Vozite naprej in naprej in naprej.

Novo! Tri leta garancije za vas in vaše novo motorno kolo za vse modele 2019.

BMW Motorrad pomeni strast, dinamičnost, dizajn, tehnologijo, inovacije in predvsem kakovost. Na podlagi tega prepričanja vaš pooblaščeni prodajalec motornih koles BMW podaljša zakonsko garancijo za vaše motorno novo kolo še za eno leto, začenši z vsemi modeli 2019. 36 mesecev uživajte v miru in brezplačnih popravilih, če gre v tem obdobju kaj narobe. Za vas to pomeni tri leta ugodnosti. Torej, kaj še čakate?

Tri leta garancije za vas in vaše novo motorno kolo.

Želite si začeti naslednjo pustolovščino. Vse kar potrebujete je motorno kolo, ki je popolno v vseh pogledih. Zato vam pooblaščeni prodajalec motornih koles BMW poleg zakonsko določenega garancijskega obdobja daje še dodatno garancijo. Če ne bo šlo vse tako gladko, kot je bilo pričakovano, so na voljo servisni partnerji in mehaniki BMW Motorrad, ki vam bodo zagotovili, da boste v kratkem času spet pripravljeni za vožnjo - brezplačno in kjer koli na svetu. Poleg 24-mesečne zakonsko zagotovljene garancije vam bodo zagotovili nadaljnjih 12 mesecev brezplačnih popravil v primeru okvare vsakega novega motornega kolesa BMW od modelnega leta 2019 dalje. Pot do vaše naslednje pustolovščine je brezplačna in jasna.

+ Izvedi več

Kratek pregled vaših prednosti.

Kratek pregled vaših prednosti.

Še dlje uživajte v ugodnostih.

  • 36 mesecev popravila
  • Velja po vsem svetu
  • Brez omejitve kilometrine
  • Vsa popravila opravljena z originalnimi deli BMW Motorrad

Torej ne boste samo brezskrbni, kamor koli vas bo peljala cesta - vaše motorno kolo bo na ta način ohranjalo svojo vrednost.

+ Izvedi več

Kaj še čakate?

3 leta garancije...

...pri vseh pooblaščenih trgovcih BMW Motorrad.

Poiščite trgovca

Za neskončen užitek v vožnji

spinner