*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW K 1600 B.

VEDNO JE PRAVI TRENUTEK ZA SPROŠČENO VOŽNJO.

Vas žene hrepenenje po asfaltu? Po novih prevoženih kilometrih? Po odkrivanju novih obzorij? Potem je bagger pravi motocikel za vaše potovanje. S 6 valji, neverjetno tekočim delovanjem in impresivno močjo razblini še zadnje dvome – potovanje se začne zdaj. Z motociklom in cesto se združite v ubrano harmonijo v značilni silhueti baggerja: obrezano vetrobransko steklo in vpadljiv zadek ustvarjata nezgrešljivo podobo. Za dobrim videzom pa se skrivata izjemno inovativna tehnologija in visoka raven udobja. Vozniki baggerjev uživajo v sproščujočem vetru v laseh, zato je oprema za križarjenje serijsko vgrajena. Odpravite se na pot in uživajte z vetrom v laseh – z motociklom K 1600 B.    

Oblika K 1600 B

Izberite svoj stil.

Novo lakiranje v kovinski barvi Hockenheim Silver najbolj poudari tipičen značaj tvojega baggerja K1600 B. Na voljo sta tudi dobro poznani in zelo impresivni kovinski barvi Blackstorm in Mars Red.

Kovinska barva Hockenheim Silver

Nova kovinska barva Hockenheim Silver ustreza športni in elegantni naravi K1600 B.

Kovinska barva Mars Red

Elegantno in uglajeno: S kovinsko barvo Mars Red bo bagger vedno v središču pozornosti.

Kovinska barva Blackstorm

Za impresiven in ekstravaganten nastop z motornim kolesom stila »bagger«.

Nezgrešljivi bagger. Nezgrešljivo drugačen.

Kot se spodobi za baggerja, motocikel, ki je narejen za lahkotno drsenje, kar prekipeva od prezence. Padajoča linija silhuete ustvarja aerodinamičen in eleganten videz modela K 1600 B. Barva »Blackstorm Metallic« in različni črni odtenki dajejo baggerju značilno obliko ter obenem veličasten in samozavesten videz. Obrezano vetrobransko steklo in vpadljiv zadek z LED-smerniki in zavornimi lučmi, integriranimi v kovčka, ustvarjata poseben slog, samosvojo podobo pa zaključuje črni šestvaljnik. Serijsko cevasto krmilo omogoča lahkotno vožnjo z baggerjem proti novim pustolovščinam.
+ Izvedi več

Šestvaljni vrstni motor

1,649
cm3 prostornine
750
mm – višina sedeža
175
Nm največjega navora pri 5250 min-
125
Nm pri 1500 min-, kar predstavlja 70 % največjega navora
Oljno/vodno hlajen štiritaktni šestvaljni vrstni motor

Nobena razdalja ni prevelika.

Nobena razdalja ni prevelika.

Vrstni šestvaljnik s svojim neverjetno tekočim delovanjem in močjo zagotavlja želeno dinamiko. Na turi s prijatelji boste vsak zavoj odpeljali dinamično in okretno. Z največjim navorom 175 Nm in močjo 118 kW (160 KM) razvije neprekosljivo in lahkotno potisno silo. 70 odstotkov navora je na voljo že pri 1500 min-. To pomeni, da lahko že ob najmanjšem premiku zapestja občutite impresivno pospeševanje motocikla K 1600 B. Ko prispete na cilj, pomočnik za vzvratno vožnjo poskrbi za preprosto manevriranje. Z izbiro sistema za vožnjo brez ključa dodate motociklu še en tehnični vrhunec, ki idealno zaključuje celoten paket.  

+ Izvedi več

DOŽIVITE ZVOK MOTOCIKLA K 1600 B

Vrhunci modela K 1600 B

Šestvaljni vrstni motor.
K 1600 B
Kromirani detajli.
K 1600 B
Zavorne luči in LED-smerniki, ki so integrirani v kovčka.
K 1600 B
Cevasto krmilo.
K 1600 B
Pomočnik za vzvratno vožnjo.
K 1600 B
Nizek sedež za več udobja.
K 1600 B
Nožna naslona.
K 1600 B
Obrezan vetrobran.
K 1600 B

Neskončen užitek v vožnji.

