Ženska jeans jakna RoadCrafted
Blondinka sede predstavlja žensko jeans jakno RoadCrafted.
Moška jeans jakna RoadCrafted
V fokusu slike je hrbtna stran moške jeans jakne RoadCrafted.
Boxer kapa
Na posnetku od blizu motoristka v rokah drži Boxer kapo iz kolekcije in nosi ženske jeans hlače RoadCrafted.
Bela moška majica Dealershirt
Na posnetku moški nosi belo moško kratko majico Dealershirt.
Ženska majica Boxer
Na sliki lahko vidimo hrbtno stran ženske majice Boxer.
Moška usnjena jakna FlatTwin
Voznik sproščeno sedi na motorju in nosi moško usnjeno jakno FlatTwin.
Ruta Berlin Built
Posnetek od blizu prikazuje ruto Berlin Built, ki jo nosi ženska v sončnem vremenu.
Ženska usnjena jakna FlatTwin
Na sliki si nasproti sedita mlad moški v moški usnjeni jakni FlatTwin in mlada ženska v ženski usnjeni jakni FlatTwin.

Strast do kakovosti.

Ustvarjeno z ljubeznijo.

Z enako strastjo, s katero zapelješ v vsak zavoj, smo ustvarili tudi kolekcijo Heritage. Za maksimalno zabavo pri vožnji skrbijo funkcionalni materiali, ki jih odlikujejo majhna teža, prilagodljivost in izjemno udobno nošenje.

Usnjeni deli ob rednem nošenju dobijo lepo patino, ki poudarja vintage videz. Tako bo vsak del opreme postal tvoj osebni unikat in poleg tega predstavljal tudi brezpogojno kakovost.

+ Izvedi več

Večni sopotnik.

Večni sopotnik.

Krepka, trpežna, markantna in dolgoobstojna: tako se predstavlja kolekcija Heritage. Obdelani materiali so tako trpežni in vzdržljivi, kot jih zahteva tvoja želja po dogodivščinah: Proti obrabi odporno usnje te v nobenem vremenu ne bo pustilo na cedilu. V elastični denim tkanini se lahko udobno podaš tudi na daljšo vožnjo. Zaradi udobnega in optimalnega prileganja je ta oprema popolna za sproščene vožnje.

+ Izvedi več

Nezamenljiv original.

Vsak izdelek pripoveduje svojo zgodbo: Izdelki na čisto pristen način očarajo z dizajnom, ki zajame njihovo bistvo. Tako ustrezajo silhueti, ki je bila tipična za zgodnja leta prejšnjega stoletja. Ikonični duh kolekcije prebudi v tebi občutek neodvisnosti – in ti ga lahko vzameš s seboj: na pot in kadarkoli v vsakdanjem življenju.  Ljubeče podrobnosti in opazni stilski elementi poudarijo tvoj osebni videz. Odkrij poklon času, v katerem je bila vožnja z motorjem nekaj popolnoma novega.  

+ Izvedi več

Veseli se svojega stila – kadarkoli.

Stil s karakterjem: kolekcija STYLE.

Stil s karakterjem: kolekcija STYLE.

Dizajn je primeren za vse, ki si motorne jakne v svojem vsakdanu ne želijo več sleči. S kolekcijo Heritage STYLE je lahko vsak dan praznovanje tvojega stila. Kratke majice, srajce in izbrani dodatki so prirejeni tako, da hkrati izpolnjujejo funkcionalne zahteve voznikov motornih koles. Odkrij svoje favorite in živi, kot ti narekuje tvoj STYLE.

Na voljo od 02/2020.

+ Izvedi več

Enostavno ganljivo: kolekcija RIDE.

Enostavno ganljivo: kolekcija RIDE.

Na vsako dogodivščino se pripravi z oblačili, ki so narejena izključno zato, da te pripeljejo do postavljenih ciljev. Kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega so izdelki RIDE še posebej varni in udobni. Da bo tvoja individualnost neomejena tako kot tvoj užitek pri vožnji.

Na voljo od 02/2020.

+ Izvedi več
spinner