NAŠA R 18 DRUŽINA JE POSTALA ŠE VEČJA

E-RAZIŠČITE MESTO

BODITE DEL TIHE REVOLUCIJE

BODITE DEL TIHE REVOLUCIJE

To je nova doba mobilnosti - prvo električno BMW motorno kolo: BMW CE 04. 130 kilometrov dosega zadošča za vse dnevne opravke in še več. Moč BMW Motorrad v kombinaciji z novo obliko energije v novem modernem in vizionarskem dizajnu. Izkusite prihodnost polnjenja: polna moč, brez emisij. Občutite spremembo in bodite del tihe revolucije zdaj. #priklopljennaživljenje  

+ Izvedi več

POTOVANJE KOT ŠE NIKOLI PREJ

NOVI MODELI K 1600

NOVI MODELI K 1600

Naši novi potovalni modeli zagotavljajo sproščen prihod in izkušnjo potovanja brez kompromisov – udobno, dinamično in močno. Ne glede na to, ali ste na poti sami ali v dvoje, na dnevnem izletu ali na daljšem potovanju: Legendarni šestvaljni motor ponuja suveren užitek v vožnji in popolno zmogljivostno potovalno vožnjo, od sproščenega potovanja do dinamičnega užitka v vožnji skozi ovinke.

+ Izvedi več

KOLEKCIJA OPREME ZA VOZNIKE BMW MOTORRAD 2022

Vožnja z motornim kolesom je življenjski nazor z mnogimi odtenki: od doživetja v skupnosti, prek osebnega sloga do čistega veselja do odkrivanja. Da boste lahko v celoti uživali v motornem kolesu BMW, vam ponujamo oblačila, ki se popolnoma prilegajo vaši strasti. Kjer koli in kakor koli ste na poti. Kolekcijo so zasnovali vozniki motornih koles za voznike motornih koles. Tako boste v naši novi kolekciji našli oprave, ki niso samo funkcionalne, temveč povrhu tudi izgledajo dobro – in v njih ste tudi vi videti dobro.

+ Izvedi več

BMW MOTORRAD SERVIS

BMW Motorrad Servis predstavlja kakovost in natančnost v vsaki podrobnosti - naj gre za menjavo olja, letni pregled ali menjavo pnevmatik. Naši tehniki imajo industrijsko priznane certifikate in uporabljajo originalne BMW Motorrad dele, kar nam omogoča, da vam ponudimo najvišje standarde izdelave in učinkovitosti. Tukaj smo, da zagotovimo, da bo vaš BMW Motorrad prejel najboljšo možno oskrbo.

+ Izvedi več

LETNI PREGLED

LETNI PREGLED

Za pripravo na prvo letošnjo turo se mora vse popolnoma ujemati. Zato med letnim pregledom ob začetku sezone preverimo vse detajle vašega BMW Motorrad. V skladu s strogimi BMW smernicami in najnovejšo tehnologijo naši strokovnjaki v delavnicah poskrbijo, da lahko brez skrbi vstopite v novo sezono. Dobro pripravljeni na dolge poti in nepozabne vožnje, ne glede na to, kaj imate v mislih.

+ Izvedi več

SERVISNE PONUDBE

SERVISNE PONUDBE

BMW Motorrad Service Inclusive in podaljšano jamstvo, pokrije vse storitve in morebitna popravila, ki jih izvedejo BMW Motorrad serviserji z originalnim deli. Zahvaljujoč našim prilagodljivim ponudbam lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vam in potrebam vašega mtornega kolesa, do 5 let. 

+ Izvedi več

BMW SERVISNI PARTNERJI

BMW SERVISNI PARTNERJI

Z našo svetovno servisno mrežo smo vam na voljo kjer koli in kadar koli. Poiščite BMW servisnega partnerja v vaši bližini in izkoristite naše ponudbe storitev.  

+ Izvedi več
spinner