Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW K 1600 GT

Model, prežet z dinamiko in vtisi

Tvoja pot je popolna, če že v prvem ovinku pozabiš na vse, kar puščaš za seboj. Ko že ob najmanjšem gibu zapestja začutiš neustavljivo spodbudo. Povedano drugače: Ko imaš vse kar potrebuješ, a dobiš še več: več udobja, več zmogljivosti. Legendarni šestvaljnik v K 1600 GT te sedaj žene naprej s še večjim fokusom. Temu primerno smo novo kabino oblikovali povsem po tvojih željah. Za zmogljivo pot brez primere, ko se odpraviš na pot s podobno mislečimi. V celoti in popolnoma predan motu #RideAndShare.

Vrhunci modela K 1600 GT

Samodejno uravnavanje položaja pri vožnji
Poudarek na senzorjih sistema Dynamic ESA.
Integriran polnilni predal za pametni telefon
Vgrajen polnilni predal za mobilni telefon.
Style Sport
K 1600 GT v univerzalni barvi Lightwhite/kovinski barvi Racing Blue/univerzalni barvi Racing Red.
Legendarni motor
Poudarek na šestvaljnem motorju.
Briljanten 10,25-palčni zaslon TFT
Izpostavljeni zaslon TFT motornega kolesa K 1600 GT.
Nastavljive tipke za hitri dostop
Poudarek na štirih oštevilčenih tipkah za priljubljene.
Prednji žaromet LED
Poudarek na žarometih LED.
Zmogljiv Zvočni sistem 2.0
Izpostavljeni zaslon TFT in zvočniki motornega kolesa K 1600 GT.

Motorno kolo K 1600 GT je v vsej meri prilagojeno tvoji potovalni izkušnji – od moči, ravni udobja in vse do upravljivosti. Celo nočne etape lahko prevoziš bolj dinamično kot kdaj koli poprej. Z žarometoma LED bo noč tako svetla kot dan. Z adaptivnim žarometom pa bo vožnja bolj zabavna in varna, saj bodo ovinki v celoti osvetljeni. Ne glede na to, kam se pelješ, bo pot pred teboj vedno osvetljena. Izbirni zvočni sistem 2.0 navdušuje z izjemno interakcijo in kakovostjo sprejema ter vožnjo v temi dopolnjuje z odličnim zvokom, ki se predvaja vse do sončnega vzhoda.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene  garancije  takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Tako edinstven kot tvoja pot

Barva mora biti privlačna – ideja mora biti prava

Voznike motornega kolesa K 1600 GT odlikujeta skupni lastnosti: Dinamičnosti in potovanje na najvišji ravni. Skupne lastnosti pa se vsekakor končajo pri izbiri barve: Kajti naslednji ovinek je vedno najlepši. Tako kot tvoje motorno kolo.

Option 719 Havanna

Lakiranje v kovinski barvi Meteoric Dust II, črna kovana kolesa Option 719 in sedežna klop Option 719 poudarjajo nezaustavljivo potrebo po napredku tega zmogljivega Touring-motocikla.

Sport

Kolikšno stopnjo dinamike premore luksuzno potovanje? Slog Style Sport impresivno navdušuje s tremi barvami karoserije (univerzalna barva Lightwhite/kovinska barva Racing Blue in univerzalna barva Racing Red) in poudarki, kot so zlate zavorne čeljusti in kontrastno lakiranje v univerzalni barvi Lightwhite sprednjega blatnika.

Kovinska barva Blackstorm

Koliko barve potrebujejo udobje, dinamika in luksuz? Motorno kolo K 1600 GT v kovinski barvi Blackstorm daje jasen odgovor na to vprašanje: od okvirja, čez sedež in vse do deflektorjev vetra.

Vedno nekaj več

Vedno nekaj več

Izbiraš lahko med številnimi izdelki dodatne opreme in originalnimi dodatki BMW Motorrad in motorno kolo v celoti prilagodiš svojemu okusu. Privzeto sta tako na voljo paketa Comfort in Touring: V prvem je tako na voljo asistent za prestavljanje Pro, s katerim lahko prestavljaš brez aktiviranja sklopke. Paket Touring pa se vizualno in zvočno ponaša z zvočnim sistemom 2.0 in dodatnim žarometom LED. Zadnje prav tako velja za dodatno opremo sedeža Option 719 in kovana kolesa Option 719.

+ Izvedi več

Odlična predpriprava

Odlična predpriprava

Za ponazoritev, kaj vse je mogoče na področju individualnega prilagajanja, smo pripravili dva modela. »Dinamičnega« in »stilskega«. Pri tem smo se osredotočili predvsem na dinamiko in zasnovo motornega kolesa K 1600 GT.

+ Izvedi več

Potovanje na takšnem nivoju je popolnoma novo: 10,25-palični barvni zaslon TFT s podporo povezljivosti in prikazom zemljevida v celozaslonskem načinu. Vsako informacijo dopolnjuje izjemna berljivost in pregledno krmarjenje po menijih. Navigacija, ki temelji na pametnem telefonu, ti ponuja priročno upravljanje, kakršnega že poznaš iz vsakdanja Tudi to sodi v sklop odlične zasnove in izjemne suverenosti. Lastnosti, ki se prav tako odražajo v dinamično-športnem izgledu motornega kolesa K 1600 GT.

+ Izvedi več

Izjemni šestvaljni vrstni motor

1.649
cm³ delovne prostornine
64
-litrski prtljažnik
180
Nm maksimalnega navora pri 5.250 obratih/min
810
mm višina sedeža
Oljno/vodno hlajen šestvaljni štiritaktni vrstni motor

Pri motornem kolesu K 1600 GT je že rahel gib zapestja dovolj, da namesto sproščene vožnje zdrviš mimo podeželske kulise. Izboljšani krmilnik motorja legendarnega šestvaljnika na vseh področjih poskrbi za še večjo stopnjo intenzivnosti. Tako še bolje občutiš moč in navor. Nazivno moč 160 KM dosežeš že celih 1000 vrt/min prej – pri 6750 vrt/min. DBC (dinamični nadzor zaviranja) in sistem Dynamic ESA poskrbita za stabilnost in varnost ter sta odlično prilagojena še bolj čustveno zasnovanemu načinu vožnje: za intenzivna dolga potovanja.

+ Izvedi več

#RideAndShare – tukaj se potovanje nadaljuje

spinner