Vsa nova motorna kolesa BMW so upravičena do kritja pomoči na cesti v prvih treh letih lastništva, da vam nudijo brezskrbnost za kateri koli od teh nepredvidenih dogodkov. Vsa odobrena rabljena motorna kolesa BMW so opremljena z najmanj 24-mesečnim kritjem pomoči na cesti. Naše izkušeno večjezično osebje vam je na voljo za pomoč pri zagotavljanju 24-urne podpore, 365 dni v letu, če potrebujete pomoč. Najprej vam bodo pomagali po telefonu, da bi vas čim prej spravili nazaj na pot.

Poskrbeli bomo za pomoč za čas, ko motorno kolo miruje. „Imobiliziran“ pomeni električno ali mehansko okvaro, predrtje, prometno nesrečo, izgubljene ključe, napačno točenje goriva, poškodovanje ali uničenje zaradi požara, kraje ali vandalizma.

+ Izvedi več

Vedno na vaši strani

Če potrebujete pomoč po nesreči, okvari, požaru ali kraji, pokličite pomoč na cesti BMW MOTORRAD na:

V Sloveniji: 080 10 38
Iz tujine: +386 8 200 29 11

Pogoji in storitve

Pogoji in storitve

V primeru okvare vam bodo usposobljeni strokovnjaki hitro in strokovno pomagali - ne glede na to, ali ste doma ali v tujini. 24 ur na dan, 365 dni v letu.

V večini primerov vam naše posebej usposobljeno osebje lahko pomaga že po telefonu. Po potrebi vam preko izbranih strokovnih služb organiziramo pomoč na terenu in krijemo stroške.

+ Izvedi več

Kaj vse je zajeto?

Tehniki za pomoč strankam na lokaciji

V primeru, da potrebujete dodatno pomoč, kjer koli bo to praktično, bomo poskrbeli, da bo eden od naših servisnih tehnikov BMW Motorrad prisoten na vaši lokaciji in poskušal popraviti vaše motorno kolo ob cesti.

Vsak od njih je opremljen z najnovejšo diagnostično opremo in originalnimi deli, da čim bolj povečajo svojo sposobnost uspešnega popravila vašega motornega kolesa. Poslali vam bomo celo povezavo, da boste lahko spremljali njihov napredek, medtem ko so na poti do vas.

Če bi morali vaše kolo odpeljati na uradni servis BMW Motorrad, imamo pokrito tudi to. Popravilo vašega motornega kolesa bomo uredili pri najbližjem uradnem servisu BMW Motorrad.

Nadaljnja mobilnost

Ohranili vas bomo mobilne, dokler vašega motornega kolesa ne popravijo. Čeprav ne moremo vedno zagotoviti nadomestnega motornega kolesa, bomo poskrbeli, da boste ostali mobilni v najetem avtomobilu prek enega od naših ponudnikov. S seboj boste morali imeti veljavno vozniško dovoljenje in upoštevati njihove splošne pogoje.

Če pa najeti avto ne bi bil primeren, bomo podprli alternativna sredstva potovanja – naj bo to javni prevoz ali taksi.

Namestitev v hotelu

Če je prišlo do okvare na razdalji več kot 50 km od vašega bivališča in zaradi tega potrebujete nastanitev, krijemo stroške nastanitve voznika in sopotnika motornega kolesa v času popravila, vendar za največ 4 noči. (Največ v hotelu s 4 zvezdicami.)

Predrta pnevmatika

V primeru predrte pnevmatike bo pomoč zagotovljena na lokaciji motornega kolesaa. Če popravila ni mogoče izvesti na lokaciji motornega kolesa, krijemo stroške prevoza motornega kolesa do najbližjega uradnega servisa BMW Motorrad.*

 
*Storitev ne vključuje stroška menjave pnevmatike.

BMW servisni partnerji v vaši bližini

Z našo svetovno servisno mrežo smo tam za vas kjerkoli in kadarkoli. Poiščite servisnega partnerja BMW v svoji bližini in izkoristite naše storitvene ponudbe.

NA ISKALNIK PARTNERJEV
spinner