urbanjungle

TESTNA VOŽNJA

Globoko vdihnite, zaženite motor in pojdite! Izzovite urbano džunglo, odklopite se, prevzemite kontrolo in pustite, da se čas ustavi, ter okusite svobodo v vsakem ovinku. Nove ceste morajo biti odkrite, narava čaka, da vas navduši in vaš um čaka, da se osvobodi. Vaša popolna vožnja v neznano: Z našimi BMW Motorrad Roadster modeli. Kombinacija najboljšega iz dveh svetov predstavlja neomejeno svobodo na cesti in ultimativno kontrolo vašega motornega kolesa za vse izzive, ki si jih boste zadali. Mi smo pripravljeni, ste tudi vi?

+ Izvedi več

THE UNSTOPPABLE

G 310 R

BMW G 310 R

Ujemite svoje sanje, samo hitreje: BMW G 310 R je pripravljen na vsak vaš novi izziv. Zahvaljujoč optimiziranemu motorju z Ride By Wire in sklopko Anti-Hopping je vožnja z njim intuitivna in agilna, ne glede na to, ali želite raziskati urbano džunglo ali pobegniti iz nje. Z BMW G 310 R je vsak dan priložnost, poskusiti nekaj novega.

KONFIGURIRAJ ZDAJ Testna vožnja

THE CHALLENGER

F 900 R

BMW F 900 R

Dirkaško srce, dirkaško motorno kolo - sledite intuiciji in spoznajte F 900 R! Pred vami je velikko zabave, ne glede na destinacijo. Dinamični roadster preprosto zahteva, da ga izzovete in odgovori z natančnostjo in preciznostjo, kot da bi prevedel vaše misli v neposredno vozno izkušnjo. Ste radovedni? Pustite adrenalinu svojo pot.

KONFIGURIRAJ ZDAJ Testna vožnja

THE DAREDEVIL

S 1000 R

BMW S 1000 R

Če bi ultimativna moč imela ime, bi bila: S 1000 R. Vendar ni vse v moči, ampak tudi v popolnem nadzoru v vseh situacijah. Navzven dinamični Roadster, znotraj DNK motornega kolesa Superbike. je tisto, kar naredi S 1000 R pripravljenega na vsak novi izziv: Izjemna natančnost, izjemna agilnost in izjemen užitek v vožnji. Preizkusite ga - če si upate.

KONFIGURIRAJ ZDAJ Testna vožnja

THE MULTITALENT

R 1250 R

BMW R 1250 R

Čas leti, ko uživate v vsaki sekundi vaše vožnje. Vaš popolni pomočnik za nove izzive? Motocikel, ki ni za kompromise. R 1250 R je popolna kombinacija umirjenega križarjenja in športnega potovanja, združuje inovativno tehnologijo, brezčasno zasnovo in zmogljiv motor - vse v enem motociklu. Škoda je zapravljati čas!

KONFIGURIRAJ ZDAJ Testna vožnja

Ustrezna oblačila

spinner