Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected je ob tem osrednji povezovalni element za vse izdelke BMW Motorrad ConnectedRide. Vsak izdelek iz družine ConnectedRide je potrebno na začetku prek povezave Bluetooth seznaniti s središčem Connectivity Hub v aplikaciji. In že imate hiter in enostaven dostop do funkcij, kot so navigacija, informacije o vozilu ter ostale specifične funkcije izdelka.

+ Izvedi več

Obširne možnosti

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity vam omogoča uporabo običajnih funkcij pametnega telefona, kot so telefoniranje, glasba in navigacija, na preglednem TFT-zaslonu vašega motornega kolesa. Prek povezave Bluetooth med seboj povezuje motorno kolo, pametni telefon in čelado, tako da lahko funkcije upravljate prek večfunkcijskega krmilnika na krmilu. Tako boste na dolgih potovanjih vedno poslušali pravi seznam predvajanja, ostali v stiku s svojimi prijatelji in nikoli ne boste izgubili cilja izpred oči.

+ Izvedi več

Dodatki BMW Motorrad Connected

Dodatki BMW Motorrad Connected

Če se ob koncih tedna radi spontano vozite s svojim motornim kolesom in se želite pustiti voditi s svojim pametnim telefonom, je držalo BMW Motorrad ConnectedRide Cradle pravšnje za vas. Pametni telefon seznanite prek aplikacije BMW Motorrad Connected, ga položite v držalo in že lahko začnete. Upravljanje poteka zanesljivo in udobno prek večfunkcijskega krmilnika na krmilu. S sistemom ConnectedRide Com U1 pa imamo pametno rešitev za vse, ki se želijo pogovarjati s sopotniki med vožnjo.

+ Izvedi več

Še imate kakšna vprašanja glede BMW Motorrad ConnectedRide? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

spinner