Collection Ride

DoubleR Race Air

Double R Race Air

Nič ni hitrejšega.

Ali veste, da je naš najhitrejši izdelek oblačilo za motoriste? Čas aktiviranja in sprožitve oblačila DoubleR Race AIR je samo 45 milisekund, zato vam to ponuja najhitrejšo samosprožilno zaščito, ki je motoristom na voljo na dirkalni stezi. Oblačilo DoubleR Race AIR je hkrati certificirano za varno vožnjo: oblačilo za motoriste z inteligentno tehnologijo in integriranim napihljivim ščitnikom je certificirano v skladu s strogimi specifikacijami TÜV SÜD.

Oblačilo DoubleR Race AIR ponuja popolno ergonomijo in zaščito voznikov različnih postav ter zagotavlja, da ima uporabnik na svojem telesu ves čas zaščitni oklep – in pri tem ne povzroča motenj ali ovir. Vsak kupec oblačila DoubleR Race AIR je pred nakupom pri izbranem partnerju BMW Motorrad natančno izmerjen, da bi določili najbolj ustrezen model, ki se najbolje prilega telesu.

Sistem API – Active Protection Inflatable (napihljiva aktivna zaščita) – je optimalno prilagojen za uporabo na dirkalni stezi. Oceni resnost padca in se temu ustrezno sproži. Zaradi tega je oblačilo DoubleR Race AIR z aktiviranim sistemom API ustrezno samo za uporabo na dirkalni stezi. Po aktivaciji sistema API, se lahko oblačilo DoubleR Race AIR nosi samo na dirkališču. Oblačilo je primerno za uporabo na javnih cestah samo kadar sistem API ni aktiviran.

+ Izvedi več

Do zaščite v samo 45 millisekundah.

Inteligentna zaščita, ki hkrati dobro izgleda: DoubleR Race AIR je bil razvit za uporabo na dirkalnih stezah, zato izgleda kot dirkalno oblačilo – vendar je sposoben veliko več. Zaščitni sistem, vgrajen v zgornji zadnji del, zagotavlja zaščito vratu in ramen v 45 milisekundah. Če potujete po dirkališčih tega sveta, potem potrebujete najhitrejšo možno zaščito.
+ Izvedi več

Inteligenten aktivacijski algoritem.

Inteligenten aktivacijski algoritem.

V ozadju ves čas deluje zelo kompleksen elektronski sistem, ki zagotavlja, da se napihljiv ščitnik DoubleR Race AIR res sproži le v nevarnih situacijah. Gibanje motorista ves čas analizira sedem senzorjev v sistemski strojni opremi. Zahvaljujoč inteligentnemu algoritmu lahko sistem API (Active Protection Inflatable) oceni resnost padca. Sistem se sproži le, ko je to potrebno. Na primer, sistem se ne sproži v primeru padca pri hitrosti manj kot 50 km/h ali v situacijah, ko dinamika ne zahteva dodatne zaščite napihljivega ščitnika. Učinkovito zaščito območja ramen in vratu zagotovi v 45 milisekundah.

+ Izvedi več

Prodajalci BMW v vaši bližini.

Originalna oprema BMW Motorrad zagotavlja, da bo vaš naslednji izlet edinstveno doživetje. Obiščite nas in poiščite nasvet.

Poiščite prodajalca BMW
spinner