Testna vožnja

Ste pripravljeni voziti zgodovino? Mi smo! Tam, kjer brezčasna oblika ustreza močnemu motorju in vrhunskemu občutku svobode, so tu naši modeli BMW Motorrad Heritage. Zdaj je končno čas, da pokažete, kdo ste, poveste svojo zgodbo in si jo lastite. Kako? Naši ikonični modeli R 18 in R nineT predstavljajo čisti občutek samoizražanja na cesti. Predstavljajo šest različnih značajev in eno, skupno dušo. Medtem ko modeli R 18 osvajajo pot z največjim boksarjem na svetu in brezčasnimi oblikovnimi lastnostmi, modeli R NineT poskrbijo, da se vam nikoli ne bo treba odločiti med zmogljivostjo in slogom. Pripravite se, da pustite vtis.

+ Izvedi več
Izvedite več external-link-arrow-slim

Izberite vaš stil

ZA IKONIČNO VOŽNJO JE POTREBNA IKONA

Modeli R 18.

Močni motocikli, močni značaji in največji motor, tipa bokser na svetu. To sta modela BMW Motorrad R 18: R 18 in R 18 Classic. Dva motocikla, narejena iz jekla, napolnjena z dušo in ustvarjena, da trajata: pristna, ikonična in nostalgična.

R 18 Classic: LEGENDA

R 18 Classic je potovalno motorno kolo, prežeto z nostalgijo, ki obuja spomine na začetke prvih potovalnih modelov Cruiser, primernih za potovalne vožnje. Ikoničen, nostalgičen, #SoulFuel.

R 18: IKONA

R 18 poudarja našo zgodovino in ikonične lastnosti, ki smo jih dosledno razvijali. Rezultat: krasen Cruiser model z najmočnejšim motorjem tipa bokser, ki smo ga kdaj koli vgradili, in brezčasne oblikovne lastnosti.

VAŠA SORODNA DUŠA NA POTI

R nineT

Svoboda še nikoli ni bila videti tako dobro: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler in R nineT Urban G/S so pripravljeni, da vas navdušijo z brezčasnim oblikovanjem in individualnimi lastnostmi. Štirje različni motocikli, štiri različne osebnosti in ena duša.

R nineT Scrambler: MOČAN

Grob, močan in individualen. Divja lepota za neomejene užitke v vedno uravnoteženi in edinstveni vozni izkušnji.

R nineT: GOSPOD

Strasten, inovativen in brezčasen. Več kot 90 let izkušenj, združenih v enem motociklu.

R nineT Pure: PURIST

Čista zasnova spozna močno osebnost. Vašo osebnost. Odličen motocikel, da z njim izrazite sebe in pokažete, kdo ste.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALIST

Avtentičen in presenetljiv. Tako tradicionalen kot inovativen. Izvirni slog iz 80-ih je z njim prenesen v sodobni svet.

#SOULFUEL

Na družbenem zidu najdeš podobno misleče ljudi in mnogo navdiha. Geslo se glasi: Videti in biti viden. Uspešnost in izziv: Tukaj lahko pokažeš, kaj imaš in kaj zmoreš.

+ Izvedi več

VEČ O #SOULFUEL

#Soulfuel pomeni, da ste vedno strastni in radovedni. Naslednje potovanje nikoli ni daleč stran.

+ Izvedi več
spinner