Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW S 1000 XR

Polna moč – polna vzdržljivost

BMW S 1000 XR predstavlja ultimativno simbiozo primernosti za dolge proge in športnega motornega kolesa High Performance. Lov na ovinke lahko traja kolikor želiš – sam se odloči, kdaj se bo vožnja končala. Izboljšan je na ključnih področjih, zdaj dosega največjo moč 170 KM in ti ponuja več udobja zahvaljujoč obsežnim prilagoditvam. Z modelom S 1000 XR boš izkusil športno in samozavestno zabavno vožnjo tudi na daljše proge. Torej, kaj še čakaš? Poteši svojo lakoto po adrenalinu in vsem pokaži, kaj znaš: #NeverStopChallenging.

Zmogljivost za dolge razdalje

Pot je cilj

Za več udobja tudi na dolgih progah: optimizirana geometrija sedeža zagotavlja večjo svobodo gibanja med vožnjo, zahvaljujoč povečani uporabni dolžini in širini sedeža. Sedež je na voljo v treh višinah in je prava paša za oči. Tudi zadek se ponaša s svežim videzom, saj ima vstopne odprtine za zrak, kot jih poznamo iz motošporta.

+ Izvedi več

Agilnost združena z ekskluzivnostjo

Agilnost združena z ekskluzivnostjo

Prvič uporabljena karbonska platišča M, ki so na voljo kot del paketa M in posamično kot dodatna oprema, z zmanjšanjem vrtljivih mas zagotavljajo izjemno vodljivost stroja. Odobrena so za dve osebi s prtljago, poleg tega pa so s serijskimi nalepkami za platišča prava paša za oči.

+ Izvedi več
227
DIN teže praznega vozila v kg, vključno z lahkim akumulatorjem M Lightweight, potovalnim in dinamičnim paketom
114
Nm maksimalnega navora pri 9.250 vrt./min
125
kW/170 PS pri 11.000 vrt./min
999
cm³ delovne prostornine
Štirivaljni vrstni motor

Več moči za več poti

Z različnimi optimizacijami se je moč novega modela S 1000 XR povečala za 5 KM. To pomeni, da zdaj doseže največjo moč 170 KM. Štirivaljni vrstni motor še naprej navdušuje kot vrhunski vir energije za športne poti na dolge proge. Poleg tega motorno kolo zdaj izpolnjuje najnovejši emisijski standard EU5+. Programska oprema asistenta za prestavljanje Pro je bila razširjena tako, da vključuje različne funkcije, ki med drugim omogočajo izboljšano blaženje spremembe obremenitve pri menjavi prestav.

+ Izvedi več

Tako zveni model S 1000 XR

Vrhunci motornega kolesa S 1000 XR

Tri barve, eno sporočilo

Z različicami laka za model S 1000 XR boš naredil izraziti vtis. Definirane in natančne barve do zadnje podrobnosti poudarjajo značaj stroja.

Kovinska barva Blackstorm 2

V hipu osvoji ulice: temna kovinska barva Blackstorm 2 poudari dinamičen videz modela S 1000 XR in naredi nepozaben vtis.

Kovinska barva Gravityblue

Napeto in polno nezadržne želje po akciji – model S 1000 XR v vpadljivi kovinski barvi Gravityblue sprejme vsak nov izziv.

Univerzalni lak Lightwhite/M Motorsport

Barvna kombinacija, ki je obenem obljuba in obveza. Tukaj pridejo do izraza geni motornega kolesa S 1000 XR – z dirkalne steze neposredno na cesto. Ekskluzivno v M-paketu.

Izrazit videz

Izrazit videz

Marsikaj se je spremenilo ne samo tehnično, temveč tudi vizualno: Sesalni trakt modela S 1000 XR zasije v novi zasnovi, kljun pa je prvič lakiran v ustrezni barvi vozila. Nova barvna shema in ekskluzivni trakovi poudarjajo izrazit videz motornega kolesa. Sprednja bočna obloga je prav tako optimizirana s črnimi reliefnimi vzorci.

+ Izvedi več
Osupljiva sprednja zasnova
Osupljiv sprednji del modela S 1000 XR
Obsežna ponudba dodatne opreme
Obsežna ponudba dodatne opreme
Paket Touring
Paket Touring
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT zaslon s povezljivostjo
TFT zaslon s povezljivostjo
Optimizirana teža
Optimizirana teža
Paket M
Paket M
Motor in moč
Motor modela S 1000 XR

Brez skrbi na poti

Zahvaljujrvice/services/warranty.htmloč našim paketom INCLUSIVE se lahko naslednjih nekaj let popolnoma osredotočiš na svoj užitek v vožnji – ker ti podaljšamo jamstvo.

Več o tem

Paket Touring

Paket Touring vsebuje optimalno opremo za daljša potovanja. Paket vključuje nosilec prtljage, centralno stojalo, pripravo za navigacijsko napravo, zaščito za roke, RDC in ogrevane ročaje.

Paket Dynamic

Paket Dynamic poudarja športni značaj modela S 1000 XR in poskrbi za dodatno zmogljivost in udobje. Paket vključuje Dynamic ESA Pro, asistenta za prestavljanje Pro in regulacijo hitrosti.

Paket M
Paket M še dodatno poudari športni profil modela S 1000 XR. Ekskluzivno lakiranje z univerzalnim lakom Lightwhite/M Motorsport je vključeno samo v ta paket in poskrbi za močan videz. Paket vključuje: športni sedež M za optimalno podporo pri vožnji skozi ovinke, akumulator M Lightweight, kovana platišča M ali opcijska karbonska platišča M z optimizirano maso, verigo M Endurance, M GPS Laptrigger, športni glušnik, tonirano športno vetrobransko steklo in vpadljiv črn pokrov posode za gorivo.
Paket M Carbon

Visokokakovostni Carbonpaket učinkovito dopolnjuje perfekten izgled in Superbike-Optiko motorja. Paket vključuje: karbonske stranske dele M desno in levo, karbonski sprednji blatnik M Carbon, prekrivalno M Carbon in ključavnico za vžig na krmilu.

Paket z rezkanimi deli

Paket rezkanih delov M s kakovostnimi komponentami in ekskluzivno oznako M poudarja športni značaj motornega kolesa. Paket vključuje sklop nožnih opor M, nožne opore za sopotnika in zložljive ročice zavore in sklopke.

Individualizacija

S 1000 XR zagotavlja brezkompromisno športnost in zmogljivost na dolge razdalje. Z obsežnim programom dodatne in originalne opreme BMW Motorrad lahko model S 1000 XR povsem prilagodiš svojim potrebam.

Na individualizacijo

Druge teme

spinner