimiziranim položajem. Za dviganje skuterja je zato zdaj potrebna 30 % manjša moč.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

Podobo tega vrhunskega maksi skuterja zaključuje bogata ponudba posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad.

Več informacij

Dodatki za C 650 Sport

Oblačila z občutkom maksi skuterja

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Oprema in oblačila, ki se popolnoma ujemajo z maksi skuterjem – za popolno kombinacijo modnosti in funkcionalnosti.

Poiščite prodajalca

Drugi modeli Urban Mobility