Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 15. 03. 2023 znaša 6%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

NOVI BMW S 1000 XR.

Izziv za ovinke in kilometre.

Ne sprejemaš kompromisov, vedno zahtevaš vse. In to ne samo od sebe temveč tudi od svojega stroja. Vedno v boju za idealno linijo: Vsak ovinek nekaj stopinj globlje, nekaj milimetrov bližje. Kilometer za kilometrom. Z novo S 1000 XR imaš motorno kolo, ki prav tako ne pozna kompromisov. V popolni obliki združuje športnost in zmogljivost na dolge razdalje. Njena športna borbenost izvira iz modela RR. Izjemna ergonomija s pokončno, sproščeno sedečo držo vam omogoča, da se lahko cele dneve boriš za vsak ovinek in vsako ravnico. Dirkalna steza, ki se konča šele, ko to želiš ti. Tako kot mora biti. To razumemo pod XR. In ti? #NeverStopChallenging.

* Prosimo, upoštevajte, da nekatere barve, ki so prikazane v videu, niso več na voljo v aktualni paleti modelov.  

V idealni liniji – tudi v dizajnu.

Ostri robovi opredeljujejo sprednjo masko in luči. Skupaj s presenetljivim zadnjim delom oblikujejo celotno linijo – agresivno in dosledno do konca: Ni naključje, da optično kratek zadnji del spominja na super športnika.

Nakazan nastavek, visoka linija Flyline in udobno krmilo nakazujejo na nenasitno lakoto po premagovanju kilometrov. Kilometri, ki so v položaju sedenja, primernega za dolge razdalje, tudi po nekaj dnevih še resnično zabavni – tudi po zaslugi predelane aerodinamike in obloge. Tako te še bolje ščiti pred mrazom, hrupom med vožnjo ter vetrom in vremenom. Nastavljivo vetrobransko steklo pri tem dokazuje, kaj resnično šteje: premagovanje kilometrov in ne tresenje čelade.

+ Izvedi več

Izrazne barve.

S tremi različicami laka si je S 1000 XR že optično postavil jasno vizualno pojavo. Definirane in natančne barve do zadnje podrobnosti poudarjajo športno-robusten značaj motornega kolesa.

Univerzalna barva Lightwhite/M Motorsport

Barvna kombinacija, ki je obenem obljuba in obveza. Tukaj pridejo do izraza geni motornega kolesa S 1000 XR – z dirkalne steze neposredno na cesto. Ekskluzivno v M-paketu.

Triple Black

Brez kompromisov, brez popuščanj, brez razprave: S 1000 XR Triple Black v kovinski barvi Blackstorm 2 uteleša z energijo nabito agresivnost.

Univerzalna barva Racing Red 2

Ta barvna kombinacija ne pozna mirovanja: V ovinku šteje vsak milimeter, na koncu dneva pa vsak kilometer: Čisti užitek v vožnji.

Štirivaljni vrstni motor

228
228 DIN prazne teže v kg, vključno z akumulatorjem M Lightweight in paketoma Touren in Dynamik
114
Nm navora pri 9,250 rpm
121
kW/165 KM pri 11,000 vrt/min
999
ccm prostornine motorja

Ovinek, ki povzroči odvisnost: naš navor.

Ovinek, ki povzroči odvisnost: naš navor.

Motor v S 1000 XR temelji na visoko zmogljivem motorju nove RR in je bil za XR optimiziran za brezkompromisne zmogljivosti na dolge razdalje: posebni profili odmične gredi in lastni zbiralnik med drugim zagotavljajo impresiven navor iz srednjega razpona in najširši uporaben razpon vrtljajev v svojem razredu. Daljši prenos v zgornjih prestavah zagotavlja prijetno mirno delovanje – občutno in slišno.

+ Izvedi več

Več dinamike zahvaljujoč manjši teži.

Več dinamike zahvaljujoč manjši teži.

Dinamika je tudi stvar mase. Z isto opremo S 1000 XR tehta celih 10 kg manj kot predhodni model. V najlažji konfiguraciji je mogoče doseči celo vožnjo s težo 223 kg. Od tega ne boš pogrešal niti enega grama, pa vendar boš vsakega posebej občutil – na vsakem metru. V obliki boljših pospeškov, večje okretnosti, krajših zavornih poti in lažjega manevriranja.

+ Izvedi več

Doživi zvok novega motornega kolesa S 1000 XR

Poudarki S 1000 XR

Motor in moč.
We see a close-up of the engine.
Dynamic ESA Pro.
We see an image of the Dynamic ESA.
Značilna sprednja zasnova s žarometom Headlight Pro.
We see the dynamic front design including Pro headlight.
Dodatna oprema, kot je karbonski zaščitni pokrov motorja.
We see an item from the accessory range, focus on the Carbon engine guard.
Optimizirana teža.
S 1000 XR vidimo v tričetrtinskem pogledu spredaj.
Zaslon TFT z BMW Motorrad Connectivity.
We see the 6.5” TFT display.
Sistem kovčkov in zgornji kovček.
We see the baggage system and top case.
Pametne rešitve, reža za cestninske kartice.
We see the toll pass compartment.

Hitra pomoč vsepovsod.

Hitra pomoč vsepovsod.

»Inteligentni klic v sili« ECALL, ki ga je razvil BMW Motorrad, v primeru padca samodejno stopi v stik s klicnim centrom BMW. Sistem je trajno nameščen na krmilu in poskrbi za čim hitrejšo vzpostavitev reševalne verige. Z uvedbo sistema ECALL je dokazano, da ekipe za nujne primere pridejo na kraj nezgode hitreje in imajo že več predhodnih informacij.

+ Izvedi več

Vaše motorno kolo, naši predlogi

S 1000 XR zagotavlja brezkompromisno športnost in zmogljivost na dolge razdalje. Zahvaljujoč obsežni opremi lahko svoj stroj natančno prilagodiš svojim potrebam. Zate smo že pripravili tri predloge, ki ustrezajo zelo različnim tipom voznikov.

+ Izvedi več

Oblačila za dolge razdalje

Dodatni modeli

spinner