Vse kar potrebujete, je najti nekaj, kar poganja vaše telo in vašo dušo: ikonično motorno kolo, polno zgodovine, popolnoma ujemajočo se opremo in oblačila, veliko sanj in pogum, da jim sledite. Čas je za vožnjo po preteklosti - spoznajte naše modele BMW Heritage.

+ Izvedi več

IZBERITE VAŠ STIL

ENAKA DUŠA, RAZLIČNI KARAKTERJI

NAŠA R 18 DRUŽINA JE POSTALA ŠE VEČJA

Ta močna družina je ultimativna izbira za legendarna potovanja in močne, edinstvene karakterje združene v #Soulfuel. R 18, R 18 Classic ali naša popolnoma nova R 18 Bagger ali R 18 Transcontinental - samo zaupajte svojim instinktom in jih preizkusite. Obljubimo, da ko najdete svojo sorodno dušo, to začutite. Zakaj torej kompromis?

THE BIGGER, THE BAGGER: R 18 BAGGER

Kaj se najbolje ujema s finim usnjem, močnimi karakterji, dolgimi cestami in velikimi sanjami: spoznajte enega in edinega R 18 Bagger.

ULTIMATIVNI POTOVALNIK: R 18 TRANSCONTINENTAL

Naša vrsta razmerja na dolge razdalje: Ko gre za velike turneje in vožnjo v neznano, preprosto ni boljše izbire kot naš R 18 Transcontinental.

R 18: IKONA

R 18 poudarja našo zgodovino in ikonične lastnosti, ki smo jih dosledno razvijali. Rezultat: krasen Cruiser model z najmočnejšim motorjem tipa bokser, ki smo ga kdaj koli vgradili, in brezčasne oblikovne lastnosti.

R 18 Classic: LEGENDA

R 18 Classic je potovalno motorno kolo, prežeto z nostalgijo, ki obuja spomine na začetke prvih potovalnih modelov Cruiser, primernih za potovalne vožnje. Ikoničen, nostalgičen, #SoulFuel.

THE BIGGER, THE BAGGER: R 18 BAGGER

R 18 B

MOČAN ZNAČAJ, ČISTA DUŠA IN STILSKA IKONA

Kaj se najbolje ujema s finim usnjem, močnimi karakterji, dolgimi cestami in velikimi sanjami: spoznajte enega in edinega R 18 Bagger. Naša vizija? Včasih je več več! To dobite, ko združite brezčasen, ikoničen dizajn z veliko #Soulfuel in največjim boxer motorjem na svetu: močno motorno kolo, ki vaše naslednje potovanje spremeni v nepozabno avanturo.

IZVEDI VEČ TESTNA VOŽNJA

ULTIMATIVNI POTOVALNIK: R 18 TRANSCONTINENTAL

R 18 B

NAJBOLJŠI POTOVALNI PRIJATELJ

Naša vrsta razmerja na dolge razdalje: Ko gre za velike turneje in vožnjo v neznano, preprosto ni boljše izbire kot naš R 18 Transcontinental. Popoln multimedijski sistem, trdne stranske torbe ali zgornji kovček z integriranim sedežem za sopotnika - naš največji motor je opremljen za vsako priložnost. Ste vi? Opremite se in odpeljite! 

IZVEDI VEČ TESTNA VOŽNJA

VAŠA SORODNA DUŠA NA POTI

R nineT

Svoboda še nikoli ni bila videti tako dobro: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler in R nineT Urban G/S so pripravljeni, da vas navdušijo z brezčasnim oblikovanjem in individualnimi lastnostmi. Štirje različni motocikli, štiri različne osebnosti in ena duša.

R nineT Scrambler: MOČAN

Grob, močan in individualen. Divja lepota za neomejene užitke v vedno uravnoteženi in edinstveni vozni izkušnji.

R nineT: GOSPOD

Strasten, inovativen in brezčasen. Več kot 90 let izkušenj, združenih v enem motociklu.

R nineT Pure: PURIST

Čista zasnova spozna močno osebnost. Vašo osebnost. Odličen motocikel, da z njim izrazite sebe in pokažete, kdo ste.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALIST

Avtentičen in presenetljiv. Tako tradicionalen kot inovativen. Izvirni slog iz 80-ih je z njim prenesen v sodobni svet.

#SOULFUEL

Na družbenem zidu najdeš podobno misleče ljudi in mnogo navdiha. Geslo se glasi: Videti in biti viden. Uspešnost in izziv: Tukaj lahko pokažeš, kaj imaš in kaj zmoreš.

+ Izvedi več

VEČ O #SOULFUEL

#Soulfuel pomeni, da ste vedno strastni in radovedni. Naslednje potovanje nikoli ni daleč stran.

+ Izvedi več
spinner