Make Life a Ride. Ta življenjski občutek nas zaznamuje. In zaznamuje tudi vas. Zato smo razvili C.A.R.E. C.A.R.E. pomeni Concept of Advanced Rider Equipment. Kadarkoli vidite to znamko, veste: Ta oprema za voznika izpolnjuje naše visoke zahteve glede varnosti, inovacij, udobja, kakovosti in trajnosti.

+ Izvedi več

Inovacija

Inovacija ni samoumevna. Toda pri nas je del DNK. Vedno v središču: vrhunska kakovost in varnost motornih koles ter opreme za voznika. To razumemo kot izziv in nalogo – z uspehom. Tako smo razvili prvo zložljivo čelado na svetu, uvedli ojačitev iz kevlarja za motoristični kombinezon ali pa kot prvi uporabili GORE-TEX v oblačilih za voznike. Inovacije, ki so danes samoumevne – in naša motivacija, da nadaljujemo točno po enaki poti.

+ Izvedi več

Udobje

Samo če se dobro počutite v vsakem vremenu in v vsaki situaciji, boste odzivni, varni in z vso strastjo na poti. Zato svojo opremo za voznika razvijamo vzporedno z našimi motornimi kolesi – za najboljše možno udobje glede na uporabo. Pri tem pazimo na ergonomijo, klimo in akustiko: za posebej »tihe« čelade, inovativne prezračevalne in membranske sisteme ter materiale, kot je na primer hidrofobirano usnje. Da boste lahko še bolj uživali vsak kilometer.

+ Izvedi več

Varnost

C.A.R.E. sledi najvišjim varnostnim standardom. Naši strokovnjaki za motorna kolesa razvijajo in preizkušajo opremo za voznika v lastnih delavnicah in laboratorijih. Tako s simulatorjem padca preizkusimo odpornost občutljivih predelov proti obrabi. Rezultate pa brezkompromisno vključimo: Vsi kombinezoni znamke BMW Motorrad imajo na mestih padca na primer dvojni sloj, so dvakrat prešiti in opremljeni z najnovejšo generacijo protektorjev CE – za najvišjo stopnjo varnosti.

+ Izvedi več

Kakovost

Po zaslugi dosledne kakovosti in trpežnosti lahko vsak izdelek C.A.R.E. postane dolgoletni spremljevalec skozi nešteto kilometrov. Osnova za to so veliko število testnih kilometrov in dni v vetrovniku ter najtežji realni pogoji uporabe, kot pri modelu GS Trophy. In to pri standardih, ki jih noben drug proizvajalec ne določa tako strogo. Povratne informacije prejmemo tudi od naših strank: od motoristov, kot ste vi, pa tudi od intervencijskih delavcev iz različnih mednarodnih oblasti.

+ Izvedi več

Trajnost

Zabava dandanes bolj kot kadar koli pogojuje odgovornost. To velja tudi za užitek v vožnji. Pri naši opremi za voznika ta misel po eni strani velja za materiale, kot sta organski bombaž ali reciklirana vlakna. Po drugi strani pazimo tudi na življenjsko dobo izdelkov in s tem povezano varčevanje z viri. Obsežna servisna ponudba za popravila in predelave tako skrbi za to, da se vzljubljeni deli delno uporabljajo tudi več kot 20 let.

+ Izvedi več

Več o opremi za voznika

spinner