Tovarniška individualizacija – in še več

Tovarniška individualizacija – in še več

Od ekskluzivnih barv, prek različnih rezkanih delov do kovanih koles: Dodatna oprema Option 719 združuje najsodobnejšo tehniko s tradicionalno ročno umetnostjo in je na voljo za številne modele. Tako nastane vaše individualno motorno kolo neposredno iz tovarne. Nekatere ekskluzivne in zelo kakovostne dele Option 719 lahko še naknadno kupite kot originalni pribor BMW Motorrad. 

+ Izvedi več

Barve Option 719

Z laki Option 719 motorju podariš poseben sijaj. Najsodobnejša tehnologija lakiranja, združena z ljubečimi detajli, naredi tvoj stroj vrhunec na cesti.

+ Izvedi več

Vrhunec tvojega motorja

Vrhunec tvojega motorja

Samo Toplinerji s posebnimi sposobnostmi lahko naredijo popolno potezo. V zamudni izdelavi ustvarjajo edinstven rezultat: Plemenita linija rezervoarja in stranskih kosov doda krono R 1250 RT, K 1600 GT in K 1600 GTL . Tvoj motor bo edinstven. Prava obrt izpolnjuje vrhunsko motorno kolo. To je linija strasti in dobre tradicije - od leta 1923 v BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Popolno ročno brušenje

Popolno ročno brušenje

Vsak korak do dokončanega lakiranja z barvo Option 719 delamo s skrbnostjo strokovnjakov in perfekcionistov – in delno tudi ročno. Ročno brušeni dodatki naredijo vsako motorno kolo edinstveno.

+ Izvedi več

Dodatna oprema Option 719

Pri Option 719 najdete posebno oblikovano dodatno opremo, kot so ekskluzivni paketi rezkanih delov v različnih variantah zasnove. Sami odločate, ali naj bo videz purističen in eleganten, izviren in robusten ali individualen in športen.

+ Izvedi več

Fino kovana kolesa impresivnega videza

Fino kovana kolesa impresivnega videza

Ostružki letijo skozi zrak. Z brušenjem barve s tehnično natančnostjo se razkrijejo najboljše aluminijaste strukture. Sijoča zlitina takoj ujame tvoje oko. Popoln kontrast. Kovano kolo Option 719 je izraz najvišjih standardov kakovosti. Vsaka poteza in vsak korak sta skrbno izvedena - za izdelavo kovanega kolesa se uporablja trdni aluminijasti blok.

+ Izvedi več

Popoln sedež s pridihom elegance

Popoln sedež s pridihom elegance

Občuti kakovost in ljubezen do detajlov: Nič čudnega, ker najboljši ljudje z izredno skrbnostjo, skrbijo za izdelavo sedeža Option 719 - od prvega reza do zadnjega šiva. Tako je dosežena najvišja raven kakovosti, prava mojstrovina proizvodnje. Še več: Površina sedeža je absolutno odporna proti vremenu. Z dekorativnim šivom v obliki diamanta in z izvezenim imenom modela nastane eleganten videz.

+ Izvedi več

Rezkani deli s poudarkom na podrobnostih

Rezkani deli s poudarkom na podrobnostih

Ni dvoma: Visokokakovostni deli zahtevajo zahtevne postopke. S prostim očesom lahko prepoznaš vrednost paketa rezkanih delov. Natančnost v proizvodnji izpolnjuje filigransko obliko. Tudi izjemno trpežne aluminijaste ročice in nožne opore so iz aluminijastega bloka, pokrovi glave valja in pokrov jermena so izdelani iz kovanega kosa. Razvito v skladu s strogimi smernicami kakovosti BMW, se vedno dobro prilegajo. Tako boš dobil svoj individualen motor po najvišjih standardih kakovosti - in to iz tovarne.

+ Izvedi več

Individualizacija na najvišji ravni

spinner