Neskončen užitek v vožnji.

Kdor koli se usede na baggerja, si želi, da se vožnja nikoli ne konča. Ta posebni motocikel ponuja visoko raven udobja, zato je čas vožnje neomejen. Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) zagotavlja optimalno vodljivost in vozno dinamiko, nastavitev »CRUISE« pa poskrbi za udobje z mehkim blaženjem. Značilna nožna naslona v slogu baggerja omogočata sproščeno držo in čisti užitek v vožnji. Z dodatnimi izbirnimi dodatki, kot so sprednji zvočniki, sistem za pomoč pri speljevanju v klanec (HSC), pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant ali dodatni shranjevalni predali, lahko povečate udobje na popolnoma prilagojen način. S sproščeno držo in nezgrešljivo prezenco boste zagotovo deležni zavistnih pogledov drugih motoristov.  

+ Izvedi več
»Inteligentni klic v sili«: hiter odziv v primeru nesreče in nujnih primerov zahvaljujoč sistemu ECALL družbe BMW Motorrad.

Naj vas na poti vedno spremlja dober občutek.

BMW Motorrad je prvi proizvajalec, ki svoje motocikle po želji tovarniško opremi s sistemom ECALL. Sistem, nameščen na krmilu, v izrednem primeru samodejno izvede klic v sili in pospeši prihod reševalcev na mesto nezgode. Sistem se samodejno aktivira pri lažji ali hujši nezgodi. Če motorist opazi nezgodo, ga lahko aktivira tudi s pritiskom na gumb. Po ročnem ali samodejnem aktiviranju sistem prek mobilne povezave telefonski centrali BMW posreduje GPS-koordinate lokacije in podatke o smeri vožnje. Centrala nato sproži reševalno akcijo. Ker je učinkovita pomoč vedno zagotovljena, ste lahko na vsaki vožnji popolnoma brezskrbni.

Dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA): popolnoma izravnane neravnine.

Za najboljši stik s cesto.

Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) znatno poveča prvorazredno udobje vožnje z motociklom K 1600 GTL. Zagotavlja najboljši oprijem ter najvišjo raven varnosti in udobja: dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) upravlja vzmetenje glede na vozne razmere in manevre s samodejnim prilagajanjem zaznanim pogojem. S tem zagotavlja občutno izboljšan stik med cesto in pnevmatiko, tudi ob nagibu, stabilnost vožnje v vsakem trenutku ter višjo raven udobja in varnosti – zlasti na dolgih turah.

Pomočnik za vzvratno vožnjo: preprosto manevriranje in izvoz s parkirnega mesta.

Preprosta vzvratna vožnja.

Vožnja po strmih stezah in ozkih lokacijah na priljubljenih razglednih točkah ali parkirnih mestih s priročnim pomočnikom za nadzor navora (TCA) ni več težava. Ob parkiranju in manevriranju se lahko samo še nasmehnete. Pomočnika za vzvratno vožnjo vklopite tako, da prestavite v prosti tek in z gumbom na levem kraku krmila aktivirate funkcijo za pomoč. Ko s pritiskom zaženete funkcijo in se na zaslonu prikaže črka R, lahko z lahkoto zapeljete s parkirnega mesta in se samozavestno odpravite proti naslednji destinaciji.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad lahko model K 1600 B povsem prilagodite svojim željam.

Odkrijte več

Popotovanje po Ameriki

Elegantni mišičnjak.

BMW Motorrad predstavlja potovalni motocikel Concept 101.

Ekipa za oblikovanje BMW Motorrad je z motociklom Concept 101 po navdihu neskončnih avtocest z občutkom svobode in neodvisnosti ubrala popolnoma nov pristop k potovalnim motociklom: eleganca, ekskluzivnost, vizualna dovršenost in čista potovalna moč.

Preberi več

Oblačila za potovanja

Več modelov potovalnikov

spinner