Collection Ride

System 7 Carbon

System 7 Carbon

Brezkompromisno pripravljen na vse.

Na vsakem ovinku, na vsaki ravnini – po vsem svetu ali na poti v službo: BMW Motorrad zagotavlja, da je vožnja pravi užitek. Varnost in udobje morata biti pri tem vaš stalni spremljevalec. Pri novi čeladi System 7 Carbon ne boste pogrešali ničesar. Lupina čelade, ki je v celoti izdelana iz karbonskih vlaken, je posebej lahka in toga. Poleg tega se ponaša z izjemno visoko absorpcijo udarcev. Vizir za zaščito proti soncu z neomejeno nastavljivostjo omogoča, da ste popolnoma sproščeni tudi pri spremenljivih svetlobnih razmerah. To omogočata tudi odlično prezračevanje in standardno nameščeni dvoslojni vizir: zagotavljata jasen pogled ob vsakem času. Poleg tega je zaradi mehanizma s štirimi tečaji čelada videti zelo kompaktna. Z nekaj enostavnimi potezami roke lahko integralno čelado pretvorite v jet čelado. V osnovi je to čelada, s katero je vožnja pravi užitek.

Snemljivi bradni del

Snemljivi bradni del

Dve čeladi v eni. Preprosto edinstvena.

Gre za vaše potovanje in vašo svobodo. Vaša čelada na to ne bi smela imeti vpliva. Čelado System 7 Carbon lahko po želji hitro in enostavno prilagodite brez uporabe orodij, od zaprte integralne čelade do odprte jet čelade. Za ta namen je treba odpeti le dva gumba na bradnem delu. Vizir za zaščito proti soncu nato služi kot vizir v različici jet. S čelado System 7 Carbon tako dobite dve homologirani čeladi, v skladu s standardom ECE 22-05, v eni. V obeh različicah lahko uporabljate integrirani komunikacijski sistem, ki je na voljo po izbiri. Naša inovativnost, vaša svoboda.
+ Izvedi več

LUPINA ČELADE, IZDELANA IZ 100 % KARBONA

Lupina čelade, izdelana iz 100 % karbona

Lažje, varneje in bolj športno.

Že od samega začetka je bil vreden razmisleka le en material: karbon. Tehnologija karbonskih vlaken ima dolgo tradicijo pri BMW-ju. Zahvaljujoč tem izkušnjam in strokovnemu znanju smo lahko še zmanjšali maso lupine čelade v primerjavi z drugimi karbonskimi čeladami za dodatnih 25 %. To smo dosegli z uporabo visoko zmogljivih karbonskih vlaken v kombinaciji z inovativnim, kompleksnim procesom obdelave.
Rezultat: posebno lahka lupina čelade, v celoti izdelana iz karbona, v dveh velikostih, ki navdušuje z optimizirano togostjo in varnostno zmogljivostjo na vseh mestih udarca.
+ Izvedi več

OPTIMIZIRANA AERODINAMIKA

Optimizirana aerodinamika

Ustrezno oblikovana in tiha.

Občutite veter, vendar ne bolj kot si želite. Zato so se naši strokovnjaki iz različnih oddelkov združili pri razvoju System 7 Carbon. To nam je omogočilo, da smo rezultate natančnih testiranj v naših sodobnih vetrovnikih v Münchnu in Milanu neposredno vključili v naš proces razvoja in načrtovanja.
Intenzivne analize in optimizacije geometrije spojlerjev, dosežene v okviru teh testiranj, niso samo vizualno impresivne, ampak tudi funkcionalne: System 7 Carbon ima izjemno aerodinamiko. Vrednosti navora so zelo nizke, tudi ko gledamo v stran – in aerodinamika je impresivna. To je ena najtišjih zložljivih čelad na trgu.
+ Izvedi več

Kratek pregled vseh lastnosti.

Komunikacija prek tehnologije Bluetooth

Ostanite v zvezi.

Ostanite v zvezi.

Delite izkušnje z drugimi. Komunikacijski sistem BMW Motorrad, ki je na voljo po izbiri, omogoča skoraj vse, kar je mogoče: prek tehnologije bluetooth se lahko povežete s svojim sopotnikom, mobilnim telefonom, predvajalnikom MP3, hkrati pa tudi s svojim navigatorjem BMW Motorrad. Možne so do tri povezave, zato lahko telefonirate in poslušate glasbo ter hkrati nadzorujete pot – s pogledom, usmerjenim na cesto.

+ Izvedi več

Prodajalci v vaši bližini.

Poiščite prodajalca v vaši bližini za poizvedbo o System 7 Carbon.

Poiščite prodajalca BMW

C.A.R.E.

C.A.R.E. pomeni koncept napredne opreme voznika (Concept of Advanced Rider Equipment) in predstavlja neomajno zavezanost varnosti, inovativnosti, udobju in kakovosti, ki se prenaša na zasnovo vsakega predmeta opreme voznika BMW Motorrad.

Več informacij
spinner