Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected je ob tem osrednji povezovalni element za vse izdelke BMW Motorrad ConnectedRide. Vsak izdelek iz družine ConnectedRide je potrebno na začetku prek povezave Bluetooth seznaniti s središčem Connectivity Hub v aplikaciji. In že imate hiter in enostaven dostop do funkcij, kot so navigacija, informacije o vozilu ter ostale specifične funkcije izdelka.

+ Izvedi več

Obširne možnosti

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity vam omogoča uporabo običajnih funkcij pametnega telefona, kot so telefoniranje, glasba in navigacija, na preglednem TFT-zaslonu vašega motornega kolesa. Prek povezave Bluetooth med seboj povezuje motorno kolo, pametni telefon in čelado, tako da lahko funkcije upravljate prek večfunkcijskega krmilnika na krmilu. Tako boste na dolgih potovanjih vedno poslušali pravi seznam predvajanja, ostali v stiku s svojimi prijatelji in nikoli ne boste izgubili cilja izpred oči.

+ Izvedi več

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Ni pomembno, ali si s svojim motornim kolesom na poti v službo, kavarno ali na športno rekreacijo – oprema Connected Rider Gear spremlja vaš digitalni življenjski slog. Jakna Tokyo Connect GTX vas z aktivno osvetlitvijo na hrbtu in rokavih na poti naredi zelo vpadljivega in poleg tega nudi številne druge poudarke. Očala ConnectedRide Smartglasses podobno kot zaslon Head-up za vožnjo pomembne informacije in napotke za navigacijo projicirajo neposredno v vaše vidno polje, kadarkoli si to želite.

+ Izvedi več

Dodatki BMW Motorrad Connected

Dodatki BMW Motorrad Connected

Izdelki BMW Motorrad ConnectedRide vključujejo tudi naše pametne dodatke za vaše motorno kolo, ki vas podpirajo na vaših potovanjih. Predvsem ConnectedRide Navigator, ki je veliko več kot navigacijska naprava. Med sabo povezuje številne izdelke ConnectedRide in vaš pametni telefon s pomočjo svojega intuitivnega uporabniškega vmesnika in tako postane središče za telefonijo, pretakanje in navigacijo. Ali pa svoj mobilni telefon preprosto spremenite v navigacijsko napravo – potem je BMW Motorrad ConnectedRide Cradle prava izbira za vas.

+ Izvedi več

Naši izdelki ConnectedRide

Jakna Tokyo Connect GTX
Popolna kombinacija stila, funkcionalnosti in zaščite – ter pametnih funkcij.
Pametna očala ConnectedRide
Pametna očala so vaš zaslon Head-up za motorno kolo z vsemi informacijami o vožnji.
ConnectedRide Navigator
Najnovejša generacija navigacijske naprave za vaše motorno kolo BMW.
ConnectedRide Com U1
Od čelade neodvisen komunikacijski sistem za zasebno in odprto komunikacijo.
ConnectedRide Cradle
Pametno držalo za vaš pametni telefon za navigacijo z aplikacijo Connected.
spinner

Še imate kakšna vprašanja glede BMW Motorrad ConnectedRide? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

spinner