Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW K 1600 B

Ležerno razkošje v bagger slogu

S K 1600 B velja: Nič ni bolj razburljivo kot biti sproščen na poti. Pustite, da se povsem v notranjem miru peljete skozi prostranskost pokrajine. Vendar pa uživate tudi v divjem sproščanju legendarnega šestvaljnega motorja iz sekunde v sekundo. Nato kilometri bežijo mimo. Od sproščenega križarjenja in luksuznega udobja do agresivnega potovanja z zmogljivostjo. Tako kot obljublja podolgovata in dinamična silhueta bagra. S K 1600 B boste zelo ponosni in z veseljem tudi dlje časa, vendar nikoli ne boste potovali sami dolgo časa. Povsem v duhu #RideAndShare.

Vrhunci K 1600 B

Zvočni sistem 2.0 s čistim zvokom
Fokus je na zaslonu TFT in škatle K 1600 B.
Suvereni šestvaljnik
Poudarek na šestvaljnem motorju.
Edinstvena barva
Poudarek na stranskih torbah z lakiranjem Option 719.
Integriran polnilni shranjevalni predal za pametni telefon
Vgrajen polnilni predal za mobilni telefon.
Udobne nožne opore
Fokus je na nožnih oporah K 1600 B
Svetli žarometi
Poudarek na žarometih LED.
Izjemen 10,25-palčni barvni zaslon TFT
Poudarek na barvnem zaslonu z začetnim prikazom BMW Motorrad.
Nastavljivi gumbi za priljubljene
Poudarek na štirih oštevilčenih tipkah za priljubljene.

Enostavnost uporabe, udobje, varnost in zmogljivost: Pri K 1600 B si stvari zaslužijo svoje ime. Vse je osredotočeno na vas in vaše potovalne izkušnje. Nova svetlobna tehnologija je zagotovo najnaprednejša: Zahvaljujoč polnim LED žarometom s smerno prilagodljivimi lučmi lahko noč na prej nedosegljiv način spremenite v dan in se veliko bolj dinamično peljete skozi ovinke. Tudi navigacija dosega nova merila v pravem pomenu besede. V celozaslonskem načinu zaslon zasveti s svojimi 1920 x 720 slikovnimi pikami v polni ločljivosti HD. Tako ali tako poznate svojo pot – od zdaj naprej je iskanje tudi zelo zabavno.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene  garancije  takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Več kot motorno kolo – vaše motorno kolo

Vaš nastop šteje

Sproščeno enakomerno premikanje z vsem razkošjem in vedno z obzorjem v mislih: To je svet K 1600 B. V tem prostranstvu šteje vsak trenutek, vsak vtis. Še bolj pa tisti, ki ga pustite za sabo.

Exclusive

Bodite na ulicah velikega mesta prav tako suvereno na poti, kot v neskončnih pokrajinah: motorno kolo K 1600 B Exclusive. Kovinska barva Manhattan mat poudarja njegovo hladnokrvnost. S poudarki, kot so blatnik sprednjega kolesa v barvi ogrodja in spojler motorja v univerzalni nočno črni mat barvi, se še posebej impozantno postavi v središče dogajanja.

Kovinska barva Blackstorm

To motorno kolo K 1600 B se odlikuje predvsem po svojih jasnih linijah. Od blatnika sprednjega kolesa, spojlerja motorja in vse do kovčkov se zdi, kot da je silhueta narejena iz enega kosa v elegantni črni barvi.

Option 719 Casablanca

Briljantnost lakiranja v kovinski barvi Ionic Silver je zahvaljujoč ročnim linijam še posebej izpostavljena. Skupaj s sedežem Option 719 in kovanimi kolesi Option 719 Classic ta model K 1600 B izžareva resnično prvovrstnost.

Celovit komplet

Celovit komplet

S K 1600 je vedno mogoče nekaj več. Ne samo število kilometrov. Z obsežno dodatno opremo in originalno dodatno opremo BMW Motorrad lahko bager spremenite v svoje kolo. Po želji lahko prejmete paket Comfort in paket Touring. Prvi ponuja funkciji Keyless Ride (vožnja brez ključa) in asistenta za prestavljanje Pro – za še bolj sproščeno potovanje. Paket Touring navdušuje na primer z zvočnim sistemom 2.0 ali udobnimi pedali. Za tvoj navdih smo sestavili dve različici opreme.

+ Izvedi več

Pogled v zakulisje

Pogled v zakulisje

Kaj smo pravzaprav razmišljali pri tlaku prenosa vode? Koliko natančnosti in ročnega dela stoji izza Option 719 Midnight? In kako to, da na koncu niti dva stroja nista res enaka? Izvedi tukaj.

+ Izvedi več

Kodeks oblikovanja – značilen bager

K 1600 B je dokaz: Poenostavljeno lahko popolnoma plava proti toku. Podolgovata značilna silhueta bagra z nizko ležečim zadnjim delom združuje elegantno brezbrižnost in močno prisotnost. Celotno kolo je popolnoma primerno zate in tvoje odlično potovanje: Od stvari, ki na prvi pogled izstopajo, kot so pedala, do opreme, ki jo doživite šele, ko sedete, na primer v kokpitu. Ta se pojavi v popolnoma novem oblikovalskem jeziku: jasnem in funkcionalnem. 10,25-palčni barvni zaslon TFT ima zdaj za boljšo berljivost celo utrjeno in odsevno prekrivno steklo. Kajti K 1600 B glede potovalnih izkušenj prepušča vse, naključju pa ničesar.

+ Izvedi več

Suvereni šestvaljni vrstni motor

1.649
cm³ delovne prostornine
66
-litrski prtljažnik
180
Nm maks. navora pri 5250 vrt/min navora
750
mm višina sedeža
Oljno/vodno hlajen šestvaljni štiritaktni vrstni motor

Ali je mogoče sproščenost izmeriti s številkami? Da pri K 1600 B: Zahvaljujoč prenovljenemu krmiljenju motorja lahko zdaj nazivno moč 160 KM dosežete 1000 vrt./min že prej in največji navor, povečan na 180 Nm, je že pri 5250 vrt./min: za še večjo intenzivnost, samozavestno vlečno moč in močnejši začetek. Za vsako ravno cesto, za vsako prehitevanje, za vsak ovinek – ali preprosto samo za vas. Skladno s tem so načini vožnje zdaj še bolj čustveni, saj regulacija vlečenja motorja (MSR) in Dynamic ESA zagotavljata potrebno stabilnost in varnost. In vse to teče tako sproščeno, kot se sliši.

+ Izvedi več

#rideandshare – tukaj se potovanje nadaljuje

spinner