Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

„ 

Skupaj določimo TEMPO

 “

Vaš model BMW R 1300 GS

Ne sledite drugim, sami določajte pot.

Skupaj postajamo večji od nas samih. Tukaj zunaj boste postali najboljša različica sebe, kot ste kadar koli bili. Vozite na čelu. Enostavno se lotite vsakega vzpona in vsakega zavoja. Tudi na terenu vam nihče ne more ničesar očitati. Kar vas poganja: Vaš pogum, vaše zaupanje v samega sebe in naš močan pogon. Skupaj določano nove standarde in živimo v duhu #SpiritOfGS.

+ Izvedi več
Lorem

Motorno kolo BMW R 1300 GS
Nedosegljiva raznolikost

Brez kompromisov, vse je prilagojeno vam. Kako želite sedeti, ko dosegate lastne najvišje višave? Višje, globlje? Individualno? V dvoje? Z zmanjšano težo in lažje ali z veliko prtljage? Udobno na dolgih progah ali raje športno na terenu? Inovativni modularni koncept okvirja čaka na vaše želje. Navedite vaše popolno potovalno enduro motorno kolo – Morda imate prav.

Opremljeni za vse zahteve

Zaupajte vase

Ta nepričakovana lahkotnost: Vse imate pod nadzorom. Jasno, saj imate pod sabo samo 237 kilogramov*. Kar naenkrat postane doseganje velikih ciljev povsem enostavno. Na vseh podlagah prejmete še nikoli občuten vozni občutek. Na poti boste stabilno in s ciljem pred očmi. Prečni položaji, zaviranje, pospeševanje – Ohranili boste popoln nadzor. Doživite novo lahkotnost vožnje s povsem na novo razvitim podvozjem, kot npr. zadnji okvir Monocoque, nov EVO Telelever in EVO Paralever ter nov DSA (Dynamic Suspension Adjustment) in inovativna prilagodljiva regulacija višine vozila.

*pri prazni teži DIN

+ Izvedi več
Model R 1300 GS znamke BMW Motorrad

Poudarki za osebe, ki zahtevajo visoko zmogljivost

Pred vami: Vaš naslednji cilj – dobro osvetljeni z ikoničnim matričnim LED-žarometom. Za vami: Mejniki. In kratek zadnji del vozila Monocoque z visokim potencialom individualizacije. Nobenega dvoma ni: Vozite najboljši model velikih motornih koles Adventure. Odkrijte obsežno serijsko opremo:

+ Izvedi več
Vodilna luč: Matrični LED-žaromet
Matrični LED-žaromet modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Več vozne stabilnosti: EVO Paralever
Pogonska enota modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Maksimalna večfunkcionalnost: koncept okvirja
Koncept okvirja modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Potovalno udobje: Nastavljiv vetrobran
Nastavljiv vetrobran Sport modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Kratko in dobro: zadnji del vozila
Zadnji del vozila s sopotnikovim sedežem in držalnimi ročaji na modelu R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Izjemna vodljivost: EVO Telelever
Most vilic z BMW EVO Telelever modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Markanten zvok: izpušna naprava
Serijski končni glušnik modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Dodatno dinamičen: GS Flyline
Neprekinjena linija rezervoarja-sedeža modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad

Dosezite naslednji nivo

Dosezite naslednji nivo

Vse je izdelano okrog vaših potreb: udobje med vožnjo naslednjega nivoja. Nov teleskopski pomik nudi izjemno vodljivost. GS-Flyline z dodatno ploščato linijo rezervoarja-sedeža poskrbi za povsem novo svobodo gibanja, lahko manevriranje in sproščeno držo med sedenjem. Široko razširjena varianca ergonomije omogoča voznikom, ki imajo različne zahteve, obvladovanje vsakega terena. Zahvaljujoč senzoriki za okolico izbirne funkcije Riding Assistant imate ob tem vse v vidnem polju.

+ Izvedi več

Stisnjeno v bistvo duha GS Spirit

Stisnjeno v bistvo duha GS Spirit

Novim dogodivščinam naproti. Zahvaljujoč sistemu Keyless Ride se lahko preprosto vzpnete na motorno kolo in speljete. Usedete se na udoben serijski voznikov s spremenljivo višino sedeža 800 do 890 mm. Vklopite smernike, integrirane v ščitnike za roke, in zavijete v smeri svobode. Z vsakim metrom postaja bolj jasno: Sedite na nečem edinstvenem. Tako preprosto je lahko – ni potrebe, da je dejanska velikost večja. Tukaj ni prekomernih delov, vse je stisnjeno v bistvo vožnje GS: čisto veselje v vožnji.

