Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

Novi BMW F 900 XR

Višje, hitreje, dlje

XR predstavlja brezkompromisno kombinacijo športnosti in zmogljivosti na dolge razdalje: Adrenalin dan za dnem, ovinek za ovinkom.

Z novim F 900 XR boste te ovinke lovili dolgo in brez truda – kilometer za kilometrom. Njegova vznemirljiva zasnova obljublja čisto zmogljivost. Pri vsem tem tudi pokončen, sproščen položaj sedenja in zaščita pred vetrom in vremenom namigujeta na to, da: Tukaj samo nekdo določa, kdaj se bo potovanje končalo - Vi.

Zahvaljujoč obsežni opremi ste enako dobro pripravljeni na športne aktivnosti in dolga potovanja, kot tudi za mesto. F 900 XR je motorno kolo, ki ustreza vam in vaši športni miselnosti.

Prosimo, upoštevajte, da nekatere barve, ki so prikazane v videu, niso več na voljo v aktualni paleti modelov. 

#NeverStopChallenging

Jasna govorica telesa - edinstveni XR

Zmogljivost modela F 900 XR je očitna že na prvi pogled. Presenetljivi LED vodniki novo razvitega žarometa poudarjajo izzivalen izraz modela F 900 XR - občutek, ki ga sami najbolje poznate. In maska to dinamično napetost še stopnjuje. Natančni robovi definirajo agresivno zasnovo. Tanek in vizualno kratek rep nakazuje na športne gene tega motornega kolesa, ustvarjenega za dolge razdalje.

+ Izvedi več

Neprimerljiva pustolovščina

Vsi trije dizajni poudarjajo natančno zastavljene zaobljene robove in definirane površine motornega kolesa F 900 XR. Vsem različicam pa je skupno eno: jasna usmerjenost naprej.

Sport

Napeto in polno nezadržne želje po akciji – motocikel F 900 XR Sport v vpadljivi kovinski barvi Racing Blue 2 sprejme vsak nov izziv.

Triple Black

Čisti užitek v vožnji in vedno na lovu za naslednjim ovinkom: Kovinsko lakiranje Blackstorm poudarja to lastnost zmogljivosti F 900 XR.

Univerzalna barva Lightwhite

Purističen, odločen, kul: BMW F 900 XR v lakiranju z univerzalnim lakom Lightwhite s črnimi platišči čarobno privlači poglede drugih.

Pokončno in sproščeno

Pokončno in sproščeno

Ob koncu dneva nimate na števcu nobenega premalo-in v kosteh nobenega preveč prevoženega kilometra: To ponuja ergonomija modela F 900 XR. Zasnovana za športno zmogljivost na dolge razdalje. Tako boste sedeč za zaščitno sprednjo masko osvajali ovinek za ovinkom. Največja variabilnost pri tem ne velja samo za višine sedeža od 775 do 870 mm, temveč tudi za popolnoma nastavljivo ročico in za dvostopenjsko nastavitev vetrobranskega stekla. Z nastavitvijo optimalnega položaja nožnih opor in sedeža se bo tudi vaš sopotnik strastno podal v vsak kilometer.

+ Izvedi več

Dvovaljni vrstni motor

77
kW (105 hp) moč motorja pri 8,500 vrt/min
92
Nm mnavora pri 6,500 vrt/min
895
ccm prostornine motorja
775
Višina sedeža od 775 do 870 mm

Vaš srčni utrip: 92 Nm

Vaš srčni utrip: 92 Nm

Z idealno črto pred očmi in čistim pogledom daleč naprej boste v vsak ovinek zapeljali samozavestno in sproščeno. Enega za drugim, vedno znova. Tipično #neverstopchallenging. In dobro je, ko ta nenasitna želja po vsaki ravnici, ta nagon, ki vedno želi iti dlje, spozna pravega partnerja: Dvovaljni vrstni motor modela F 900 XR z visokim navorom pri 92 Nm nudi od 4.500 do 8.500 obr./min. Opcijska dodatna oprema Dynamic ESA zagotavlja optimalno blaženje in zelo stabilne vozne lastnosti. Tisti, ki vozijo na dinamičen način, radi pustijo druge za sabo.

+ Izvedi več

XR od začetka: A2 različica motornega kolesa F 900 XR

XR od začetka: A2 različica motornega kolesa F 900 XR

Ste se pred kratkim pridružili? Ni razloga, da bi se odrekli dolgim razdaljam in intuitivnemu upravljanju: Razpoložljivi različici modela F 900 XR s 95 KM lahko zadušite moč, tako da jo lahko vozite z vozniškim dovoljenjem A2.

+ Izvedi več

S pogledom usmerjenim naprej - dobesedno

S pogledom usmerjenim naprej - dobesedno

F 900 XR postavlja standarde tudi na področju osvetlitve. Ima prilagodljive žaromete - prvi v srednjem razredu. Novo razviti prepoznavni LED žarometi optimalno osvetljujejo območje ovinka od nagiba pod kotom 7°: odločen plus za vožnjo ponoči ali v slabih svetlobnih pogojih.

+ Izvedi več

Sistemska varnost

Sistemska varnost

Številne druge novosti zagotavljajo užitek v vožnji in nudijo pomirjujoč občutek. Sistem za nadzor nad zaviranjem (Dynamic Brake Control DBC) in stopenjska nastavitev vlečnega navora motorja zagotavljata večjo varnost v primeru nujnega nenadnega zaviranja in v primeru nenadnega odvzema plina ter tudi pri nenadnem prestavljanju v nižjo prestavo.

+ Izvedi več

Doživite zvok F 900 XR

Poudarki F 900 XR

Dvovaljni vrstni motor
We see a close-up of the two-cylinder in-line engine.
Dynamic ESA.
We see a close-up of the Dynamic ESA.
Sistem prilagodljivih žarometov.
We see the lights of the BMW F 900 XR.
Višine sedeža: Raznolikost, ki preprosto ustreza.
We see the seat of the BMW F 900 XR.
Po višini nastavljivo vetrobransko steklo.
We see the windshield of the BMW F 900 XR.
Vedno obveščeni s pomočjo BMW Motorrad Connectivity in TFT zaslona.
We see the TFT colour display of the BMW F 900 XR.
Udoben prostor za shranjevanje.
We see the storage options of the BMW F 900 XR.
Funkcija ECALL, pomirjujoč spremljevalec.
We see the ECALL switch installed on the vehicle handlebar.

Naši predlogi za vaše osebne želje

F 900 XR ne sprejema kompromisov med športnostjo in zmogljivostjo na dolge razdalje. A vendar ima vsak voznik različne prioritete - in ravno zaradi tega smo za vas pripravili tri predloge.

+ Izvedi več

Oblačila

Dodatni modeli

spinner