Prednaročite svoj R18

BMW R 18.

BMW R 18.

BODITE PRVI – PREDNAROČITE SVOJ R 18.

To je svetovna premiera, ki jo je scena predelanih motociklov že nestrpno pričakovala – "Concept R 18" je uglajen, eleganten in vitek motocikel, ki več kot namiguje na to, kaj je BMW Motorrad pripravil za segment cruiser.

Za bučanje največjega bokserja vseh časov, ki bo uresničilo najbolj skrite sanje pravega ljubitelja motociklov. Njegovih 1800 kubikov so obljuba izjemnega značaja. Le nekaj klikov vas loči, da boste med prvimi lahko izkoristili prednosti, ki jih ponuja.

+ Izvedi več

Prednaročite svoj R 18 in bodite med prvimi srečneži.

Prednaročite svoj R 18 in bodite med prvimi srečneži.

1. Prednaročite ga in pri svojem trgovcu položite polog v višini 1000 EUR ter bodite med prvimi srečneži (imate možnost, da kadar koli odstopite od nakupa).

2. Vnaprej prejemajte veliko informacij o razvoju modela, pa tudi vabila za prve dogodke zaprtega tipa modela serije.

3. Ko se bodo začela zbirati naročila v letu 2020, sestavite svoje motorno kolo, dokončajte nakup pri svojem trgovcu in bodite med prvimi srečneži.

+ Izvedi več
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
  • Prednaročilo vam bo omogočilo koristi iz naslova prednostne dostave (glede na končno konfiguracijo vašega motornega kolesa). Prednaročilo ni obvezujoče in dokončno in imate možnost, da kadar koli odstopite od nakupa.

  • Specifikacije in slike BMW Motorrad R 18 Concept, ki so predstavljene v različnih medijih, veljajo za konceptno motorno kolo. Model, ki prihaja na trg, se lahko razlikuje od konceptnega motornega kolesa v smislu estetskih značilnosti ali tehničnih specifikacij. Informacije o prodajanem modelu bodo zagotovljene, ko bodo na voljo.

    Cena in specifikacije modela R 18 bodo znane v času zbiranja naročil v letu 2020. Takrat bo vaš trgovec stopil v stik z vami in vam pomagal dokončno konfigurirati vaše motorno kolo ter oddati naročilo zanj. Imeli boste dostop do vseh tehničnih specifikacij modela in njegove cene glede na vašo konfiguracijo. 

  • Vaš trgovec bo stopil v stik z vami, ko se bodo začela zbirati naročila. V roku 3 tednov boste imeli možnost konfigururati svoje motorno kolo in podpisati pogodbo.

  • Polog v višini 1000 EUR bo plačan ob podpisu pogodbe za prednaročilo pri vašem trgovcu. Ta polog ne pomeni obvezujoče in dokončne zaveze in imate možnost, da kadar koli odstopite od nakupa. Ob začetku zbiranja naročil za BMW R 18 bo vaš trgovec stopil v stik z vami: imeli boste možnost, da dokončno konfigurirate motorno kolo in podpišete naročilnico. Znesek pologa bo odštet od končne cene vašega motornega kolesa.

  • Od nakupa lahko odstopite kadar koli, polog pa ne pomeni dokončne zaveze. Če je potrebno, preprosto pošljite elektronsko pošto svojemu trgovcu. Sledi preklic kupona za prednaročilo in vračilo zneska, plačanega v času prednaročila. Na naslednji strani boste našli stik svojega prednostnega trgovca. Povezava do iskalnika trgovcev.

  • Ne, ni odstopne pristojbine.

  • Prednaročilo in polog, vezana na koncesijo, ne bo mogoče prenesti od enega trgovca na drugega. Rešitev je, da prekličete svoje prednaročilo in začnete novo z novim trgovcem po lastni izbiri.

spinner