+ Izvedi več

Dejstva za veselje v vožnji

107
kW (145 KM) pri 7750 vrt./min
149
Nm maks. navora pri 6500 vrt./min
1.300
cm³ delovne prostornine
237
kg prazne teže
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni Bokser motor

Ni ovir

Kaj vse je možno, je odvisno od vas. Vaša naloga: sanjajte večje stvari. Moja naloga: zagotavljanje zadostnega pogona, da postane vse mogoče. Močan motor s 145 KM skupaj z nizko težo vozila vam nudi moč, ki jo potrebujete. Značaj Boxer nove generacije impresivno začutite v vsakem območju števila vrtljajev. Doživite izjemno zmogljivost, neverjeten nadzor, ob istočasni mirnosti delovanja in nizkem številu vrtljajev.

+ Izvedi več

Tako zveni vaša svoboda

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Takšna raznolikost kot še nikoli prej

Z lahkotnostjo v vodstvo

Čisto, enostavno, preprosto in natančno. V osnovni različici z dinamičnim GS Flyline, ostrimi linijami in atletskim videzom se osredotočamo na bistveno: Vaše doživetje.

Univerzalna barva Lightwhite

Dinamika se sreča z lahkotnostjo. Serijski voznikov sedež je opremljen z dvobarvno prevleko, ki v svetlo sivi barvi od pokrova posode za gorivo vse do sovoznikovega sedeža neprekinjeno tvori funkcionalno enoto. Lita kolesa v nočno črnem univerzalnem laku zaokrožujejo kontrasten videz.

Bodite nezamenljivi

Zmanjšana zasnova, edinstvena karoserija, lahek rezervoar iz aluminija – vse je učinkovito in integrirano povezano. Spodnji okvir iz litega aluminija predstavlja osnovo za neskončne možnosti. Serijska lita kolesa in v črni barvi Avus oblikovan pogonski sklop skupaj z glavnim okvirjem ločujejo spodnje temno območje od svetlega sprednjega območja karoserije. Kompakten, nizek sprednji del nudi izjemen pogled na cesto. Markanten odmik zasnove od tradicije predstavlja nova simetrična svetlobna ikona – nezamenljiv obraz.

+ Izvedi več
Zmanjšana zasnova modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad

Za še višje zahteve

V osnovi pričakujete več? Dobra ideja. Odkrijte možnosti individualizacije. Med obsežno dodatno opremo in programom originalnih dodatkov BMW Motorrad poiščite primere ponudbe za vaše želje. Ali pa od začetka izberite povsem drug značaj: GS Trophy za teren, Triple Black z najvišjim udobjem in kakovostmi motornega kolesa za vse namene oz. Tramuntana za čisto ekskluzivnost.

+ Izvedi več

Zmogljivo motorno kolo

Želite še hitreje doseči še več? Ni problema. S tem predlogom opreme boste enostavno pridobili še več. Predvsem več veselja v vožnji – paket Dynamic vam to omogoča. Vendar pa lahko uživate tudi v nadgradnji v zvezi z varnostjo in udobjem med izleti. Odkrijte naš predlog ali konfigurirajte vašo lastno različico.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Paket Dynamic

S paketom Dynamic povsem izkoristite športen potencial. Zahvaljujoč asistentu za prestavljanje Pro in načinom vožnje Pro bo vsaka vožnja postala vozno-dinamični poudarek z individualnimi možnostmi nastavitev. Športna zavora in elektronsko podvozje DSA ob tem skrbita za optimalno obvladljivost in varnost.

Headlight Pro

Headlight Pro prepriča z izboljšanim pogledom in ustrezen videz. Luč za vožnjo, dolga luč in prilagodljiva luč so izvedeni kot matrične LED-luči. Na voljo so sodobne funkcije luči. Na ta način je mogoče cestišče optimalno osvetliti glede na vozne razmere.

Razširitev ščitnika za roke

Razširitev ščitnika za roke izboljšuje zaščito vaših rok in podlahti pred vetrom ter vremenom. S tem vožnja postane ne le udobnejša, ampak zaradi manj motečih vplivov tudi varnejša.

Plošča za prtljago

Na ploščo za prtljago iz odporne plastike je mogoče varno pritrditi prtljago. Plošča uporablja priključi del sopotnikovega sedeža in jo je mogoče enostavno pritrditi. V kombinaciji s kovčki Vario na ta način nastane široka, ravna površina za prtljago. Nosilnost znaša 5 kg, ob stransko pritrjeni prtljagi je mogoče namestiti 20 kg.

Opremljeni za vse zahteve

Več poudarkov za vas

spinner