Soulfuel

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

#SOULFUEL

Na cesti križarite s svojim motociklom, se čudite lepoti okolice ob prijetnem vonju jakne iz pravega usnja in poslušate mogočno rohnenje največjega bokserja, ki vam seže do kosti – uživate v vožnji v največji možni meri. V tem trenutku lahko resnično občutite prisotnost starih duš, ki se združijo s sodobnimi tehnikami ter ustvarijo močan značaj in občutek popolne svobode. To je balzam za dušo, ki vas popelje tja, kamor želite iti, in združi zgodovino s sedanjostjo. Vse, kar morate storiti, da bi sledili svojim sanjam, je najti nekaj, kar vas bo resnično ganilo, kot je na primer ikonični motocikel z dušo, ki je tako drzen in edinstven kot vi.

+ Izvedi več

RAZLIČNI ZNAČAJI, ENA DUŠA

DRUŽINA R NINE T

KLASIČNO IN SODOBNO

Vožnja v slogu še nikoli ni bila videti tako dobro. R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler in R nineT Urban G/S so pripravljeni ustvariti nepozabne trenutke, kjerkoli že ste. Štirje značaji, štirje različni slogi in en cilj: poiščite svojo sorodno dušo na cesti. Tako edinstven, kot ste vi, in vedno ob vaši strani, ko si boste podredili cesto. Čas je, da se zapeljete v svojem slogu.

THE BIGGER, THE BAGGER: R 18 BAGGER

Kaj se najbolje ujema s finim usnjem, močnimi karakterji, dolgimi cestami in velikimi sanjami: spoznajte enega in edinega R 18 Bagger.

ULTIMATIVNI POTOVALNIK: R 18 TRANSCONTINENTAL

Naša vrsta razmerja na dolge razdalje: Ko gre za velike turneje in vožnjo v neznano, preprosto ni boljše izbire kot naš R 18 Transcontinental.

R 18: IKONA

R 18 poudarja našo zgodovino in ikonične lastnosti, ki smo jih dosledno razvijali. Rezultat: krasen Cruiser model z najmočnejšim motorjem tipa bokser, ki smo ga kdaj koli vgradili, in brezčasne oblikovne lastnosti.

R 18 Classic: LEGENDA

R 18 Classic je potovalno motorno kolo, prežeto z nostalgijo, ki obuja spomine na začetke prvih potovalnih modelov Cruiser, primernih za potovalne vožnje. Ikoničen, nostalgičen, #SoulFuel.

KLASIČEN, STRASTEN, PRISTEN: R NINET

VAŠA SORODNA DUŠA

Klasični R nineT roadster uteleša strast in inovativnost več kot devetdesetletne konstrukcije motornih koles – z visokokakovostnimi materiali in skrbno izdelavo, vse do najmanjše podrobnosti. Motocikel, ki čaka, da se skupaj s svojo sorodno dušo zapelje po cesti in doživi nepozabne pustolovščine z veliko močjo, ki se prenaša na asfalt. Motocikel, s katerim boste jasno pokazali, kdo ste, in se odpeljali v svojem slogu.

R nineT Scrambler: MOČAN

Grob, močan in individualen. Divja lepota za neomejene užitke v vedno uravnoteženi in edinstveni vozni izkušnji.

R nineT: GOSPOD

Strasten, inovativen in brezčasen. Več kot 90 let izkušenj, združenih v enem motociklu.

R nineT Pure: PURIST

Čista zasnova spozna močno osebnost. Vašo osebnost. Odličen motocikel, da z njim izrazite sebe in pokažete, kdo ste.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALIST

Avtentičen in presenetljiv. Tako tradicionalen kot inovativen. Izvirni slog iz 80-ih je z njim prenesen v sodobni svet.

NAŠA ZGODOVINA, VAŠA ZGODBA: 100 LET BMW MOTORRAD

Zgodovino BMW Motorrad označujeta nenehno postavljanje novih izzivov in nizanje uspehov. Pa tudi kakšen korak nazaj in neomajno vztrajanje. Da bi obupali, nikoli ni prišlo v poštev. Predvsem gre za posameznike, ki delijo isto strast, za pustolovce, sanjače, mislece, športnike, vizionarje – moške in ženske. Posameznike, ki želijo korenito spremeniti ceste z velikimi idejami na dveh kolesih – to je 100 let duha Make Life a Ride.

+ Izvedi več

R 18 100 YEARS

R 18 100 YEARS

Svojo bogato zgodovino slavimo z novo ikono: BMW R 18 100 Years. Omejen je na 1923 enot in tako predstavlja pravi zbirateljski kos, ki združuje največji bokser s #Soulfuel v svoji najekskluzivnejši obliki in izraža občutek nostalgije.

+ Izvedi več

R NINE T 100 YEARS

R NINE T 100 YEARS

Oblikovalska ikona in konkreten dokaz: to je BMW R nineT 100 Years. Zaradi ljubezni do zgodovinskih podrobnosti je ta omejena izdaja nepogrešljiv zbirateljski kos. Opremljen z različnimi ekskluzivnimi rezkanimi deli Option 719 je prava mojstrovina, polna zgodovine in #Soulfuel. 

+ Izvedi več

ODKRIJTE VEČ O #SOULFUEL

spinner