*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2020 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

C 650 Sport.

VEČ NAVORA VSAK DAN.

Novi BMW C 650 Sport je odlična izbira za vsakdanje mestno življenje in spremeni še tako rutinsko pot v zabavno vozniško izkušnjo. Zmogljiv vrstni dvovaljnik proizvede 44 kW (60 KM) moči in zagotavlja najvišjo hitrost 180 km/h, zato boste svoj cilj lahko dosegli hitro in udobno. Sodoben dizajn z jasnim poudarkom na aerodinamiki izraža športne ambicije tega skuterja. Nov izpušni sistem iz nerjavnega jekla ni le bolj atraktivnega videza, ampak zagotavlja tudi še bolj osupljiv zvok. Šasija je prefinjena in okretna, kar omogoča lahkotno vožnjo skozi zavoje in spretno smukanje skozi ozke vrzeli v gostem mestnem prometu.

Oblika modela C 650 Sport

Izberi svoj stil.

Ti izbiraš – motorno kolo C 650 Sport je na voljo v treh privlačnih barvnih različicah: V kovinski barvi Lupin Blue, kovinski barvi Black Storm in univerzalni barvi Light White/kovinski barvi Racing Blue.

*/-->

Kovinska barva Lupin Blue

Nova kovinska barva Lupin Blue daje modelu C 650 Sport v kombinaciji s kontrastnimi površinami sodoben, vesel in dinamičen videz.

*/-->

Kovinska barva Black Storm

Preprosto in klasično: Motorno kolo C 650 Sport se predstavlja diskretno in uravnoteženo v barvnem odtenku kovinske barve Black Storm.

*/-->

Style HP

Barve v kombinaciji univerzalne barve Light White/kovinske barve Racing Blue/univerzalne barve Racing Red poudarjajo športni, agilni značaj in dinamične linije tvojega C 650 Sport.

Sodoben videz.

Dizajn skuterja C 650 Sport jasno izraža dinamiko in sodobnost. Prenovljen sprednji del daje maksi skuterju posebej športen videz. Nova pokrova krmila z visokosijajnim sredinskim delom in kromirani dodatki pa še povečata vizualno privlačnost skuterja. Detajli, kot so zapah shranjevalnega predala z visokokakovostno kromirano površino, novi šivi sedeža in nov logotip C 650 Sport, še dodatno izboljšujejo videz. Prav vse na skuterju C 650 Sport izraža okretnost in dinamiko.
+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

44
kW (60 KM) pri 7750 min
180
km/h – najvišja hitrost
647
cm3 prostornine
4,6
litrov porabe goriva na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
C 650 Sport – vodno hlajen štiritaktni dvovaljni motor

Zmogljiv pogon.

Zmogljiv pogon.

Dinamičen in zmogljiv vodno hlajeni vrstni dvovaljnik z navorom 63 Nm in močjo 44 kW (60 KM) zagotavlja najvišjo hitrost 180 km/h, zato boste s skuterjem C 650 Sport zanesljivo dosegli želeni cilj.

S prenovljeno sklopko in menjalnikom CVT skuter zdaj hitreje pospešuje pri nizkih hitrostih, na primer ob speljevanju pri semaforjih.

Različica z zmanjšano močjo (35 kW/48 KM) omogoča, da lahko v vožnji s skuterjem C 650 Sport uživajo tudi mlajši od 25 let, ki imajo vozniško dovoljenje, izdano v EU.

+ Izvedi več

Nov videz. Mogočen zvok.

Nov videz. Mogočen zvok.

C 650 Sport ima nov izpušni sistem, ki je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Poleg izjemno športnega videza je tudi veliko lažji od predhodnika ter proizvaja manj emisij in hrupa. Zagotavlja tudi doneč in mogočnejši zvok.

+ Izvedi več

Doživite zvok skuterja C 650 Sport

Vrhunci modela C 650 Sport

Športna in udobna mestna vožnja.

Športna in udobna mestna vožnja.

C 650 Sport se z izbirnimi dodatki, kot so ogrevani ročaji in ogrevan sedež, odlično izkaže tudi z vidika udobja. Še ena prednost je velik shranjevalni prostor, v katerega zlahka spravite dve motoristični čeladi, nakupljene stvari ali torbe.

+ Izvedi več
 • Največja možna varnost pri zaviranju in pospeševanju.
  C 650 Sport je že s serijsko vgrajenim sistemom BMW Motorrad ABS postavil nove standarde. Zdaj pa je serijsko opremljen tudi s polno delujočim sistemom ASC. Sistem ASC poveča varnost voznika z aktivnim posegom v krmiljenje motorja, zlasti v nepredvidljivih cestnih razmerah.
 • Nova, priročnejša nastavitev.
  Nastavitev šasije in vzmetenja skuterja C 650 Sport je popolnoma prenovljena. Vzmetno število vzmeti sprednjih vilic in zadnjega vzmetnega blažilnika je zmanjšano za 10 odstotkov. To zagotavlja bolj občutljivo vodljivost vozila brez zmanjšanja stabilnosti.

 • Samodejno zagotavlja najboljšo osvetlitev.
  Dnevna luč se samodejno prilagaja okolju. Ko na primer zapeljete v predor, se samodejno preklopi na zasenčene luči in obratno. Vozniku ni več treba ročno prilagajati luči, zato se lažje osredotoči na promet.
 • Lažje dviganje.
  C 650 Sport zdaj omogoča še lažje dviganje. Stojalo ima podaljšan nosilni drog z optimiziranim položajem. Za dviganje skuterja je zato zdaj potrebna 30 % manjša moč.

Posebna oprema in dodatki.

Podobo tega vrhunskega maksi skuterja zaključuje bogata ponudba posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad.

Več informacij

Z maxi skuterjem v Madrid.

Mesto na dlani.

Motocikel BMW Motorrad Concept Link se podaja na nove, povezane poti.

Velemesto. Neskončni urbani kanjoni, v katerih se za vsakim ovinkom skriva nekaj novega, še neodkritega. In pa seveda želja po gibanju, svobodi in zmožnosti hitro pridi od enega mesta do drugega. Motocikel Concept Link, ki ga bo BMW Motorrad prvič predstavil na dogodku Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017, je konceptno vozilo, ki združuje izzive jutrišnje urbane prihodnosti z možnostmi digitaliziranega sveta.  

Preberi več

Dodatki za C 650 Sport

Oblačila BMW Motorrad.

Oprema in oblačila, ki se popolnoma ujemajo z maksi skuterjem – za popolno kombinacijo modnosti in funkcionalnosti.

Poišči trgovca

Drugi modeli Urban Mobility