Vaš življenjski slog – vaša zbirka

Vse serije za mehko prtljago BMW Motorrad vključujejo nahrbtnik, torbe za zadnji del, nahrbtnike za na rezervoar in stranske torbe. Glede na kolekcijo so barve in površinske teksture različne. Tako vsaka serija prtljage dobi svoj lasten značaj.

+ Izvedi več
Black Collection

Kolekcija Black Collection vas na kratkih potovanjih spremlja enako zanesljivo kot na dolgih turah. Predstavlja nevpadljivost in nastop prepusti motornemu kolesu. Modre podrobnosti ustvarjajo zanimive poudarke. Modri, nepremočljivi notranji žepi vam poleg tega omogočajo, da lažje najdete svoje stvari v torbi.

Urban Collection

Kolekcija Urban Collection v beli barvi z oranžnimi poudarki poskrbi za lahkotnost in dinamiko. Odlično se poda vsem, ki živijo Urban Mobility in ponuja praktične rešitve za vsakodnevno vožnjo v službo, za kratke izlete v mesto ali za ogled ob koncu tedna v bližnji okolici.

Adventure Collection

Obožujete dogodivščine. Živite #SpiritOfGS. Vaše torbe morajo biti zanesljive. Kolekcija Adventure iz trpežnega najlona je popolna rešitev za dolga potovanja: robustna, enostavna za vzdrževanje, dolga življenjska doba. Njena jasna zasnova v barvi Black Oliv je smotrna in nevpadljiva. Ravno prav za vašo pot na neznani teren.

Vse za tvoje motorno kolo

spinner