Jakna Tokyo Connect GTX

Stilska zaščita

Jakna Tokyo Connect GTX je odlična kombinacija stila, funkcionalnosti in zaščite. Z atraktivno osvetlitvijo na hrbtu in ramenih ter s ploščo na dotik, ki je integrirana v desni rokav, in s polnilnim žepom za pametni telefon ustvarja novo raven varnosti in udobja. Vodotesno parko iz troplastnega goreteksa, ki je odporna tudi na veter, zaradi integriranega sistema AirVent in snemljive notranje jakne lahko uporabljate celo leto. Ščitniki za ramena in kolena NP-Flex so lahko in komaj opazni. Za več svobode pri gibanju skrbijo zadrga, ki teže po celotni dolžini, in dva velika sprednja žepa.

Podrobnosti o izdelku

 • Udobna parka v vsakdanjem slogu
 • Aktivna osvetlitev na hrbtu in rokavih, da je motorist bolje viden zlasti ponoči ali pri slabi vidljivosti
 • Vodotesni in pralni kabli iz optičnih vlaken so odlično integrirani v jakno
 • Krmilno enoto lahko povežete s aplikacijo BMW Motorrad Connected, s čimer omogočite inovativne funkcije povezljivosti Connectivity
 • Pametno, intuitivno delovanje preprosto z dotikom plošče na dotik
 • Plošča na dotik s stikalom za vklop/izklop osvetlitve
 • Tipki plošče na dotik lahko prek aplikacije alternativno dodelite tudi osebno funkcijo po meri: vklop/izklop osvetlitve, polnjenje pametnega telefona ali polnilne postaje, dostop do priljubljenih nastavitev navigacije, vklop/izklop drugih povezanih izdelkov itd.
 • Krmilna enota se napaja preko polnilne postaje ali neposredno iz motornega kolesa
 • Odporno proti vetru in vodotesno zaradi 3-slojnega materiala GORE-TEX® Pro
 • Sistem AirVent in snemljiva notranja jakna omogočata uporabo vse leto
 • Ohlapno prileganje s spuščenim ramenskim delom rokava
 • Neprekinjena sprednja zadrga z dvojno funkcijo: dva vodotesna zunanja žepa, ko je zadrga odpeta na zgornjem delu, in več prostora za noge, ko je zadrga odpeta na spodnjem delu
 • Odstranljiva, prilagodljiva kapuca
 • Odstranljivi ščitniki NP Flex na predelu ramen in komolcev (razred zaščite A, EN17092)
 • Predpriprava za hrbtni ščitnik
 • Trije notranji žepi, eden od njih je polnilni žep za pametni telefon
 • Spiralni kabel za priklop 12 V vtičnico motornega kolesa
 • Zunanji material: 3-slojni GORE-TEX® Pro z zunanjim materialom iz 100 % poliamida
 • Barva: Night Blue
 • Velikosti: S–2XL

: Modra

: L

Številka izdelka: 76128504888

*Priporočena cena proizvajalca. Cene pri trgovcu se lahko razlikujejo od teh.

Ustvarjena za urbano življenje

Jakna Tokyo Connect GTX se s svojim udobnim prileganjem in sproščenim slogom naravno prilega vašemu vsakdanu. Ni važno, ali ste na poti v službo, v kavarno ali na trening. Fleksibilni in mehki ščitniki vam nudijo dovolj zaščite, ne da bi pri tem izstopali. Goreteks, ki diha, snemljiva podjakna in po širini nastavljiva kapuca te celo leto ščitijo pred vetrom in drugimi vremenskimi pojavi. V velikih sprednjih žepih imate vedno dostop do denarnice, ključev in slušalk, vanju pa lahko spravite celo iPad. Več udobja pri sedenju nudijo tudi dvosmerni zadrgi na obeh jaknah, ki ju lahko odprete tako z zgornje kot tudi s spodnje strani, ter številne dodatne zadrge ob straneh.

+ Izvedi več

Aktivna osvetlitev

Aktivna osvetlitev

Svetlobni vodniki, ki so plosko vdelani v hrbtni del in rokava, so vodotesni in se prilagajajo vašemu gibanju. Povečujejo vašo vidljivost v slabših svetlobnih pogojih zaradi dežja, megle ali smoga podnevi pa tudi v temi. S tem poskrbite, da vas v cestnem prometu ni več mogoče spregledati, in ste še bolj varni. Osvetlitev čisto preprosto vključite z aplikacijo BMW Motorrad Connected: ali prek plošče na dotik, ki je integrirana v rokav. Brez težav jo lahko perete skupaj z jakno.

+ Izvedi več

Integrirana plošča na dotik

Integrirana plošča na dotik

V desnem rokavu je nevidna plošča na dotik, ki je označena z grafiko. Aktivno osvetlitev svoje jakne preprosto vklopite ali izklopite z dotikom. Lahko pa ji v aplikaciji BMW Motorrad Connected dodelite drugo priljubljeno funkcijo. Tako lahko s ploščo na dotik prikličete na primer priljubljene nastavitve navigacije, preskočite pesem ali upravljate oziroma nastavite druge produkte Connected Rider Gear.

+ Izvedi več

Polnilni žep in napajanje

Polnilni žep in napajanje

Polnilni žep je v levem notranjem žepu jakne. Ko zapustite hišo, svoj pametni telefon preprosto vstavite v ta žep in že se bo začel avtomatsko polniti. Tako vam ni treba več misliti na prazno baterijo. Žep se napaja preko polnilne postaje, ki je prav tako integrirana v jakno. Lahko pa jakno z uporabo napajalnega kabla tudi povežete s svojim motorjem. Nato v aplikaciji BMW Motorrad Connected izberete, ali želite polniti telefon ali polnilno postajo.

+ Izvedi več

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Naša aplikacija BMW Motorrad Connected s pomočjo tehnologije Bluetooth povezuje vaš pametni telefon z enoto Gear Control Unit v jakni ter motorjem. Tako ste vedno povezani in lahko upravljate vse funkcije. Svetlobe vodnike na ta način ne samo vključite in izključite, temveč lahko izbirate tudi barvo. S priljubljeno funkcijo plošče na dotik ostanete fleksibilni in jo lahko vedno prilagodite svojim potrebam. Z nadzorom napajanja zagotovite, da ste vedno dosegljivi na svoj pametni telefon.

+ Izvedi več

Povežite se s svojim motorjem

Preizkusite

Smo vam vzbudili radovednost? Potem se obrnite neposredno na svojega pooblaščenega partnerja BMW Motorrad in izkusite jakno Tokyo Connect GTX.

Poišči trgovca

Vervollständige Deinen Look

spinner