Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

Model BMW F 900 GS Adventure

Vaš spremljevalec za vsako dogodivščino

Ste lačni dogodivščin? Vaš model GS vas že čaka. Pripravljeni na odkrivanje sveta – podnebna območja, višinomer, horizonti. S našim potovalnim enduro motornim kolesom se lahko sproščeno odpravite na izlete. Individualno ali v dvoje, za vse je dovolj udobja. Živite v duhu #SpiritOfGS in točno veste, da se lahko vedno zanesete na vaš model GS. Ne glede na to, ali se odpravljate na šprint ali pravo pot: Z zmogljivim motorjem Parallel-Twin boste suvereni v vsaki situaciji. 

Začnite z vašim modelom F 900 GS Adventure: Naslednja dogodivščina že čaka na vas.

„ 

Domov se boste vrnili z zanimivimi zgodbami

 “

Vrhunci modela F 900 GS Adventure

Ta model GS je vaš popolni spremljevalec na izletih: Sproščeni na poti z najvišjo mero varnosti, dinamike in udobja. Ti vrhunci naredijo model F 900 GS Adventure ustreznega za izlete in vas pripravijo za vse velike in majhne podvige.

+ Izvedi več
Nastavljiv turni vetrobran
Nastavljivi turni vetrobran modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad
Zaščitna aluminijasta zaščita pred podletom
Serijska aluminijasta zaščita pred podletom modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad
Udobni sedež
Udobni sedež modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad
Več varnosti z dinamičnim vzmetenjem Dynamic ESA
Model F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad z dinamičnim vzmetenjem Dynamic ESA
Nastavljive vilice
Nastavljive vilice modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad
Dinamična stranska okrasna obloga z velikim 23-l rezervoarjem
Stranske okrasne obloge modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad z velikim 23-l rezervoarjem
Predpriprava za navigacijsko napravo, visoka
Predpriprava za navigacijsko napravo modela F 900 GS Adventure
Močni LED-žaromet
Dodatni žaromet modela F 900 GS Adventure znamke BMW Motorrad

Varna pot do cilja, svoboda

Varna pot do cilja, svoboda

Kamor koli ste namenjeni, navigator ConnectedRide je vaš spremljevalec. Z najpomembnejšimi informacijami o vozilu in prometu nikoli ne boste skrenili s poti. Redne posodobitve zemljevidov poskrbijo, da vedno dosežete vaš cilj. Skorajda neuničljiva strojna oprema sodeluje praktično pri vsem. In z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko integrirate tudi vsebine vašega pametnega telefona.

+ Izvedi več

Paket Ride Pro

Paket Ride Pro

Paket Ride Pro vsebuje opremo za dolge izlete z vašim modelom GS. Integrirajte vaš navigacijski sistem v predpripravo za navigacijo, z možnostjo Keyless Ride enostavno sedite na motorno kolo in se napotite proti vašim ciljem. Na poti aktivirajte elektronsko regulacijo hitrosti in s stalno hitrostjo vožnje sproščeno dosezite vaš naslednji etapni cilj. Dodatni žaromet, dinamično vzmetenje Dynamic ESA, načini vožnje Pro in asistent za prestavljanje Pro zagotavljajo več dinamike, udobja in varnosti. Nosilec za kovček za aluminijasti kovček, veriga M Endurance in glavno stojalo zaokrožujejo primernost za izlete.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Impresivna moč

77
kW (105 KM) pri 8500 vrt./min
93
Nm maks. navora pri 6750 vrt./min
895
cm³ delovne prostornine
23
l prostornine rezervoarja
Štiritaktni dvovaljni vrstni motor

Edinstvena moč za izlete

Ne glede na to, ali se nahajate na Tajskem ali v Schwarzwaldu, na visokih gorskih prelazih ali ravninskih avtocestah: Model F 900 GS Adventure zagotavlja najvišje veselje ob izletih. Za vse, ki želijo med sproščenimi odseki poti doživeti pravo zmogljivost, ta model nudi veliko količino moči ter zagotavlja veliko koristnega navora v spodnjem in zgornjem območju števila vrtljajev. Vaš sodoben emisijski koncept pri tem skrbi za natančno, učinkovito krmiljenje izpustnih plinov.

+ Izvedi več

Zven dogodivščine

Sproščeno do najvišje moči

Sproščeno do najvišje moči

Močan motor Parallel-Twin modela F 900 GS Adventure omogoča enako veliko veselja tako na dolgih kot kratkih razdaljah. Dvovaljni vrstni motor zagotavlja veliko koristnega navora v spodnjem in zgornjem območju števila vrtljajev. Z impresivno krivuljo navora dosega model F 900 GS Adventure najvišjo moč 77 kW (105 KM) pri 8500 vrt./min. Širok potek navora nudi do 93 Nm pri 6750 vrt./min.

+ Izvedi več

Vaša pot, vaša zasnova

Odkrijte vaš slog

Uživate v odkrivanju novih stvari – potem boste tukaj našli tisto, kar iščete. Izbirajte med dvema slogoma modela F 900 GS Adventure in se odločite za tistega, ki se najbolj sklada z vašo strastjo do dogodivščin.

Kovinska barva Blackstorm

Močna enota: model F 900 GS Adventure z udobnim sedežem v črni/sivi barvi, oblogami hladilnika v beli aluminijasti barvi in pokrovom rezervoarja v kovinski barvi ogrodja Blackstorm.

Ride Pro

Dinamično na poti. Opremljeni s paketom Ride Pro imate na voljo udoben sedež v črni/sivi barvi, obloge hladilnika v mat beli aluminijasti barvi z novo zasnovo traku in pokrov rezervoarja v mat beli aluminijasti barvi ogrodja.

Funkcija se sreča z veseljem

Vse je prilagojeno na funkcionalnost in veselje ob vožnji. Ne glede na to, ali se odločite za paket moči v kovinski barvi Blackstorm ali s presežnim modelom s paketom Ride Pro in vpadljivo zasnovo traku: Na vsakem izletu boste paša za oči. Dinamični model GS Flyline je med drugim definiran tudi z inovativnim plastičnim rezervoarjem. Impresivne stranske okrasne obloge z logotipom GS takoj kažejo, da se rajši vozite na čelu. Impresivni LED-žaromet s svetlobno ikono vam osvetljuje vašo pot.

+ Izvedi več

Poiščite vašo popolno opremo

Sami najboljše veste, kaj potrebujete za izlet. Oglejte si naše predloge, se pustite navdahniti in oblikujte vaš model F 900 GS Adventure povsem v skladu z vašimi željami.

Na individualizacijo

Še več #SpiritOfGS

spinner