Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW F 800 GS

Kratke poti – velike dogodivščine

Kar koli vam prinese cesta, nanj se lahko zanesete: Zahvaljujoč novemu, zmogljivemu motorju in številnim drugim posodobitvam je model F 800 GS vaš popolni spremljevalec na kratkih ali dolgih izletih. Spakirajte vašo torbo, se dobite s prijatelji in že ste pripravljeni. Skupaj boste odkrivali nove poti in doživeli nepozabne dogodivščine. Na lastni koži boste občutili #SpiritOfGS, prisluhnili prasketanju taborniškega ognja in vaš vsakdan pustili za seboj.

„ 

HUNGRY FOR MORE #SPIRITOFGS

 “

Vrhunci motornega kolesa F 800 GS

Dinamično vzmetenje Dynamic ESA za varen občutek med vožnjo
Dinamično vzmetenje Dynamic ESA modela F 800 GS
ABS Pro in DTC v seriji
ABS Pro in DTC modela F 800 GS
Robustni ščitniki za roke
Ščitnik za roke za model F 800 GS
Serijsko več moči z USB-vhodom
USB-vhod modela F 800 GS
Nosilec za kovčke za namestitev kovčkov Vario
Nosilec za kovčke za sisteme kovčkov Vario modela F 800 GS
TFT-zaslon s povezljivostjo in upravljanjem z večnamenskim upravljalnikom v seriji
TFT-zaslon s povezljivostjo modela BMW F 800 GS
Ogrevanje ročajev z večstopenjsko regulacijo
Ogrevanje ročajev modela BMW F 800 GS
Razširjena ponudba sedežev
Zelo nizek sedež modela F 800 GS

Poiščite dogodivščine – ne le pot: Naš navigator ConnectedRide

Poiščite dogodivščine – ne le pot: Naš navigator ConnectedRide

Z navigatorjem ConnectedRide imate med vožnjo na voljo vse pomembne informacije glede vozila in prometa. Redne posodobitve zemljevidov poskrbijo, da dosežete vsak cilj. Robustna strojna oprema pomaga praktično pri vseh stvareh. Z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko integrirate tudi pametni telefon in integrirate njegove funkcije.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Zmogljiv pogon

895
cm³ delovne prostornine
91
Nm maks. navora pri 6750 vrt./min
64
kW (87 KM) pri 6750 vrt./min
815
mm višina sedeža v seriji
Štiritaktni dvovaljni vrstni motor

Več moči, več veselja

Več moči, več veselja

Čisti užitek v vožnji na vsaki poti: nov motor Parallel-Twin modela F 800 GS nudi večjo najvišjo moč ob izboljšani krivulji navora. Zahvaljujoč optimirani krivulji navora model F 800 GS še hitreje doseže svojo najvišjo moč 64 kW (87 KM) pri 6750 vrt./min ob istočasno povečani maks. krivulji navora 91 Nm pri 6750 vrt./min.

+ Izvedi več

Tako zveni model BMW F 800 GS

Čisti užitek v vožnji tudi z vozniškim dovoljenjem A2

Imate vozniško dovoljenje A2? Tudi v tem primeru lahko vozite ta model. Več informacij lahko dobite pri vašem pooblaščenem partnerju BMW Motorrad.

Več o tem

Močna zasnova, individualen slog

Iz 3 naredite vašega

F 800 GS je na voljo v treh različnih lakiranjih, od klasične do športne. Za katero različico se boste odločili?

Univerzalna barva Lightwhite

F 800 GS uteleša lahkotnost delovanja in dinamiko. To je predvsem zaradi njegove svetle obloge v univerzalnem laku Lightwhite in njegovega markantnega črno-modrega sedeža vklj. z vezenino GS ter črnim krmilom.

Sport

Popolna športnost: F 800 GS Sport v kovinski barvi Racingblue gre dinamično na štart. Sedež v črni/rdeči barvi z vezenino "GS" predstavlja popoln kontrast svetlim maskam hladilnika v univerzalnem laku Lightwhite in srebrnemu krmilu.

Triple Black

Kovinska barva Blackstorm poudari linije motornega kolesa in se do popolnosti ujema z avanturizmom motornega kolesa F 800 GS Triple Black. Maske hladilnika v mat kovinski barvi Mineralgrau in sedež v črni/sivi barvi vklj. z vezenino GS poudarjajo videz.

PrilagojenO vašim željam

Paket Dynamic

S paketom Dynamic istočasno dobite večjo varnost in športnost. Vsebuje načine vožnje Pro, s katerim lahko izberete ustrezen način vožnje za vsako situacijo. Asistent za prestavljanje Pro vam v nepričakovanih situacijah nudi še več nadzora. Z dinamičnim vzmetenjem Dynamic ESA je podvozje samodejno blaženo in vi določite, kako intenziven naj bo kontakt med pnevmatikami ter površino.

Paket Comfort

Popoln paket za vse, ki si želijo udobja. Zahvaljujoč sistemu Keyless Ride lahko vaš ključ za vžig ostane v torbici. Elektronska regulacija hitrosti vožnje ohranja vašo hitrost vožnje stalno. Zahvaljujoč prtljažniku lahko brez težav pritrdite vaš zgornji kovček. Predpriprava za navigacijo z držalom in montažnim nosilcem za kombinirani instrument navigator BMW ConnectedRide nemoteno integrira v kokpit in s tem v neposredno vidno polje voznika. Dodatno skrbi veriga M Endurance za manj potrebe po vzdrževanju na zadnjem kolesu.

Paket Touring

Mrzle roke so preteklost: To zagotavljajo električno ogrevani ročaji z večstopenjsko regulacijo. Zagotavljajo še večje udobje in prinašajo večjo varnost, saj je motorno vozilo enostavneje upravljati s toplimi rokami in nezaledenelimi prsti. Ogrevanje ročajev se enostavno upravlja prek kombiniranega stikala na krmilu. Ogrevani ročaj je izbirno na voljo v paketu Touring.

Tako edinstven kot ti

Z ustrezno tovarniško dodatno opremo in originalnim priborom BMW Motorrad bo vaš model BMW F 800 GS dobil vaš povsem oseben dotik. Tukaj izveste več.

Na individualizacijo

Še več #SpiritOfGS

spinner